AutoPartner - Aaresøn Biler Avis 307

TrustScore 5 sur 5

4,8

Håndværkervænget 5, 4873 Væggerløse, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De begyndte på reparationen hurtigst muligt. De gav et prisoverslag inden de gik i gang. Den reelle pris var væsentlig t under prisoverslaget

Noté 5 sur 5 étoiles

Haste opgave - Du kommer bare, så gør vi vores bedste for at afhjælpe fejlen. De kastede sig over opgaven ved ankomst. Venligt og super kompetent personale. De bedste anbefalinger herfra,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, fik hurtig en tid til service, følte mig velkommen. Hurtig og effektive folk. Kommer igen 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 25 år på samme værksted er jeg stadig tilfreds med den gode service. Med venlig hilsen Knud Larsen.

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. Garage automobile
  3. Mécanicien

Écrit par l'entreprise

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Écrit par l'entreprise

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 25 år på samme værksted er jeg…

Efter 25 år på samme værksted er jeg stadig tilfreds med den gode service.
Med venlig hilsen Knud Larsen.

4 mars 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du efter 25 år stadig er tilfreds med den gode service hos os.

Kommer igen 🙂

9 mars 2026

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du hurtigt fik en tid, følte dig velkommen og oplevede en hurtig og effektiv service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Min bil er i gode hænder

Super god service føler altid at mine penge er givet godt ud Tak👍

10 mars 2026

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du føler din bil er i gode hænder, og at du oplever super god service samt værdi for pengene.

Hej Helle

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever super service hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot og hurtig arbejde og flinke…

Flot og hurtig arbejde og flinke mennesker

6 mars 2026

Hej Leif

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede både flot og hurtigt arbejde samt flinke medarbejdere.

Noté 4 sur 5 étoiles

Yderst god service

Yderst god service

19 février 2026

Hej Poul

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har oplevet en yderst god service hos os.

Super kompetent værksted

20 février 2026
Avis spontané

Hej Søren

Tak for din anmeldelse😊

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig hjælp ved din hasteopgave, og at vores personale var venligt og kompetent.

Altid venligt personale

Altid venligt personale. Skulle have nye vinterdæk på, og de kastede sig over min bil med det samme. Ingen ventetid👍🏽

30 janvier 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid møder venligt personale, og at du fik skiftet dine vinterdæk med det samme uden ventetid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid blev jeg behandlet særdeles…

Som altid blev jeg behandlet særdeles godt.

26 janvier 2026

Hej Urban

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du som altid blev behandlet særdeles godt.

God service👍😊

26 janvier 2026

Hej René

Tak for din anmeldelse😊
Dejligt at høre, at du har haft en god serviceoplevelse hos os.

Meget hjælpsomme og seriøse

Meget hjælpsomme og tog sig seriøst af mit problem med at få sat nye vinterdæk på min campingvogn

22 janvier 2026

Hej Maibritt

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede, at vi var hjælpsomme og tog os seriøst af dit problem med at få sat nye vinterdæk på din campingvogn.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og faglige dygtige mekanikere

God service og faglige dygtige så er meget glad som kunde

21 janvier 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever god service og høj faglighed, og at du er glad som kunde.

Noté 4 sur 5 étoiles

8 janvier 2026

Hej Vagn

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service.

Professionel oplevelse

Imødekommende personale føler sig i trygge hænder

7 janvier 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du havde en professionel oplevelse og følte dig i trygge hænder hos vores imødekommende personale.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus