Lisez les avis des autres
Jeg punkterede , min mand ringede så og spurte om de kunne lappe den om ca 1 time , det kunne de godt , selv om det var sidste dag før juleferien. Da jeg kom , stod jeg ud af bilen og begyndte at gå h... Voir plus
L'entreprise a répondu
De er altid klar til hjælpe hvergang man ringer, mega god service og behjælpsomhed, så 6 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟🌟og man får altid et smil med på vejen.
L'entreprise a répondu
Min gamle Rav4 skulle til omsyn, have lavet lidt rust, støddæmper, lys og andre småting. Bilen blev fixet som aftalt, ingen problemer og den bestod syn. God service og et "ligetil" værksted.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Service under fabriksgarantien
Écrit par l'entreprise
- Din garanti er i trygge hænder
- Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
- Reservedele af original kvalitet
- Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.
Vores 3 års garanti
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Coordonnées de contact
Korningvej 107, Korning, 8700, HORSENS, Danemark
Hurtig hjælp med startproblem
Mega go service altid godt humør og er…
Mega go service altid godt humør og er så go til kunder imødekommende
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
De er altid klar til hjælpe hvergang…

Réponse : AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Altid klar til at hjælpe
Altid klar til at hjælpe. Super hurtig. God effektiv service. 👏🏻👏🏻 Er aldrig gået forgæves hos Korning Auto

Réponse : AutoPartner - KORNING AUTO Aps
God og hurtig reparation af bilen
God og hurtig reparation af bilen. Inden reparationen blev iværksat, blev det aftalt, hvad der skulle laves.

Réponse : AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Super oplevelse og altid god service
Super oplevelse og altid god service. Personalet er både dygtige og hjælpsomme. Og priserne er noget under priserne i de omkringliggende byer.

Rigtig god service
Totalskadede mit bil og afsatte den hos Korning Auto - som behandlede sagen super og hjalp med mere end lånebil

Hurtig hjælp
Det var en supergod oplevelse at værkstedet fandt tid til at hjælpe allerede dagen efter, at fejlen blev fundet, før jeg skulle køre 3 dage til Sjælland. Skarp kontrast til Tesla, som burde have ordnet dette på garantien, men først tilbød værkstedstid efter 57 dage.
Samtidig har de været virkeligt hurtige og brugt minimal arbejdstid, så dejlig lille regning.
De er bare gode 👍

Réponse : AutoPartner - KORNING AUTO Aps
Man ved hvad man har med at gøre
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.