Axfoods MatDax Matrebellerna har alltid flera prisvärda varor man köper med sig men köttet borde bara tillåtas vara Svenskt, finskt, irländskt, spanskt eller belgiskt... Sämre är det med smak och... Voir plus
Köpte garants a fil och både jag och tjejen var magförgiftad av den och hörde av mig till kundtjänst och usch va värdelös dom är. Bad om information 3 gånger av det första jag skickade in till dom, in... Voir plus
Axfood har tyvärr blivit för stort på marknaden. De köper upp sina konkurrenter. Det missgynnar mig som kund. Jag köpte ekologisk havregryn. Åt det med ekologisk äppelmos och krav lantmjölk. Två gång... Voir plus
Ringde om att vi blivit dåliga av deras köttfärs men dom hävdar att är den tillagad så kommer bakterier att dö. Det var de enda vi hade ätit alla här hemma. Sen såg vi i köttfärsen som vi fryst in frå... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Dagligvaruföretag som etablerar, utvecklar, anskaffar, förädlar och bedriver detaljhandel genom t ex varumärket Vivo.
Aucune trace de demande d’avis
Plocka grönsaker?, minst 2 års erfarenhet.
"Grönsaksplockare - KRAV 2 års erfarenhet, MERITERANDE 3+ års erfarenhet helst med ledande position"
Plocka grönsaker.......
Varning för garanti som inte finns
Om man köper en vara från Axfood så finns det något som heter ”garanti på riktigt”
Jag vill varna alla köpare för att detta i praktiken innebär att man får ersättning med ca 75% av varans pris. Man får ingen som helst goodwill eller ersättning för kringkostnader. I mitt fall var det en läckande mjölk som rann ut helt i mitt kylskåp och förstörde andra varor. Ersättningen jag fick var 18kr, mjölken kostade 23kr……
Så garanti i Axfoods värld är väldigt skiljt från övriga världen.
Köpte korvar från axfood
Köpte korvar från axfood, fick magsjuka efter en dag. De menar att mängden krydda är så. Axfood korvar brukar inte vara så förgiftade. Jag ringde och bad om kompensation, blir direkt avböjd, samma med kundtjänsten och vänder till allmänna reklamationsnämnden. Då är en myndighet som är värdelös. Om man inte är nöjd med deras svar finns tyvärr ingen myndighet att vända till. Iallafall tycker den här företag borde inte göra mat som matförgiftningar folk
Urdåligt bemötande
Urdåligt bemötande
Rekommenderar ingen att handla deras produkter
De håller så dålig kvalitet
Dåligt bemötande i kundtjänsten när vår…
Dåligt bemötande i kundtjänsten när vår 3-åring sätter en flera cm lång vass benbit från kycklingfilé i halsen. Det är tydligen att räkna med benbitar i filé enligt kundtjänsten som bara uppmanar till att skära i mindre bitar (som om man inte gjort det). Undrar vad poängen är med att utlova kvalitetssäkrad produkt och uppmana till att kontakta Axfood vid missnöje när man inte ens kan erbjuda kompensation då detta sker. Och högsta chefen Christian Harper som uttalat sig offentligt om att "det viktigaste i ett reklamationsärende är att kunden är nöjd" lever knappast upp till sina ord.
City Gross
Köpte, dum som jag var, två burkar med vita bönor, märke Eldorado.
Innehåller 60% vatten (med rödfärg och stärkelse samt smakstillsättning), 40% små små bönor.
Snack om att lura konsumenterna!
Aldrig mera detta märke, styr unna. Kvittar vad de skriver utanpå paketen, det är lögn allt de skriver.
Lägg pengar på kvalité istället, i det långa lopp lönar det sig.
Garant tillverkar Sveriges i särklass…
Garant tillverkar Sveriges i särklass sämsta vetemjöl special. Mina strålande surdegsrecept blir knappt ätliga.
Dålig spårbarhet vid larm om listeria
Axfood kan inte ange mellan vilka datum som återkallade köttbullar från eget märke (pga listeria) har sålts i butik. Det är orimligt att ha så dålig spårbarhet med tanke på den teknik som finns tillgänglig.
Kundtjänst hänvisar istället till att man måste spara förpackningen, och säger att har man inte gjort det så är det bara att hetta upp köttbullarna ordentligt (trots att de är återkallade). Det är dock många som köper storpack för att dela upp i matlådor och då finns inte info om bäst-före-datum kvar, eller för den delen om köttbullarna redan har ätits upp. I mitt fall har dessutom hundarna ätit oupphettade köttbullar.
Recensionen gäller kundtjänst och den dåliga spårbarheten.