Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super god Service

En super god oplevelse ved køb af bil, de var professionelle og rigtig rare og venlige. Og udover det oplevede jeg en dejlig gensidig tillid ved købet.

7 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse at have sin bil…

Altid en god oplevelse at have sin bil hos Autogården, som vi nu har brugt igennem flere år. Vi har altid været godt tilfredse med både service og resultat. Michael på værkstedet er altid mega flink og hjælpsom, og har altid et smil på læben og en frisk bemærkning. De overholder altid deres aftaler.
Reelle priser og man kan altid lave en afdragsordning hvis det kniber at kunne betale det hele på én gang.

25 juin 2024

Autogården Vamdrup anbefales

Autogården Vamdrup anbefales
Serviceminded, kompetent, omhyggelig og til yderst konkurrencedygtige priser - det er hvad jeg altid oplever når jeg har min bil på landsdelens bedste værksted
Claus H

3 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

klar og altid parate til at hjælpe

autogården Vamdrup er den bedste bilforhandler og reperations firma. Jeg nogen sinde har været ved og jeg kan ikke komme i tanke om andet end gode ting da de gør deres arbejde profesionelt på næsten ingen tid og så kommer de altid med gode tilbud med mere.

21 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig og god service

Altid hurtig og god service. Venlige medarbejdere, der alltid er klar til at hjælpe mig med min bil, ligegyldigt hvad jeg så kommer med. Om det så blinker, larmer, rasler eller noget helt andet, er de altid klar til, at forklare hvad det er der foregår👍 Og de aftalte priser holder ALTID!!! 1000 tak for jer Autogården.
Vh Tinna

19 janvier 2024

Stor anbefaling af Autogaarden Vamdrup

Stor anbefaling af Autogaarden Vamdrup. Vi købte sidste år en Ford Fiesta, og vi har været rigtigt glade for købet. Sælgeren var tydelig om, hvad forhandlergarantien dækkede, og hvad den ikke dækkede. Da det var vores første bilkøb, havde vi en række spørgsmål, som blev besvaret professionelt, og samtidig på en måde, som tog udgangspunkt i vores personlige situation og erfaring.

9 septembre 2021

Mvh
Autogården Vamdrup

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang tur for en løgn

I og med at jeg bor langt væk fra forhandleren, ringede jeg og spurgte ind til bilen og fik at vide at den intet fejler bortset fra en ridse på højre bagdør.
Da vi ankommer efter 3 timers kørsel (over storebælts broen), ser vi at bilen er fyldt med ridser og små buler over alt.
Ydermere kunne den ikke starte og der var indikationer på at den havde være i et færdselsuheld, da der var nogle skævheder ved fronten og kølerhjelmen.
Alt i alt, en irriterende situation og han så ikke ud til at have fortrudt at have løjet åbenlyst i telefonen.

3 septembre 2022
Logo de Autogaarden Vamdrup

Réponse de Autogaarden Vamdrup

Hej Alen.

Vi er lidt forvirret, for vi har ikke været i kontakt med dig, men med en der hedder Per med et CVR nummer, da bilen står med Engro CVR. Bilen har som oplyst over telefonen til Per, et par ridser på den ene side og har ikke været skadet.

Mvh
Autogården Vamdrup

Perfekt oplevelse

Købte en lille Peugeot 108 i juli 2020 . Bilen står helt som ny og ejeren Jesper er virkelig en mand, der holder hvad han lover og meget tillidsfuld.
Vi har absolut ikke købt bil der for sidste gang. Vi er mere end tilfredse .

23 décembre 2020

Fair og professionel.

Jeg besøgte Autogaarden i Vamdrup i marts 2019 for at se på en Nissan Qashqai med automatgear.
Den passede til mine ønsker. I det videre forløb opstod uforskyldt et par mindre misforståelser, men indehaveren Jesper udviste stor professionalisme og ihærdighed med at finde de bedste løsninger på alle områder. En lille detalje, som opstod på et senere tidspunkt, blev omgående korrigeret med et perfekt resultat.
Jeg har nu nydt bilen i lidt over et år, og jeg tænker ofte med glæde tilbage på hele salgsforløbet.
På denne baggrund medgiver jeg gerne Autogaarden Vamdrup ved indehaver Jesper Sørensen mine varmeste anbefalinger.
Bernd Reinhard
Horsens

22 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Højt serviceniveau og yderest venlig behandling

I Oktober 2017 købte min mand og jeg en “ældre” Skoda Fabia (2011) hos Autogaarden Vamdrup. Super god handel syntes vi, og alt var bare i orden. En måneds tid senere var der noget med bilens elektronik. Her havde vi en løbende dialog med Autogaarden ift, en udbedringen. Problemet stoppede af sig selv, og vi lod det ligge.
Kort tid før vores halvårlige garanti udløb fuldt vi op på en lyd på bremserne. Uden nogen spørgsmål skiftede Autogaarden bremseskiver m.m. på bilen, og jeg kunne køre derfra uden nogen efterregning eller lignende. Der blev desuden taget stort hensyn til det faktum, at jeg kom en god times kørsel fra Vamdrup.

Mega god service og generelt meget venlig, behagelig og troværdig behandling hele vejen igennem.

23 mai 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Overholdt ikke en klar aftale

Havde telefonisk aftalt at komme forbi næste dag kl. 13.30 for at prøve en bil, jeg var interesseret i. Sendte opfølgende mail morgenen efter for at bekræfte aftalen. Kørte fra Fyn 12.15 for at kunne være der til den aftalte tid. Kl. 12.42 ringer de fra Autogården Vamdrup og siger at bilen er blevet solgt. Et eksempel på dårlig forretningsskik. Aftaler skal overholdes.

18 octobre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget pålidelig og servicemindet bilforhandler.

Jeg har købt en brugt Peugeot 207 hos Autogaarden Vamdrup i sommeren 2014. Jeg fik en formidabel service både i forbindelse med købet og også senere i forbindelse med en mindre udbedring under garantien. Jeg kan give mine allerbedste anbefalinger til denne autoforhandler.

2 janvier 2015

Super ærlig

Autogården Vamdrup er bare helt fantastisk, har købt brugt bil, og er fuldt ud tilfreds
Med købet. Hos Autogården er en aftale en aftale, og de holder hvad de lover
John

8 avril 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus