Jeg bestilte 2 Alfi termokander, men den enes indre var totalt knust ved modtagelsen. Jeg bad derfor om at få en ny tilsendt, men til trods for adskillige rykkere herfor, blev der ikke svaret h... Voir plus

I gennem mine godt 40 år som maskinarbejder har jeg set mange firmaer. b2b-shop har et meget bredt og ret enormt sortiment inden for metal og plast fittings, trykluftfittings og slanger, forud... Voir plus

Meget dårlig service Ingen tilbagemelding på mails Fik først en forkert vare Herefter den rigtige men den var dog i stykker Med ridse og et hul. Vil ikke handle her igen primær pga. Den mang... Voir plus

1. Plombier
  2. Fournisseur de chauffage

Informations provenant de diverses sources externes

Internet butik med alt i fittings & ventiler, samt tekniske artikler.

1,5

Mauvais

Laaaaaangsom levering og ingen support

Ordre var 8 dage undervejs og da jeg ringer for at få en update ryger telefonen på voicemail indtil kl 14. Da jeg fik kontant var svaret at de ikke kunne høre telefonen ringede. Summa summarum hvis din ordre skal gå hurtigt skal du ikke købe hos mhrustfri.dk aka b2b-shop.dk

11 juin 2024

Rigtig dårlig service !!!!

Jeg bad derfor om at få en ny tilsendt, men til trods for adskillige rykkere herfor, blev der ikke svaret herpå.

RIGTIG DÅRLIF SERVICE !!!!

Rudolf Nikolajsen

18 décembre 2021

Hej Rudolf
Vi handler ikke med termokander. Vi sælger pumper, rør fittings osv.

MH Rustfri

Dårligt service ingen tilbagemelding på…

Dårligt service ingen tilbagemelding på mail ,de varer jeg havde bestilt ,kom det kun lidt af ,resten ville blive leveret inden for 40 dage hvad kan man bruge det til ,første og eneste gang der bliver handlet her,

24 juillet 2020

Hej Diana.
Vi har meget ihærdigt forsøgt at finde dig i vores system, men uden held.
Du har ikke handlet hos os.
MH Rustfri / B2B shop

Flot!

De fejl, jeg nævnte i en tidligere anmeldelse (mgl. response, skjult følgeseddel, forkert mærkning) var bare i orden denne gang! Desuden levering på 1 dag! Fremragende!

27 mars 2019

Ikke helt styr på tingene

Efter et par handler tilbagestår en samlet uheldig oplevelse som ikke kan anbefales og da slet ikke B2B. Meget mangelfuld og sen response på henvendelser og en oplevelse af ikke styr på tingene.

17 avril 2018

Réponse : B2b Shop

Vi beklager at du har haft en uheldig oplevelse.
I dette tilfælde har vores leverandør ændret leveringsdato.
Det er beklageligt, men vi kunne intet gøre for at få varen hurtigere frem.

B2B

Hurtig levering

Bestilte mine varer og de kom fluks næste hverdag. Alt i bestillingen passede. Så det er lige efter bogen.

9 février 2018