God service! Dejlig og imødekommende. Tak for god service! 😊
L'entreprise a répondu
Altid god service i højeste kvalitet 😁
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Écrit par l'entreprise
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Bredskiftevej 2, 8210, Aarhus V, Danemark
Havde bilen til syn. Fik af vide der ikke var noget galt med bilen. Regningen var dog 2000 kroner, for det der skulle koste 400-600 kr. Find et sted der ikke snyder jer for penge, med diverse ekstra gebyrer for det ene og det andet...

Réponse : AutoPartner - Anelystparken Autoteknik ApS
Min helt nye bil, der har kørt 0 km, har været til service hos Jimmy, og det kostede 2500 kr. Første gang jeg skulle have skiftet dæk hos Jimmy, gav jeg 600 kr., hvilket jeg senere fandt ud af var dyrt. Min næste syn, hvor min bil kun havde kørt 30.000 km, kostede 5000 kr. i alt, og vinterdækkene skulle skiftes ud. Da jeg fik min bil tilbage, var bremserne slidt op, og jeg kørte derfor jern mod jern. Meningen med service er jo at vedligeholde bilen og tjekke alt, men desværre gør Jimmy ikke dette. Derfor har jeg nu skulle betale 4000 kr. et andet sted. Jeg må ærligt indrømme, at jeg har været glad for Jimmy og deres service i starten. Man får rigtig god service, hvor de rengør bilen og tager imod dig med åbne arme og et smil. Men efterfølgende føler man sig bare som en kunde. Ikke nok med at det har været dyrt hos Jimmy, hvilket jeg ikke vidste, da jeg er en ung pige, der ikke helt har styr på det, føler jeg virkelig, at Jimmy har taget det for givet og udnyttet min pengepunkt

Réponse : AutoPartner - Anelystparken Autoteknik ApS
Alt er venligt, alle er imødekomme, det er dejligt at føle sig velkommen og samtidig være sikker på, at få lavet et godt arbejde.