Ballebro Færgekro Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Er netop hjemvendt fra et get away weekend ophold på dette herlige sted. Når man opholder sig her, er det som om, at alt kan lade sig gøre. Personalet går altid den ekstra mil for gæsten. Alle smi... Voir plus

Vi havde en rigtig god oplevelse, og det kompetente værtspar og personale gjorde alt, hvad de kunne, for at vi følte os velkomne og godt tilpas. Maden var lækker og udsigten smuk. Eneste minus e... Voir plus

Vi var 6 personer( venner) der havde et ophold med 2 overnatninger - inkl. morgenmad og 3 retters aftenmenu - fra d. 14. - 16. Juni. Det var en fantastisk oplevelse. Både måltider, værelser, de pragtf... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

46 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi i havde en rigtig dejlig oplevelse…

Vi i havde en rigtig dejlig oplevelse på restauranten i går . Maden var helt i top og det samme var servicen. Vi blev især positiv over det meget unge personale, som var utrolig synlige, imødekommende og høfligt gennem hele besøget. det var tydeligt, at de gjorde sig umage for at give gæsterne en god oplevelse. Stor ros til hele holdet- kommer gerne igen.

7 août 2026

Den skønneste lille kro

Den skønneste lille kro, med smukke omgivelser. Betjeningen var i top og det sødeste værtspar, som gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas.
Rigtig rigtig god mad.
Kan kun anbefales.

29 mai 2026

Uovertruffen weekend

Er netop hjemvendt fra et get away weekend ophold på dette herlige sted.
Når man opholder sig her, er det som om, at alt kan lade sig gøre. Personalet går altid den ekstra mil for gæsten. Alle smiler, er glade og gør deres ypperste for at gæsten skal føle sig godt tilpas.
Maden er sublim, ikke fancy, men årstidens ting er bare pakket ind i god smag og stilfuld anretning.
Her finder du absolut ro - skal du lade batterierne op, uden unødvendige forstyrrende elementer, og kun koncentrere dig om at stå op og gå i seng, så er Ballebro Færgekro et fantastisk udgangspunkt.
Vi kommer tilbage, det var en kæmpe oplevelse at besøge jer.

17 avril 2026

Vi er kommet på Ballebro Færgekro i de…

Vi er kommet på Ballebro Færgekro i de sidste 25 år. I de første 10 år fik vi store smagsoplevelser og stor madkultur. Derefter fulgte år med god klassisk mad, men ikke noget nytænkende.
I går oplevede vi noget af den fordums storhed, vi har savnet. Nytænkende, respekt for årstidens råvarer, godt håndværk og kreativitet. Jeg vil ikke sige tak for mad, men tak for en stor oplevelse.

11 avril 2026

Skønt hotel

Netop hjemkommet fra dette dejlige hotel, hvor vi følte os meget velkommen. Fint og rent værelse, meget venlig modtagelse og det lækreste mad. Vi kommer igen!

25 mars 2026

Skønt sted

Vi er på vej hjem efter to overnatninger på Ballebro Færgekro.
Et utroligt charmerende og skønt sted. Smukke omgivelser, meget velholdte bygninger og værelser. Derudover meget rent.
Vi fik både aftensmad og morgenmad begge dage. Både aftens- og morgenmaden var meget varieret. Intet at klage over.
Sødt og venligt personale. Vi vil dog gerne fremhæve tre af dem. Irena, samt de to unge mænd, der serverede ved aftensmaden. Vi fik en virkelig spændende snak med Irena. Og de to unge mænd fornemmede straks, hvor meget man kunne tillade sig at sige til gæsterne.
Tak for to skønne overnatninger. Det bliver ikke sidste gang. Vi ses 🌞

9 octobre 2025

Vi holdt vores bryllup på Ballebro…

Vi holdt vores bryllup på Ballebro Færgekro og vi kunne ikke have valgt et bedre sted. Maden var helt i top og personalet gjorde alt for at vi og gæsterne følte os forkælede. Beliggenheden er helt magisk med udsigten til vandet som gjorde vores dag endnu mere romantisk. Flere af vores gæster jokede med at de havde lyst til at blive weekenden ud og vi kan godt forstå dem. Ballebro Færgekro er et sted man aldrig glemmer.

30 août 2025

Udsøgt afvikling af fest

Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afvikling af vores fest. Min kone og jeg har lige fejret guldbryllup på Ballebro færgekro. Omgivelserne er helt fantastiske - lige i vandkanten med udsigt til Als. Og værtsparret havde dækket det mest smagfulde festbord, man kan tænke sig. Maden var veltillavet og smagte dejligt.
Vi følte os virkelig godt behandlet og gennem hele planlægningsprocessen var personalet yderst hjælpsomt.

20 septembre 2025

Julefrokost dec 2024🧑🏻‍🎄

Julefrokost dec 2024🧑🏻‍🎄

Jeg har sjællent modtaget så meget god feedback fra personalet efter en julefrokost.

Fantastisk mad, dejlige omgivelser og god betjening med smil på over det hele lige fra vi kom til vi gik.

Ballebro færgekro får virkelig vores bedste anbefalinger.

Mvh.

Soya Group A/S
Thomas Viller

6 décembre 2024

Bryllup på Ballebro Færgekro

Vi var til bryllup på Ballebro Færgekro og oplevede som gæster til festen, at der var styr på det hele.

Mad og vin var helt i top og det samme gjaldt betjeningen.

Vi overnattede ikke på kroen.

2 novembre 2024

Tak for en helt fantastisk oplevelse på…

Tak for en helt fantastisk oplevelse på skønne Ballebro Færgekro.
En gennemgående ro og afslappethed og et super imødekommende og venligt personale.
Det er tydeligt at mærke, at I gør jer umage med alt, hvad I gør.
Tusind tak for denne gang.
Vi ses i det nye år.
Vh Ole og Vibeke Nissen

27 août 2024

Utrolig hyggelig stemning og meget imødekommende personale

Maden er second to none, betjeningen ligeså og værelserne i indretning er tro mod kroens fremtoning.
Morgenmaden serveres ved bordene, med en god forklaring omkring det der står på bordet.
aftensmaden, forret aldente-kogte hvide asparges med fantastisk tilbehør, oksemørbrad ca. 3 cm høj, bedste oksemørbrad jeg nogensinde har fået, blød som smør og desserten der bestod af flere dele, husker ikke helt hvad det var, var også helt sublim. Alt dette blev serveret at et ekstremt behageligt og positivt personale. Omgivelserne også helt i top med græsplæne helt ned til vandet (Alssund).
Ballebro Færgekro kan jeg kun give mine allervarmeste anbefalinger, det er en oplevelse for livet.
Hanne & John

26 juin 2024

Bryllupsfest

Vi fejrede vores bryllup på Ballebro Færgekro d. 18. maj 2024. Forventningerne var høje, men Ballebro leverede til UG. Fantastiske omgivelser, lækker mad og vin og det sødeste personale. En ægte sønderjysk perle.

18 mai 2024

Oplevelser på Ballebro Færgekro

Vi var der fra 15.-18. august 2023, og fik både morgen-og aftensmad på stedet.
Der er smukt på stedet, som ligger ud til Alssund, men desværre hænger pris og kvalitet ikke sammen.
Vi havde booket opholdet over 3 måneder tidligere (d. 1/5), men fik alligevel anvist et lille værelse med udsigt til baggården fra soveværelset og P-pladsen fra badeværelset, og det var ikke muligt at flytte "da alle andre værelser var reserverede".
At der hverken er TV eller radio på værelset er vel en del af konceptet, men at der ikke er et garderobeskab og hverken sæbe eller sæbeskål i brusekabinen er bare irriterende.
Kvaliteten af aftensmaden varierer meget, men der holdes konsekvent foredrag ved bordet om hver ret.
Der er naturligvis også positivt at sige om stedet. Personalet er venligt, hotellet er smukt restaureret (der er dog meget lydt i restauranten), morgenmaden er god og der er liggestole og en dejlig terrasse med udsigt over vandet.

15 août 2023

De varmeste anbefalinger.

De varmeste anbefalinger.
Fantastisk sted.
Fantastisk mad og vin.
Fantastiske medarbejdere.
Et helt igennem fantastisk ophold vi lige har haft i de skønne omgivelser, hvor vi har fejret vores 20 år sammen.
Vi kommer helt sikkert igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 avril 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit