AutoPartner - EN Motorservice Avis 115

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Kirkegade 29, 8830 Tjele, DK

Batteri på bilen var faldet sammen søndag, kørte op til vores mekaniker E.N mandag, og selvom de havde travlt, fandt de en tid samme dag, og lånebil 😃. Og så nåede de også at lave stik til anhængertr... Voir plus

L'entreprise a répondu

I forbindelse med montering af vinterhjul får man gode råd om, hvad man selv kan gøre, så bilen bedst muligt klarer vinterens saltede veje. Meget omhyggeligt og kompetent arbejde på værkstedet.

L'entreprise a répondu

Ejeren Erling går meget op i kvaliteten af sit arbejde. Jeg vil altid være tryg ved at lade ham og hans ansatte udføre service på min bil.

God atmosfære på værkstedet, kan få svar på alt hvad man spørger om, let at få en tid uden for lang ventetid, og der er altid en lånebil

1. Atelier de réparation automobile
  2. Garage automobile
  3. Mécanicien

Écrit par l'entreprise

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Écrit par l'entreprise

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Golf´en blev køreklar!

Venlig, imødekommende og kompetent opgaveløsning. Jeg blev holdt informeret om tingenes tilstand efterhånden som årsagen til bilens nedbrud blev klarlagt.

5 février 2026

Hej Erling

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede venlig og kompetent betjening, og at du løbende blev holdt informeret om bilens tilstand.

Hurtig og god handling

19 janvier 2026

Hej Jan

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god handling.

Hurtig genemført

Hurtig genemført

15 janvier 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at opgaven blev hurtigt gennemført.

Hej Holger

Tak for din anmeldelse😊

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en hurtig og kundevenlig ekspedition.

🤩🤩🤩🤩🤩

Jeg er glad for at når jeg indgår en aftale kan jeg vide mig sikker på at den bliver overholdt.

Jane

20 novembre 2025

Hej Jane

Tak for din anmeldelse😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du føler dig tryg ved, at aftalerne altid bliver overholdt.

Hej Else

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde.

Punklighed

21 octobre 2025

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du sætter pris på vores punktlighed.

Godt håndværk

Ægte godt håndværk som jeg også nævnte under besøget

17 octobre 2025

Hej Gert

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det skønt at høre, at du sætter pris på det gode håndværk.

Hej Hans-Christian

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og det udførte arbejde.

Ordentlig

Ordentlig, ærlig og hurtig betjening

13 octobre 2025

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever vores betjening som ordentlig, ærlig og hurtig, det er lige præcis sådan, vi gerne vil have.

God atmosfære på værkstedet

10 octobre 2025

Hej Christian

Tak for din anmeldelse😊

Det er en fornøjelse at høre, at du oplever en god stemning på værkstedet, får svar på dine spørgsmål og nemt kan få både tid og lånebil.

Hurtig og god service

Altid god, venlig og hurtig service

29 août 2025

Hej

Tak for din anmeldelse 🙂

Dejligt at høre, at du oplever vores service som både god, venlig og hurtig. Rigtig dog dag!

Kathrine fra AutoPartner

Altid god hjælp super prof begge jeg…

Altid god hjælp super prof begge jeg købte der

4 août 2025

Hej Laura

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid oplever god hjælp og professionel service – både i forbindelse med dine køb og generelt. Vi sætter stor pris på din tillid.

Mange sommerhilsner
Sofie fra AutoPartner