Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig god forhandler til prisen, med meget viden inden for sit felt. Jeg har fået rigtig præcis vejledning og hjælp til at udvælge de rigtige dele samt diagnosticering.

Noté 2 sur 5 étoiles

Så længe man ikke skal gøre brug af kundeservice så er de sikkert meget fine. Jeg købte et benzin hane rep- sæt og der manglede den lille af de 2 membraner i pakken. efter at væ... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt og aldeles fantastisk hjælp og vejledning, skulle bruge en masse delen til min Kawasaki, og en del som er udgået af produktion i 9 år finder han frem til en! helt og aldeles fantastisk service, k... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg starter lige med konklusionen.. VERDENSKLASSE..!

Jeg starter lige med konklusionen, for jeg kan ikke lade være, AM Auto er intet mindre end VERDENSKALSSE. !

Jeg har haft over 150 biler, og kan med sindsro sige at jeg har haft en del oplevelser med mekanikkere igennem tiden.

Nogen gode, men desværre også rigtige mange ikke gode, eller kun lige ok, og et hav af elendige, amatør svindlere, og Reservedelsudskiftere af værste skuffe.

Af en eller anden grund, er det bare en branche som tiltrækker mange hundehandlere, krammere og bare bund ureelle mennesker, som nyder godt af folks generelt manglende viden om hvad der skal til at få en bil eller mc til at rulle.

Af samme grund bliver jeg også nødt til at råbe højt når jeg så ved rent held, falder over et værksted som bare fra første kontakt, giver mere en man forventer, indrager kunden, og i den grad kan finde ud af hvad der skal til.

Jeg er kunde hos dem med alle mine biler, sender alt hvad jeg har af venner og familie til dem, og fortæller gerne fremmede om deres lille sted. Men hvorfor pokker gør jeg det… ? Får jeg procenter, eller på anden måde betaling for reklamen ?

Nej, jeg får helt det samme som alle andre kunder. kompetent og servicemindede behandling, særdeles fair priser ( det koster at have eksperter, også her ) samt mekanikkere som faktisk søger efter fejl og udskifter det som kræves og KUN det, i steder for, som mange gør, skifter alt imellem kofangerne til de i blinde rammer rigtigt….. ! Det gør en kæmpe forskæl.

Desuden er det alle de små ting, som viser mig at de bare er noget særligt. Jeg har flere gange stået på deres værksted og set dem arbejde på andre kunders biler. De tager aldrig den lette vej, skal noget spændes, bliver det i moment, ikke noget vås med det kan jeg i armen bla bla, smøring hvor det er godt, men ikke nødvendigt, kontrol af eget arbejde for at være sikker på kundens sikkerhed osv osv. jeg elsker mekanikkere som af og til slår ting op for at være sikker, det viser at det perfekte resultat kommer før deres forfængelighed.. ! Alene det, er sjældent set.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Anders og Max, der er man i trygge, ærlige og særdeles kompetente hænder.
Dbh Jannick Jeppesen

31 août 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke et sted jeg kan anbefale

Så længe man ikke skal gøre brug af kundeservice så er de sikkert meget fine.
Jeg købte et benzin hane rep- sæt og der manglede den lille af de 2 membraner i pakken. efter at være have ventet 2 dage på et svar på min email ringede jeg til dem. Deres telefon var så slukket så man kunne ikke komme igennem (slukket 2 dage) da der så endeligt var hul igennem var det mig der havde tabt den da jeg åbnede pakken (Har ikke haft den åbnet) men det kunne de på deres video af pakke båndet næste uge. Weekenden gik og det blev næste uge. så efter endnu næsten en uges vente tid kom der endeligt et svar
"Hej Dennis,

Lidt uheldigt, så er billedet fra vores pakkebånd blevet en smule utydeligt, pga. for meget indtrængende sollys i lagerbygningen det pågældende tidspunkt, til at vi helt kan se om den lille membran var med, selvom der dog kan anes noget der ligner denne membran.

Men fordi det er for svært, at se og fastslå om denne 100% var med, så sender vi en sådan membran til dig"

hele dette support forløb startede da jeg den 13 juni skrev at delen manglede i sættet. Så næsten 1 måned efterhånden.

Jeg har den 5/7 modtaget den sidste membran.

Jeg har i mellemtiden købt et nyt sæt ved en anden forhandler som jeg havde på 2 dage og det er monteret så jeg kan kører på min MC.

Edit 1:
Jeg citerer min egen email sendt den 14 juni
"Hej tak for svar :)
jeg nåede kun lige at tage den af pappet og fik aldrig åbnet for selve lynlås posen så jeg er 100% på jeg ikke har tabt den :)"

Så ja jeg havde den "åbnet" hvis du vil, kan så tilføje at den klips som skulle holde posen fast i pappet sad så yderlig at bare jeg vippede lidt op i pappet så faldt den fra. Efterfølgende skrev i jeg skulle tjekke under den store membran hvilket jeg gjorde og det var i samme omgang jeg sendte billedet.

Det er godt klaret at jeres telefon er så optaget at den ikke engang prøver at ringe op men det bliver bare afbrudt med det samme. Dette skete så over 5 gange jeg prøvede 2 dage i træk. Mandagen ugen efter var der ingen problemer selv om det var på samme tidspunkt på dagen.

Ja jeg skrev den ikke hastede men i kunne i det mindste have sagt den var på vej med snegle post da jeg spurgte om der skete noget.

5 juillet 2022
Logo de AT MC-Teknik

Réponse de AT MC-Teknik

Hej Dennis,
For det første er vi kede af at se, at du vælger at skrive ting som ikke er sandt! Bl.a. at du påstår helt uden, at kunne vide noget som helst om det, at vi slukker vores telefoner, selvom virkeligheden er, at vi i disse tider har så travlt, at vores telefoner ringer uafbrudt, hvilket meget ofte medfører, at linjen er noget nær konstant optaget. Dernæst at du ikke har haft åbnet sættet, selvom billedet du sendte os netop viser, at sættet har været åbnet, hvilket du iøvrigt også skrev i en mail til os, at du havde gjort.
Dernæst fortalte du os, at du havde købt et andet reparationssæt, og at du således var 100% kørende, hvorfor membranen ikke hastede for dig. Og derfor sendte vi dig som aftalt membranen blot som et brev, fremfor som en dyr pakke (omdeling af breve tager nu om dage omkring en uges tid)
Uanset tak for din anmeldelse!

Hilsen teamet hos A.T. MC-Teknik

Noté 5 sur 5 étoiles

Så bliver det ikke lettere

Så bliver det ikke lettere, bestil efter stelnummer og få den rigtige reservedel 3 dage senere, og til den rigtige pris også.
Har bestilt til flere mcér, mærker, modeller og årgange og det er aldrig fejlet

16 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en super go' oplevelse

Har købt MC stumper hos AT MC-Teknik gennem en årrække og det er altid en super go' oplevelse. Med den nye webshop er det bare blevet en tand bedre. Godt varekatalog/lager med både OEM produkter og alternativer, hurtig levering og fornuftige priser. Klart en anbefaling værd.

4 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Med lidt misforståelser fik jeg…

Med lidt misforståelser fik jeg ombyttet en generator, tur retur på 2 dage, det se sku da hurtig.. så nu spiller goldwingen igen..
God og hurtig betjening, kan varmt anbefales

17 septembre 2021

Lynhurtig!

Jeg bestilte dele om formiddagen og havde dem under 24 timer senere. Udover at det var nemt at finde og udvælge de rigtige dele, var bestillingen nem og prisen helt rigtig (lav).

Jeg har fundet mit nye favoritsted til mc-dele 👍

29 juin 2021

Jeg har en ældre Yamaha fra 82

Jeg har en ældre Yamaha fra 82.
Det er nærmest umuligt at skaffe dele til den.. Derfor er jeg lykkelig over at kunne handle her!
Kvalitets dele hele vejen igennem!
Dog i den dyre ende, men man får uden tvivl, hvad man betaler for også.

7 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Dybt imponeret over mine indkøb hos AT…

Dybt imponeret over mine indkøb hos AT MC Teknik. Hurtig levering og det ringer endda til mig inden levering vedr en universal forskærm, som jeg havde bestilt, som de ikke mente passede. Det er altså topklasse service👍🏻. Ordre nr. 2 er på vej til min gamle 1976’er Honda CB 550.
Jeg vil varmt anbefale AT MC Teknik

18 mai 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Nu er det tredje gang jeg handler hos…

Nu er det tredje gang jeg handler hos AT MC Teknik, og denne gang havde jeg brug for lidt vejledning - Er meget imponeret over deres viden og hjælpsomhed.

Kommer helt sikkert til at bruge flere penge der :)

21 avril 2020

Kanon service!!!!

Jeg havde bestilt pakdåser men kunne ikke få dem i (og ødelagde dem da jeg prøvede)
Det viser sig der er en international og DK udgave af min Suzuki.
AT MC sender mig et nyt par der passer mod jeg betaler porto.

Kanon service!!!

9 septembre 2019

Super butik

Har handlet flere gange hos atmc. Rigtig god hjemmeside , ok pris og man for den rigtige vare hvergang og til tiden. Top karakter fra mig 👍

16 juillet 2019

God service!

Har handlet flere gange hos ATmcteknik og må sige de yder en god service! Den sidste parke jeg modtog her, var der "fejl" i leveringen, eftersom de sidespejle jeg havde købt tilsyneladende kom fra 2 forskellige forsendelser/leverandøre, så der var en lille forskel. Skrev en mail, og fik hurtigt svar om at de ville sende et nyt så jeg havde et matchende sæt.

En tidligere gang havde jeg bestilt en stator, som så viste sig at være anderledes ift hvad jeg havde forventet at få. Tog kontakt og fik så en længere forklaring på hvorfor den så lidt anderledes ud ift. billedet på deres hjemmeside. De sælger ikke bare varen, men ved også hvad de snakker om.

26 avril 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt AC MC Teknik flere gange til…

Har brugt AC MC Teknik flere gange til reservedele til min gamle Honda og det har været en sand fornøjelse hver gang! Super service og hjælp, kæmpe udvalg af kvalitetsvarer og hurtig levering! De får mine varmeste anbefalinger!

25 mai 2018

Super.. bare super.. :)

Dem skal jeg helst sikkert købe hos igen.
Hurtig levering og uden problemer.
Super flot produkt, jeg købte to små ure og kabler til en cb750'er og de er fantastisk smukke til den pris.
Vil helt sikkert bare købe hos dem istedet for at søge på sider fra udlandet og spilde penge og tid på tolden.

3 août 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus