Fik lige 4 nye gløderør i vores dacia duster god service og en fair pris kan kun anbefale værkstedet anden gang vi fået lavet bil der og vi er meget tilfredse med det
L'entreprise a répondu
Prisoverslag passede perfekt. God dialog og super fin service både ifht pris - afhentning - lånebil. Kommer helt sikkert til bruge igen. Synshal ligger lige ved siden af - hvor jeg også tidligere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid lige efter bogen og til tiden. Fleksible, hurtige og hjælpsommen med lånebiler, kaffe eller kørsel frem og tilbage. Kan kun varmt anbefale PR Auto
L'entreprise a répondu
de hjalp mig med at starte min bil de kom 5 min efter jeg ringede. Efterfølgende monterede de et nyt batteri, alt var en god oplevelse. Jeg vil Anbefale dette værksted til andre mvh Hans J Schmid... Voir plus
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Écrit par l'entreprise
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Industriparken 29, 4450, Jyderup, Danemark

PR Auto i Jyderup.
Er et sted som man kan stole på.
Min bil bliver altid serviceret som om det var deres ejen.
Altid behaligt at komme .

Réponse : AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
At få lavet bil hos Pr Auto er altid en fornøjelse, de er imødekommende og hjælpsomme, vores biler har nu været tilknyttet dette værksted i rigtig mange år og vi er altid blevet behandlet godt og ordentligt, der skal virkelig rigtig rigtig meget til for at vi skifter værksted.

Réponse : AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Hurtig ekspedition/hjælp og behagelig og imødekommende kundeservice. Det udførte arbejde ser også ud til at være helt som forventet, så absolut en god oplevelse med AutoPartner Jyderup.

Réponse : AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Ganske enkelt helt fantastisk service.

Réponse : AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
De fik leveret min bil fredag morgen af vejhjælp. Fredag eftermiddag var den lavet og klar til afhentning.
Det er hurtig og effektiv service.

Réponse : AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Super service, altid behjælpelig med en løsning så man igen kommer godt kørende til en fornuftigt pris. 🥇