Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Renault Kievit Hellevoetsluis Maandag mijn nieuwe (2de Hands ) auto opgehaald . Wat een feestje . Perfect geholpen door Theo vd Spek. Fijne rustige verkoop. Al de 4e auto die wij daar gekocht hebben... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Marché automobile
  3. Atelier de réparation automobile
  4. Concessionnaire de véhicules à moteur
  5. Vendeur de voitures d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

Uw Renault dealer voor Oostvoorne, Hellevoetsluis, Goeree-Overflakkee en Tholen, Zeeland en West-Brabant. Voor nieuwe en jong gebruikte auto's en onderhoud!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Opslag en bandenwissel

Derde auto nieuw gekocht. Service is goed. Eerste geschil gratis update navigatie 50,- euro voor de USB stick na woordenwisseling toch gratis.De laatste keer opslag en bandenwissel 85,- euro 2-3 jaar geleden nu 165,-. Korting aangeboden maar bedrag is nog absurd. Euromaster 113,- een andere Renault garage voor klanten 59,-. Let wel dit gebeurd 2 maal per jaar. Ik ben gelijk klant geworden want ik wil mij niet af laten zetten. Bij ophalen banden kreeg ik een telefoontje en daardoor kon ik het laden niet begeleiden, er lag plastic in de auto maar de banden werden onbeschermd op de neergeklapte achterbank van een zes maanden nieuwe auto gedeponeerd. Na mijn opmerking geplaatst te hebben werd er gezegd dat ik het ook zelf had kunnen doen. Bye bye auto Kieviet

1 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Nooit meer

Bij Autokievit goes worden er gewoon onderdelen vernieuwd zonder enig overleg of kennisgeving, met als gevolg een totale factuur van ruim 5000 € . Bij afzetten van de auto duidelijk gezegd indien er serieuze dingen zijn even een belletje. Bij ophalen nog expliciet gevraagd of er grote reparaties nodig waren ,met nee als antwoord. Nou 4 nieuwe remschijven en remblokken en 2 nieuwe banden vind ik toch wel benoemenswaardig. Terwijl op het keuringsrapport alleen egr onderdeel vervangen en wielbout vervangen staat. Samen met de reparaties waarvan ik wel vanaf wist ruim 5000 €. 2 autos daar gekocht ,maar haal mij maar uit het klantenbestand.

16 janvier 2026

Renault Kievit Hellevoetsluis

Renault Kievit Hellevoetsluis
Maandag mijn nieuwe (2de Hands ) auto opgehaald . Wat een feestje . Perfect geholpen door Theo vd Spek. Fijne rustige verkoop. Al de 4e auto die wij daar gekocht hebben altijd vriendelijk

13 octobre 2025

AutoKievit Hellevoetsluis

AutoKievit te Hellevoetsluis.

Wat een leuke dealer, wat een goede service!! Mijn pa heeft daar een auto gekocht, en wij willen vooral Dhr. Theo vd. Spek bedanken voor zijn gastvrijheid en moeite voor tevredenheid van ons.

Ik raad het zeker aan! "Klant is koning" geldt daar echt! :)

Beste Theo bedankt!!

27 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had bijna lege Batterij kaart.

Ik had bijna lege Batterij kaart.
Balie medewerkster van AutoKievit in Bergen op Zoom was reuze vriendelijk en heeft heel snel een nieuwe batterij geplaatst.
En tot mijn verbazing Kosteloos.

16 septembre 2025

Auto Kievit Hellevoetsluis geweldige service

Auto Kievit Hellevoetsluis. WOW een geweldig bedrijf met een meer dan fantastische service. Vanochtend met een bijna lege batterij kaart even langs geweest en het probleem werd ter plaatse opgelost. Chapeau voor Wouter. De klant vriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Reden voor ons om nog steeds Renault te rijden. Dus mensen schroom niet koop uw nieuwe auto bij hen en wees gegarandeerd van een top service.

12 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Draait alleen om geld, service bestaat niet

Bij aanschaf van 2 auto’s zijn ze zeer vriendelijk. Daarna totaal niet meer, arrogante collega’s bij de servicebalie en hun private lease party mydrive wil alleen geld verdienen, service verlenen doen ze niet aan. Nooit meer!

14 juillet 2025

Renault Captur

Gisteren mijn nieuwe Renault Captur opgehaald bij Kievitauto Bergen op Zoom. Ontzettend keurig en prettig geholpen door verkoopadviseur Maurits.
Bedankt!

13 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag auto gebracht renault captur

Vandaag onze auto gebracht na gebeld te hebben vrijdag omdat wij donderdag problemen hadden met starten, we konden hem gelijk maandag brengen en vervangend vervoer krijgen. Om 8 uur gebracht eigenlijk voor een paar dagen, maar ze waren er toch gelijk aan begonnen. Ze hebben alles uitgelezen, geüpdatet en de accupolen vervangen en anders vastgezet. Om 14 uur werd ik gebeld dat hij al klaar was, en met de mededeling dat ze het zo vervelend vonden dat hij ons donderdag had doen stranden, zowel de update als de kleine reparatie en de vervangende auto, geheel voor hun kosten waren. Wij waren altijd al blij met renault kievit Hellevoetsluis, maar dit gaat echt de service overheen. Hartelijk dank voor alles en zeker de klantvriendelijkheid.

14 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ben netjes aan alle kanten in de watten…

Ben netjes aan alle kanten in de watten gelegd. De Renault 5 moest worden besteld en liet op zich wachten, maar dat duurde minder lang dan verwacht.
Iedere keer als er weer iets nieuws was, hield Niels me direct op de hoogte.
Goede uitleg! Fijn!

10 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte service geleverd nav een…

Zeer slechte service geleverd nav een zogenaamd nog goede batterij….
Zelfs de RE-NO organisatie beweert dat deze tractiebatterij na ruim tien jaar nog zo’n 100% capaciteit heeft….technisch volgens experts ómogelijk!!
Pas op met het kopen van een elektrisch voertuig van RE-NO !!! ⚠️ 🪫 🪫🪫🪫🪫

30 novembre 2024

Een bijzondere ervaring

Een bijzondere ervaring zo zal ik het maar omschrijven.
Een renault dealer die geen accu kan demonteren omdat ze daar te weinig expertise voor zouden hebben?!
Heel bijzonder wanneer je een erkende dealer bent om dit antwoord te krijgen nadat je op vrijdag maandag en dinsdag hebt gebeld om te vragen of ze dit kunnen regelen.
Beste mensen trek zelf je conclusie maar maar zou niet graag mn auto in onderhoud hebben wanneer er geen expertise is wat betreft accu's.

14 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb de riview van een paar jaar…

Ik heb de riview van een paar jaar geleden verwijderd, de klantvriendelijkheid is voor mij tot het 0 punt gedaald.
Vorig jaar zouden er in de arkana 4 nieuwe bougies in moeten na 50000 km voor 328 euro vond dat zelf niet nodig .
Ga de auto ophalen krijg ik te horen van de oudere mevrouw achter de balie " o daar hebben we de meneer van de bougies.
Dit jaar een symbioz gekocht begin september na 2 weken een mail van renault Nederland, 1000euro extra korting en 5 jaar garantie, ik terug waar me gezegd wordt dat is alleen voor als je de auto financiert, totaal geen enkele beweging bij verkopers en manager,.
De laatste renault dus.

2 septembre 2024

Storing in ledverlichting

Vanmorgen gebeld ivm een led achterlicht wat niet meer werkt, mocht vanmiddag al langskomen om te laten controleren.
Na controle gelijk geholpen door het achterlicht te vervangen omdat deze op voorraad was.
top geregeld, en tot de volgende keer! wij zullen zeker terugkomen.

30 décembre 2024

accurate pechverhelping!!

Vrijdag (20-12/2024) uit Brugge vertrokken om naar familie te gaan in Roosendaal met Renault Scenic. Net door de Westerschelde-tunnel doe de auto raar, maakt hobbeligge indruk,ook alsof de auto rijdt met handrem op. Waarschuwing op dashboard STOP, Schade aan motor mogelijk. Wij nemen contact op met onze Renault garage in Brugge: deze zegt dat het niet zo erg is en rij maar verder!!! Wij vertrouwen het niet en rijden naar de dichts bijzijnde Renault garage: Garage Kievit in Goes. Zij doen testrit en stellen vast dat de in-en uit verstuiver kapot is. Is ondertussen middagpauze en stellen voor om direct na de pauze de auto te repareren. Na een uur is de auto gerepareerd, ze doen nog een testrit en gaan met onze auto ook nog naar de carwash!!! TOP-SERVICE, vriendelijk en behulpzaam. Vinden het zelfs jammer dat ze ons niet iets te eten kunnen geven. Zelden zoiets meegemaakt. Pluim op de hoed van receptioniste, de monteur etc...Blamage voor onze eigen Renault garage in Brugge!! Er had wel degelijk schade kunnen optreden aan de motor als wij waren doorgereden!! Nogmaals een dikke proficiat voor garage Kievit in Goes.
Esther en Willy uit Brugge.

20 décembre 2024

Autokievit Goes geweldig

Ik kom bij autokievit in Goes met een probleem in mijn remmen van mijn bedrijfswagen Renault Master. De onderdelen zijn aanwezig en de wagen wordt gelijk door twee monteurs onderhanden genomen.
Op en Top service .

5 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Na een waardebepaling voor mijn Ford…

Na een waardebepaling voor mijn Ford Fiesta te hebben gehad en deze beviel mij. Afgereisd naar de Slinge 244 te Rotterdam een van de vestgingen van auto kievit waar ik in het verleden eerder een auto had aangeschaft. Wat een scherts vertoning. Bij de offerte welke ik kreeg aangeboden na een proefrit te hebben gemaakt met de mogelijke opvolger was de inruilwaarde 20% lager dan het eerste bod, zonder aanwijsbare reden. Ik kreeg als argument te horen dat dit een waarde is waar men niet al te veel naar moet kijken/ aangetrokken voelen. Dank je de koekoek. Ik kom op basis van bepaalde feiten jullie kant op en niet voor Jan boterletter zaken te komen doen.
Klap op de vuurpijl voordat de offerte werd gepresenteert had ik enkele manko's geconstateerd bij de mogelijke nieuwe auto. Auto kraakte aanzienlijk achterin, bij dit type gebeurde dit wel vaker kreeg ik van de verkoper te horen bekent verschijnsel bij renault en mitsubishi, zeer waarschijnlijk kapotte schokdemper(s), auto is 10 maanden oud (7 maanden mee gereden door vorige eigenaar) en de auto al 3 maanden in de bedrijfsvoorraad staat. Buiten de aanzienlijke inruilwaarde daling van mijn huidige auto, zorg je er toch minstens voor dat zo'n jonge auto geen tekortkomingen heeft. Zoals grote onbestemde vet vlekken in de bagage ruimte en op de schuiflade van het arm deel middenconsole en niet te vergeten de mogelijke kapotte (schokdemper(s). Tot mijn bezoek vanmorgen al die tijd gedacht dat dit een eerlijke en oprechte verkopende partij was in auto"s Mijn insteek is een eerlijk autobedrijf daar valt autokievit in mijn ogen niet meer onder.

13 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus