Azutura Avis 85

4,5

1. Maison & jardin

À propos de Azutura

Azutura

We offer a huge range of industry-leading wall murals and wallpaper. Our large collection includes something for everyone, from fans of nature, beautiful landscapes, city skylines, space as well as children's wall murals. Choose from one of our 1000s of designs or create a custom wallpaper with an image of your choice.

Every order is custom-printed just for you by our in-house production team. We offer a 100% satisfaction guarantee and a 60 day return period for peace of mind on every order.

Supreme Quality on Every Design

Every Order is Custom Printed
Our in-house production team custom print every order giving you complete flexibility over your wall mural.
Industry Leading Quality
We use the latest HP Latex Printer and non-woven wallpaper for a guaranteed quality of at least five years.

Fast & Efficient Worldwide Delivery

Next Day Delivery

We offer next day delivery on all UK orders as well as express worldwide shipping.

4,5

Super site

Super site, le poster est livré dans les délais avec une vraie traçabilité. Le.poster est de très bel qualité papier epais et posé facile. Les bandes sont numérotées ppir faciliter la pose. Il se.pose facilement et avec les préconisation pour la commande les raccords sont invisibles, il faut vraiment suivre les recommandations de taille pour l'achat ! Je recommande, c'est vraimet très beau et de bonne facture.

23 septembre 2024

Papier de qualité

Papier de qualité, dans l'ensemble les images sont très bien (un peu de pixelisation dans l'un des 2), facile à poser
Un petit bémol sur les découpes des bandes car il y a des différences dans le taille dans le haut des bandes rendant les raccords à ajuster manuellement.

3 août 2024

Très joli décor que nous avons collé…

Très joli décor que nous avons collé sur le côté bar de notre cuisine, salle à manger, salon !
Je suis très satisfait !

22 juillet 2019
Logo de Azutura

Réponse de Azutura

Merci d'avoir pris le temps de laisser des commentaires. Content que l'article vous plaise.

Afficher les avis dans toutes les langues. (85 avis)