ATP Avis 285

TrustScore 2 sur 5

1,9

Brud på GDPR loven og tavshedspligt. Sender post til en tidligere økonomisk værge og ikke til borgeren. Tjekker ikke op på om værgemål stadig gælder den økonomiske del. Økonomisk værgemål gælder i e... Voir plus

Udbetaler penge til svindlere som man ser i den sorte svane ATP BLIVER BRUGT AF SKAT TIL OG LUKKE MUNDEN PÅ FOLK DER ANDMELDER DERES MEDARBEJDERES SAMARBEJDE MED BOBESTYRERE OM AT SVINDLE SYG... Voir plus

En KÆMPE stor hånd til Maria Bech, der sidder hos udbetaling Danmark. God rådgivning, klare anvisninger, og intet mindre end god service. Alle spørgsmål jeg havde blev besvaret til fulde, og det var g... Voir plus

Ringede om boligstøtte de forlander tilbagebetalt. Blev omstillet 2 gange efter halv times ventetid. Sidste person i rækken ville så stille tilbage til den jeg tidligere havde talt med. Jeg gjorde det... Voir plus

1. Fonds de pension

Informations provenant de diverses sources externes

ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.

1,9

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Meget god og kvalificeret hjælp

Jeg har haft brug for Udbetaling Danmark i forbindelse med ansøgning om Boligstøtte for en anden, der ikke har mit id eller på anden måde er digital. Jeg har fået kæmpe hjælp. Letforståelige ansatte der bare er helt klar med assistance. Jeg havde hørt at det var både langsommeligt og svært, men jeg har fået så god betjening og hjælp.

23 avril 2024

Præcist hvad man forventer af offentlig “forvaltning”

Præcist hvad man forbinder med offentlig “forvaltning” - her Udbetaling Danmark, som åbenbart står for det blå EU-sygesikringskort.

Ubegribeligt tåbeligt - ansøger om fornyelse af eksisterende blåt EU sygesikringskort, der udløber i år.

Er 100% dansk født og borger siden 1972 - og dermed i besiddelse af et gældende gult sygesikringskort.

De har via mit MitID og CPR adgang til alle offentlige info på min person og alligevel kan de ikke vurdere om jeg har ret til dansk sygesikring og dermed kan ikke vurdere om jeg har ret til EU-sygesikringskortet???!!!

Nyt lavpunkt for en offentlig “forvaltning”

27 mars 2024

ATP har gjort Danmark fattigere

ATP har gjort Danmark fattigere. Det er desværre set, i andre sammenhænge, at selvopfattede experter der arbejder i bobler relativt isoleret fra andre interessenter og som føler sig “sikrede” let udvikler en usund kultur med helt egne oftest uskrevne regler, hvor selvopfattelsen ikke bliver udfordret. Der er helt klart behov for “morgenluft” så der kan drages omsorg for vores allesammens penge.

16 février 2024

Super rådgiver

Jeg må sige, at Joan (kunderådgiver) simpelthen var så hjælpsom, rådgivende og effektiv, da jeg talte med hende i dag, den 13.02.2024.

13 février 2024

Ringede ang

Ringede ang. Børnetilskud som førtidspensionist. Blev spurgt om jeg ikke kunne læse på Borger.dk af en kvinde med en yderst ubehagelig attitude. Forklarede at jeg havde læst alt om det derinde og ringede da der var et punkt som for mig var uklar i formuleringen. Hun mente blot jeg burde gå ind og læse igen og lagde på, istedet for på en sober måde at forklare det punkt. Herlig oplevelse og absolut topklasse service. Næste gang må jeg hellere høre ordentligt efter hvad personen hedder, for det aner jeg ikke efter en lidt chokerende behandling og så er det jo svært at klage.

24 janvier 2024

Prøvede at komme ind på atp…

Prøvede at komme ind på atp selvbetjening.
Får beskeden, at der er lukket det p.g.a. arbejde med tjenesten... i december.. og vi er midt i Januar..

13 janvier 2024

Lange ventetider i telefonen

ATP-huset har generelt mangel på kundeservice.
De tager sjældent telefonen, og hvis de gør, er det efter mindst 20 min. ventetid.
De burde får kigget på deres vetetider ved telefonisk henvendelser.

6 décembre 2023

ATP( Udbetaling Danmark)

ATP( Udbetaling Danmark)
Jeg har været på kontanthjælp i mange år, og det er svært at få tingene til at hænge sammen. Mit børnebidrag bliver trukket FØR jeg får mine penge udbetalt, då er det nemmere for mig. Jeg flytter fra kommune A til kommune B. Jeg skal IGEN ansøge om kh. Da jeg er oppe på kommunen og taler med en fra ydelsen, gør jeg tydeligt opmærksom på at de skal trække børnebidrag før udbetaling. Og hun er forstående. 2 dage senere, d. 22/9, modtager jeg brev fra ydelsen, om at de trækker børnebidrag. Jeg er ikke så god til at styre økonomien. D. 5/10 modtager jeg brev fra Udbetaling Danmark, om at de trækker børnebidrag. Ok tænker jeg, alt er i sin skønneste orden. Men da vi når d. 16/11 modtager jeg et brev fra UD, om at jeg ikke har betalt børnebidrag. Nu pålagt et gebyr på 250 kr, i alt 1750 kr. Jeg ringer først til kommunen, som spiser mig af med, at der i deres brev ikke stod HVORNÅR de ville trække børnebidrag…..?????? Så ringer jeg til UD, og taler med en i øvrigt venlig mand ( kan ikke huske hans navn ), som oplyser mig at jeg IKKE kan afdrage…!!! Så nu pålægger UD mig, et gebyr på 250 kr om måneden indtil jeg har betalt. Det er ret svært at hive 1500 kr ud af budgettet, når man er på kh. Hvorfor F….. kan man ikke få lov at afdrage, når JERES bureaukrati har afstedkommet dette. Det eneste fornuftige svar må være, at ATP skal have så mange penge som muligt, til deres tvivlsomme investeringer i blandt andet våbenindustrien. Hvorfor skal de svageste i samfundet, straffes på denne måde…??? Det er under al kritik, og grænsende til pervers adfærd, overfor samfundets svageste. Men det er jo heller ikke os I tjener penge på. Vi er jo bare en bekostelig byrde, for jeres lyssky forretninger. Fy for F…..!

16 novembre 2023

Undre mig over de ikk går ind og…

Undre mig over de ikk går ind og tjekker indkomst løbende så man ikk får de forbandede regninger året efter og de bare kan lange penge ind ,og så må sidde og afdrage hele tiden det er simpelthen et system der ikke kan bruges ved udbetaling Danmark

29 octobre 2023

Jeg undrer mig....

Jeg undrer mig..... i flere mdr har jeg fået brev om, at jeg har fået 3XX,- kr for lidt i boligsikring og det har de aldrig rettet og derfor får jeg disse breve.

For et par dage siden, fik jeg brev om, at jeg skylder 1.0XX,-
Hvad foregår der? Hvad laver de i udbetaling Danmark?

Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår. Hvorfor bliver det hele ikke bare lukket ned og lader kompetente mennesker stå for udbetaling af boligsikring m.m.

19 octobre 2023

Udbetaling Danmark

Udbetaling Danmark, hvis man kunne give dem 0 stjerner ville de få det af mig, de sender en blanket jeg skal udfylde i min e boks, jeg udfylder den online, men kan ikke få lov til at sende den til dem, eneste mulighed er annuller.

15 août 2023

Kundeambassadør

Jeg vil opfordre ENHVER, som er offer/udsat for inkompetence fra Udbetaling Danmark/ATP, at søge efter ordet "kundeambassadør", og derefter kontakte vedkommende, på den måde det beskrives.

1 août 2023