Lagde en dårlig anmeldelse ind på sushi fra Bar Sushi Dalum 16.maj. De 4 stjerner i dag er for håndtering af min klage. Medarbejderen, som jeg har været i kontakt med, har været lyttende og vi har... Voir plus
Bestilte ifb. med nytårstilbud til d. 31/12-23. Dårligste kvalitet vi længe har oplevet. Særdeles tørre ris, brun avocado, absolut ingen sprødhed og utrolig kedelig smagssammensætning. Vi har sendt en... Voir plus
Bestilt online. Takeaway. Fungerede fint med online bestilling. Lidt forsinket ved afhentning, men klart en travl aften. Restauranten fuld. Fik hvad vi havde bestilt. “Forretterne” gode og pænt arrang... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denne gang gik den heller ikke…. På trods af den dårlige oplevelse for nylig forsøgte vi igen….. “Venner” udvalget var ikke som beskrevet på menu’en. Denne gang bestilt med tilbehør, men spisep... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Take-away med friske råvarer som ikke gør noget at de bliver kolde inden du når hjem!
Gråbrødre Plads 3, 1., 5000, Odense C, Danemark
- info@barsushi.dk
- www.barsushi.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig service og sushi
Spis til pindende knækker
Vi spiste 4 Pers. På restauranten på Dalumvej i Odense
Det var de samme stykker der kom på alle platterne.. Der var en som ikke spiste sushi som var “stærke” men der blev ikke anvist hvilke stykker der ikke var stærke…
Servicen var helt i bund og man måtte selv hente menukort til drikkevare og selv spørger efter en forklaring på konceptet… De var meget længe om at lave maden, man nåede faktisk at blive sulten igen inden de kom med næste platte..
Sushien smagte ikke af noget, og var nærmest tør..
Kom i god tid med det mest friske sushi…
Kom i god tid med det mest friske sushi vi nogensinde har fået. Super smag og sprødhed i tempuraen
selv forårsløgene var friske.
Masser af dyppelse til
Absolut bedste sushi take-away vi har fået i Odense
Super lækker sushi og hyggelig…
Super lækker sushi og hyggelig atmosfære.
Vi var 4 personer der gerne ville have en god omgang sushi. Dette var vores første besøg her.
Børnene fik All You Can Eat sushi
Manden fik en stor tallerken med sashimi
Hustru fik en pokebowl og sushi low carb. Restauranten var meget hyggelig og der var god service. Vi kom til at være der efter lukketid uden at det gik op for os men vi blev ikke smidt ud, tværtimod.
Maden var rigtig god og der var rigeligt af alt.
Samlet set en rigtig god oplevelse og til en overkommelig pris på 1084kr for os alle 4.
Verdensklasse sushi og service
Verdensklasse sushi og service. Bedste sushi i cph Wow så lækkert.
Og vidunderlig service tak
Penge retur!
Vi skulle have gæster og bestilte sushi for 1924 kr. hos Bar'Sushi på Skibhusvej i Odense for snart længe siden.
Det viste sig, at vi desværre manglede en del sushi. Jeg var i telefonisk kontakt med restauranten og de tilbød, at vi kunne hente alt det, der manglede. På det tidspunkt var gæsterne jo færdige med at spise, og derfor takkede jeg nej. Jeg ville egentlig blot have pengene retur for den manglende sushi. Medarbejderen ville vende tilbage med et svar. Jeg skrev også en uddybende forklaring via kontaktformularen på deres site.
Desværre kom der intet svar.
Jeg har derudover skrevet 1 besked yderligere via kontaktformularen og har også sendt en mail til dem.
Jeg har fortsat ingenting hørt og jeg mangler fortsat at få mine penge retur.
Wow!
Ved et tilfælde faldt mine veninder og jeg over denne lille perle.Bedste sushi jeg længe har fået! Og servicen var i top! Wow - bare wow!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad! Det er lang tid siden, jeg har fået så god sushi. Vinen var lækker og betjeningen var behagelig. Til trods for den høje kvalitet, var prisen ikke høj. Det var en god oplevelse.
Dårlig kvalitet :-(
Dårlig kvalitet :-(
Vi blev anbefalet Bar’sushi, på Skibhusvej. Vi fik kedelig, tør og smagsløs sushi. Vi ringede for at bestille, og der var kun en gebrokken engelsk talende, man kunne snakke med. Vi købte mad for næsten 600 kr, og ingen af os (2 voksne, 1 barn på 7 år) blev mætte. Kommer ikke til at bestille herfra igen.
Er der en voksen til stede?
Vi havde booket bord god tid i forvejen og kom til tiden. Desværre havde de en ungarbejder som eneste tjener en lørdag aften. Efter 10minutter uden at blive vist til vores bord valgte vi at gå igen. Helt til grin men desværre overensstemmende med andres oplevelse af stedet.
Kradser krisen?
Hvad er der dog sket med jer Bar’sushi???
Vi har gladeligt købt sushi hos jer MANGE gange om året siden I åbnede på Dalumvej i Odense, men de seneste 1-1,5 år har jeres kvalitet virkelig været nedadgående og konkurrenterne er stormet frem. Jeres sushistykker er meget små og harmonerer slet ikke med prisen og man bliver ikke mæt som man gjorde i “gamle dage”. Så I blev lagt på is, men I fik en chance igen i dag. Og desværre endnu en skuffende oplevelse :-(
25kr for 1 tempurareje er jo vanvittigt! Konkurrenterne skal kun have mellem 13-15 kr. Vores tempurarejer var ikke stegt længe nok, så de var blege og slatne, da vi kom hjem med dem. Førhen kunne de godt holde sig sprøde til man kom hjem.
Sushistykkerne var stadig meget små og tynde og mættede ikke.
De små bøtter med Spicy Mayo stod til 14kr for 30 ml. MEN der var samme mængde i som førhen, hvor det hed 20 ml og til 7kr. Så det hænger jo ikke sammen.
Det positive var, at maden var færdig til tiden, og Osaka rullen smagte stadig dejligt.
Vi kommer ikke igen.
Meget meget lav kvalitet
Meget meget lav kvalitet. Det var første og sidste gang vi besøger. Hvis du ønsker god sushi, så er koi 100 gange bedre.
Mega lækker Sushi
Mega lækker Sushi. Altid en fantastisk oplevelse at komme ind til Toni i Kolding. Vi har kommet der meget og er helt sikkert vores foretrukne sted.
Boring food
Our sushi did not seem to be fresh made, and it lacked flavor. Also the Kakiage appeared to have been reheated.
Super lækker sushi på Nørrebrogade.
Super lækker sushi på Nørrebrogade.
De mange dårlige anmeldelser her, handler helt sikkert IKKE om restauranten på Nørrebrogade, som, viser det sig, har sin egen Trustpilotside. Det burde I straks få ændret på, så denne lille perle ikke miskrediteres af de andre restauranter i kæden. Man kan desværre ikke linke direkte i anmeldelse, så den rigtige side må I selv finde!
I have been here several times before
I have been here several times before. I found the entrees to be very agreeable to my personal flavor-profile. Everything I tried was bursting with flavor. I removed a star because my coffee mug was dirty.
Dårlig oplevelse… bestilte takeout hvor…
Dårlig oplevelse… bestilte takeout hvor jeg specifikt skrev, at jeg IKKE skulle have flødeost i min sushi, eftersom jeg ikke kan tåle det. Nu sidder jeg herhjemme og ikke kan spise halvdelen af det jeg har bestilt… øv!
I stumbled on this undiscovered gem…
I stumbled on this undiscovered gem right in our neighboorhood. I want to hire their decorator to furnish my house. I found the entrees to be very agreeable to my personal flavor-profile. The waitress did an excellent job. 4 stars.
Efter mange år som fast kunde hos Bar’sushi er det nu slut..
Efter mange år som hyppig kunde hos Bar’Sushi må vi konstatere, at det blev sidste besøg hos Bar’Sushi. Service og kvalitet hænger simpelthen ikke sammen med prisen længere.
Min søster og jeg havde en øv-oplevelse på Bar’Sushi Skibhusvej i sidste uge, hvor servicen var ikke eksisterende. Tempurarejerne var næsten uspiselige, risen var kedelig og der manglede teriyakisauce på stykker, hvor det er en del af rullen. Derudover fandt jeg et stykke hårdt plastik i et af stykkerne.
Vi har forsøgt at maile til Bar’Sushi, men har ikke fået svar.
Øv nu har vi for 3
Øv nu har vi for 3. gang ikke fået det vi har bestilt. Opdager det da vi kommer hjem, at der manglede tempurrejer, vores søn havde fødselsdag og det er hans favorit, og bestilte 16 stk og fik kun 8 stk og billige er de jo ikke. Dog smager jeres sushi godt, men træls I ikke kan læse ordren korrekt. Og det sker igen og igen og igen 🥺
Og har sendt mail og Messenger og I svarer ikke tilbage 😢
Urimeligt ringe.
Vi har spist bar sushi 3-4 gange om året siden den åbnede i læsøgade. De seneste år på Dalumvej. Vi har flere gange snakket om at kvaliteten var lidt dalende. Men idag slog i rekorden. Jeg har aldrig spist så kedeligt. Stykkerne var små, med små stykker fisk og tynde rejer. Det var uden smag og på alle måder en kæmpe skuffelse. Faktisk næsten en lettelse at i også havde glemt noget, så vi ikke fik alt det vi nu har betalt for.
Farvel og tak. Fremover tager vi en af de andre gode steder.