Barnwoodweb Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Deur online besteld met als optie “zelf ophalen”. Nog voordat ik een bevestiging had ontvangen wilde ik de deur dezelfde dag ophalen. Na 1 telefoontje werd de order direct klaargezet en kreeg ik een s... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Stevige en mooie aluminium schuifdeur (type Modern) met glas; plakrail op de grond en geleiding met schroeven aan de wand. Loopt stil. Automatische dempers. Levering was zonder handleiding, maar op ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In 2020 en 2021 een schuifdeur systeem besteld, een stalen deur en een houten deur. Tevens een geleiderail voor de wand én een voor plafond besteld, met softclose systemen. Deze hebben het tot op he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service mooi product Een barnwood schuifdeur inclusief systeem een achterplaat besteld netjes afgeleverd alleen de bevestingsomschrijving zou iets beter kunnen wellicht ook geschreven uitleg i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de portes

Écrit par l'entreprise

Barnwoodweb.nl is een onderdeel van FLOORWEB. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van barnwood houtstrips en planken. Tevens leveren wij barnwood gerelateerde producten, zoals barndoors, schuifdeursystemen, lak en lijm. BARNWOOD is afkomstig van oude schuren. Dit verwaarloosde, maar prachtig verweerde hout krijgt op deze manier een tweede leven. Het hout van de planken is afkomstig van dakbeschot, gevelbekleding, balken, vloeren en dwarsliggers uit oude schuren, huizen en stallen. Naast de grote partijen aan aannemers, meubelmakers en interieurbouwers hebben wij ook voor de consumenten een kant en klaar eindproduct in de vorm van panelen. Deze panelen zijn in verschillende lengtes en breedtes verkrijgbaar. Door de verschillende diktes van de panelen ontstaat er een uniek 3D effect. Barndoors Zoals gezegd hebben wij ook een bijzonder aanbod schuur deuren. Deze schuifdeuren zijn op unieke wijze vervaardigd volgens een ouderwets concept. Deuren zoals deze vroeger gemaakt werden en daarbij een bijzondere plek innemen in uw interieur. Buiten het feit dat de deuren als fraaie afsluiting fungeren, zijn ze ook buitengewoon ideaal voor ruimtes met weinig ruimte omdat ze niet, zoals bij openslaande deuren, enkele vierkante meters van de kostbare ruimte nodig hebben. Uw keuken, badkamer, wasruimte wordt op deze manier eenvoudig ruimer. Schuifdeurbeslag Deze rolsystemen zijn vervaardigd van kwalitatief zeer hoogwaardig staal. Er is een matzwarte en een rvs-look variant. Ook in de vorm zijn er verschillende mogelijkheden. Het geheel is van 6mm dik staal en de wielen van hard kunststof hebben in de kern solide kogellagers. Dit zorgt voor een soepele en geluidloze geleiding. De sets worden compleet geleverd om het te kunnen bevestigen aan de muur en deur. Een rails van 200 cm is goed voor een deur van maximaal 125 cm breed. Belangrijk is een stevige muur waarop de rails bevestigd kan worden. Bekijk ons assortiment schuifdeurbeslag in de webshop. Maatschappelijk verantwoord Naast design, sfeer en een uniek product, koop je ook een product dat tot stand komt door upcyclen. Met BARNWOOD planken en houtstrips geven we hout een tweede en betere toepassing. We hebben grote voorraden waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Kijk snel in onze webshop en begin uw eigen unieke project.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Niet top..

Niet top...

Een super mooie schuifdeur dat ten eerste! Alleen is de bevestiging van de deur en hoe de deur hangt totaal NIET praktisch. De schuifdeur komt namelijk met de handgreep achter het kozijn te zitten waardoor je er niet meer met je hand tussen kan komen en je de deur maar vanaf 1 kant open kan maken. Tenzij je besluit om de schuifdeur minder ver over het kozijn te laten vallen waardoor er een kier ontstaat tussen de deur en je kozijn, echt niet mooi!

Ik heb hier contact over gehad en kreeg vervolgens te horen dat hier geen oplossing voor is. Wij moeten nu zelf een handvat op maat laten maken zodat wij onze deur van 2 kanten open kunnen maken. Dat verwacht je niet van een deur met deze prijsklasse.

6 mars 2021

Prachtige deur

Mooie deuren met veel personaliseerbare opties. Het is even wachten op je maatgemaakte product maar dan heb je ook een prachtig item.

12 février 2021

Zeer goed

Eerst een vraagje gesteld via de mail voor ik het schuifdeursysteem bestelde.
Keurig , snel en vriendelijk antwoord gekregen .
Besteld en snel snel geleverd 👍
Goede prijs voor dit systeem en van goede kwaliteit!
Dus gewoon goed bedrijf!
Mooie site ook trouwens met veel info .

29 janvier 2021

Topservice

Mooie schuifdeur besteld. Service aan de telefoon bij bestelling was perfect. Deur is geleverd, maar helaas 2 bouten vergeten mee te leveren. 1 Telefoontje was genoeg om binnen het half uur de 2 bouten in de buurt op te halen. Topservice!

18 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus