Avezu

Totalt svingle sted de sender ik ens pakker og svar ik på ders mail arldig køb der fra Hvis ik for jeres pakker så kontak jeres bank og få jeres penge tilbage bruger 1000kr og fik arldig pakken me... Voir plus

Købte tape til tape hår tape extensions. Efter alle instrukser er fulgt og tape sat på extensions pg håret påsættes, så falder halvdelen af tape extensions ud efter første hårvask. Flere andre kunne... Voir plus

Super hurtig levering og uden tvivl en fantastisk kvalitet af hår, jeg købte mine trenser i november måned og de er stadig ligeså fyldige og bløde her 5 måneder efter. Har endelig fundet luksus hår t... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires
  2. Perruquier
  3. Fournisseur d'extension de cheveux

À propos de Avezu

AVEZU leverer luksus kvalitets hair extentions i alle førende farver til flere forskellige påsætningsmetoder: hot fusion extensions, cold fusion extensions, hår trenser til Flettemetoden, easy weft, clips on hair extensions og tape on hair extensions.

Vores hair extensions indeholder 100 % ægte luksus Remy Hair af højeste standard, der er nøje udvalgt af vores dygtige agenter. Vi sætter en stor ære i at udvælge det smukkeste og blødeste hår, som kan opfylde de høje krav for naturligt udseende og lækkert hår, som vores kunder efterspørger.

Dag til dag levering - Gratis fragt på alle ordrer over 699.-
Du kan altid kontakte Avezu på Mail (info@avezu.dk) Telefon (75191891) på online chatten på vores webshop (www.avezu.com) eller på vores instagram eller facebook.

Hårfarven passede overhovedet ikke…

Hårfarven passede overhovedet ikke efter det de skriver. Tror heller ikke det er 100% ægte, der sidder i hvert fald nogle sorte totter ind i mellem som smelter når fladjernet kommer på 🤔

4 octobre 2023

Kære Hanna.
Vi er ked af at hører om du ikke er tilfreds med dit køb.
Vi har prøvet at fange farverne på håret så godt som muligt som de ser ud i virkeligheden.
Vi går meget op i både vores kundeservice og vores kvalitet er i top. Så hvis du har oplevet noget, som ikke lever op til dine forventninger, så kontakt os endelig på info@avezu.dk så vi har mulighed for at rette op på det.

Bedste hilsner
AVEZU

Dårlig hotfusion

Dårlig hotfusion
Aldrig har jeg oplevet så ringe en hårkvalitet og svær at fjerne igen. Håret er helt kruset og fælder sindsygt og limen kan ikke knækkes så man kan fjernet håret nemt igen

3 octobre 2023

Avezu is a hidden gem

Avezu is a hidden gem! The food is a delightful fusion of flavors, and each dish is a work of art. The presentation is impeccable, and the taste is even better. The cozy ambiance and friendly staff make for a memorable dining experience. Don't miss out on this culinary masterpiece!

29 septembre 2023

Good services

I was served with good services which met my expectations.The company relates well with the customers

24 septembre 2023

Avezu's dedication to sourcing the…

Avezu's dedication to sourcing the finest Remy Human Hair is evident in their product quality.

21 septembre 2023

Dear Calvin.
Thanks for your review and kind words. It makes us so happy :)
Best regards,
AVEZU

God service og hurtigt levering og er…

God service og hurtigt levering og er meget tilfreds.

29 août 2023

Kære Pia.
Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glad for.
Vi håber at se dig igen en anden gang.

Ha en skøn dag
Bedste hilsner