Jeg havde bestilt nye sommerfælge og dæk, og uden beregning blev der slebet lidt rust og givet lidt rustbeskyttelse på et specifikt sted. Jeg kommer bestemt igen :-)
L'entreprise a répondu
Jeg har netop haft min Tesla på værksted, og jeg må sige, at oplevelsen har været helt i top. Fra første kontakt til jeg fik bilen tilbage, har alt fungeret gnidningsfrit. Personalet var både... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har efterhånden fået lavet flere reparationer og services hos JM-Autoteknik, og det har altid været en god oplevelse. De er nemme at snakke med, giver besked hvis der dukker noget uventet op, og o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har brugt JM Auto i mange år. Servicen og effektiviteten er i top. Kan varmt anbefale JM Auto, hvis der er brug for en pålidelig og kompetent mekaniker.
L'entreprise a répondu
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Écrit par l'entreprise
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Vinkelvej 17, 7840, Højslev, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
Virkelig venligt og kompetent personale.
Altid godt humør og hurtige løsninger, til en fair pris.

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
Fin service og tog sig god tid til at forklare tingene og løsningsorienteret.

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
Personalet var både imødekommende og professionelle, og de tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves – uden noget unødvendigt teknisk snak. Man føler sig virkelig i trygge hænder.
Arbejdet blev udført til tiden, og prisen var helt fair i forhold til det, der blev lavet. Ingen overraskelser – bare god, ærlig service.
Bilen kører som en drøm igen, og hele processen har været nem og overskuelig. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger – jeg kommer helt sikkert igen næste gang 👍

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
Tiderne overholdt for servicen, og til rimelige penge
Meget fin og høflig betjening.

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
God og venlig betjening. Kvalitet i arbejdet. Et værksted man har tillid til

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
de hjalp mig med det samme og de gav en god service

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
Resultatet var godt men ventetiden var for lang🥲

Réponse de AutoPartner - JM Autoteknik
God service, orienterer om hvad der skal laves, og ringer hvis der opstår problemer.