Martin Kelp og Kirsten Jensen yder en fantastisk service. Absolut mit foretrukne sted at servicere min Mercedes og nu det eneste sted. Trygt sted at levere bilen til markedets bedste priser og bedst... Voir plus
Dygtigt pladeværlsted. Har netop hentet min 35 år gamle 190 E. Som Gørløse Autoimport nænsomt har passet i rigtig mange år til min fulde tilfredshed 😃 Pladeværkstedet har så udskiftet min venstre... Voir plus
Vi besøgte Gørløse Autoimport den 1. April og var imponeret over deres fine importerede brugte biler. Det oplyst af sælgeren Malthe, at der var en Mercedes Eqb250+ på vej hjem Tyskland. Bilen ko... Voir plus
Jag är nöjd med att in sicka paketet snabbt från er Med tyvärr vart UPS inkopplad och orka inte leverera på min hem adress . Dom meddela att jag kunde hämta vid närmaste upphämtning ställe och där... Voir plus
- Atelier de réparation automobile
- Marché automobile
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Casse automobile
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Magasin de pièces auto d'occasion
Écrit par l'entreprise
Gørløse Autoimport er en autoriseret Mercedes-specialist med mere end 30 års erfaring i at levere originale Mercedes-reservedele og tilbehør af højeste kvalitet. Vi består af tre afdelinger, herunder et autoriseret Mercedes-værksted, en reservedelsafdeling og en bilsalg afdeling. Siden vores start i 1982 har vi været dedikerede til at yde den bedste service og kvalitet til vores kunder. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.
Raasigvangen 6-12, 3550, Slangerup, Danemark
- support@autoimport.dk
- www.autoimport.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs

Hurtig og god service
Hurtig service (2.12) sek før de rigtige varer var puttet i kurv til ekspeditionen blev afsluttet
Høflige og dygtige folk
Varen virkede som den skulle og fars Mercedes kom ud og køre igen hurtigt🏁

Réponse de Gørløse Autoimport ApS
De sælger brugte varer som burde være…
De har nu sendt en næsten ny uden beregning og refunderet prisforskellen, god service :-)
De sælger brugte varer som burde være nye, øv for en skuffelse :-(
Jeg har i øvrigt lige tjekket deres hjemmeside, samme "nye" mappe koster nu 150,- jeg gave for få dage siden 250,- øv med øv på

Réponse de Gørløse Autoimport ApS
Super flinke folk alt tid hurtig…
Super flinke folk alt tid hurtig levering uanset om du bestiller på nettede eller kommer ned i forretningen altid hjælpsomme

Réponse de Gørløse Autoimport ApS
Super service..ingen problemer heller…
Super service..ingen problemer heller ikke hvis man skulle være uheldig og få en defekt del(brugte dele) så ombyttes den bare eller pengene tilbage..

Kvalitet til billige penge
Kanon service og hurtigt levering
God pris og hurtig levering.
Mangel på troværdighed
Mangel på troværdighed
En gang
Min varer er forsinket
Og du undskyldte ikke
Hurtig og god service
Super fint og hurtig levering
God telefonsupport og hurtig levering