Jeg havde et stort problem med at transporteret mine to Harley Davidson det kunne Emil være behjælpelig med til en rigtig god pris. Rigtig god service og vi blev løbende underrettet
L'entreprise a répondu
God service Kort ventetid Information undervejs og efterfølgende Jeg er tilfreds og ville gerne bruge denne vejhjælp igen
L'entreprise a répondu
Her hos Autohjælp Sjælland har vi mange års erfaring indenfor vejhjælp og transport af køretøjer. Vi er klar til at yde effektiv hjælp, uanset om du har brug for vejhjælp, fritrækning, starthjælp eller biltransport. Derudover, tilbyder vi konkurrencedygtige priser og leverer altid et kvalitetsarbejde, hvor kundens behov er i centrum. Vi bestræber os efter, at vores motto går hånd i hånd - når vi udfører en opgave i praksis. Hos os er du altid i sikre og trygge hænder!
2660, Brøndby Strand, Danemark

Réponse : Autohjælp Sjælland
Fantastisk og virkelig hurtig service. Søde og imødekommende mennesker. Kan varmt anbefales.
Og billigt også : )

Réponse : Autohjælp Sjælland
Simpelthen bare god service fra start til slut. Svarede prompte på mails. Overholdt alle aftaler og var super behagelige at tale med - både Emil og Benyamin var meget flinke. Prisen var i øvrigt den bedste jeg kunne finde her på Sjælland. 5 stjerner herfra

Réponse : Autohjælp Sjælland
Har netop brugt Autohjælp Sjælland, super service og hvor jeg løbende blev opdateret om hvornår de ville være fremme.
Konkurrencemæssigt priser og top service gør at jeg giver 5 stjerner.

Réponse : Autohjælp Sjælland
Quick service when you need it good price

Réponse : Autohjælp Sjælland
Fik super hurtig og venlig hjælp fra Autohjælp Sjælland, da min bil brød sammen. Emil var professionel og imødekommende hele vejen igennem. Kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for hjælp! 🚗💨

Réponse : Autohjælp Sjælland
Det var en god service og hurtig hjælp.

Réponse : Autohjælp Sjælland
Super service! Hurtig, ærlig og professionel. Bilen blev fikset til tiden og til en fair pris. Kan helt klart anbefales

Réponse : Autohjælp Sjælland
Jeg kan varmt anbefale Autohjælp Sjælland! Jeg stod i en virkelig træls situation med en punktering, men de var hurtigt fremme og klarede det hele effektivt og professionelt. Det gav en stor tryghed at vide, at hjælpen kun var et opkald væk. Hvis uheldet er ude igen, ved jeg helt sikkert, hvem jeg ringer til!

Mega søde!! God hjælp! Blev hentet på under 1 time! Fantastisk pris! 👏🏽👏🏽
Kan varmt anbefale dem!

Réponse : Autohjælp Sjælland
Jeg fik efter et stort ønske transporteret min bil fra Holte til min hjemby i frederikshavn. Tusind tak for hjælpen og den gode kundeservice

Réponse : Autohjælp Sjælland
Exceptionel rar korrespondance med Benyamin fra Centralen, og yderst serviceminded chauffør der ved lige hvordan man redder dagen
Kan klart anbefales

Réponse : Autohjælp Sjælland
Super fin service, var hurtigt på pletten og løste opgaven for en god pris.

Réponse : Autohjælp Sjælland
Ich hatte ein unverschuldeten Unfall und landete mit meinem Wagen im Straßengraben.
Die Auto-Pannenhilfe Seeland war telefonisch schnell zu erreichen, obwohl es schon später Nachmittag war.
Der Mitarbeiter Emil war sehr nett und wir konnten uns zum Glück auf Englisch verständigen.
Er hat alles möglich gemacht, dass er so schnell wie möglich bei mir war. Zusätzlich hat er auch noch eine SMS geschrieben, als er genau wusste, wann er kommt.
Das Herausziehen und Verladen des Autos hat er mit Ruhe gemacht und sich immer wieder versichert, dass auch alles richtig klappt.
Auch hat er mich an meinen Wunschort gefahren und dort eine Werkstatt für mich gesucht, so dass ich dort am nächsten Morgen direkt um Hilfe fragen konnte.
Ich kann die Firma und Emil nur empfehlen.
Vielen Dank lieber Emil für deine Hilfe, deine ruhige und besonnene Art und die professionelle Arbeit.
Tak!!
Steffi

Réponse : Autohjælp Sjælland
Meget fin service og hjælpsomme og venlige folk

Réponse : Autohjælp Sjælland
Fantastisk service. De kom og hentede min bil fra et værksted og flyttede den til et andet. De var lyn hurtige til at hente den. Det hele blev gjort meget professionelt, og man kunne se de havde styr på det. Hele oplevelsen var rar og det er bestemt ikke sidste gang at jeg, ringer til dem for hjælp.

Kort ventetid
Information undervejs og efterfølgende
Jeg er tilfreds og ville gerne bruge denne vejhjælp igen

Réponse : Autohjælp Sjælland
Skide god service og hurtigt klaret. Så kun god anbefaling herfra

Réponse : Autohjælp Sjælland
En savoir plus sur les différents types d'avis.