Zeker een aanrader! Super fijne kwaliteit en stof voelt lekker aan. Pasvorm zit goed en sluit mooi aan. Daarnaast ook een goede en snelle bezorging! Zeker voor herhaling vatbaar.
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Beker clipje was afgebroken en had het toen gemeld en kreeg meteen te horen dat het een productiefoutje was en heb meteen een nieuwe beker gekregen! Top service, zeker vaker bestellen BE A CHAM... Voir plus
Lange levertijd!. Kwaliteit niet zoals als het word beschreven op de site. Geen aanrader als je zoekt naar kwaliteit
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Be a champion!
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Perfect
Aardige gasten
Aardige gasten! Twijfelde eerst omdat je best wat aanbieders op de markt hebt.. Maar ik haal nergens anders meer mijn sport kleding. Los dat het lekker zit met Boksen ook aan te raden in de sportschool!
Online een shirt besteld.er was een…
Online een shirt besteld.er was een snelle levering en het shirt was van top kwaliteit.
zeker een aanrader!
Sport set
Sport setje besteld hij was snel binnen, zit super fijn en echt een goeie kwaliteit en dat allemaal voor een mooie prijs. Echt top!
I love it!!
Wat een top kleding zeg!! Super goede kwaliteit en het sluit heel mooi aan. Ook de blauwe kleur… I love it!!😍
Top kleding en goede service
Goede kwaliteit van de kleding en het zit als gegoten. Zeker een aanrader om je sportkleding hier te bestellen!! En aangezien ik niet ver woonde hebben deze toppers mijn pakket persoonlijk gebracht wat mij scheelde in verzendkosten. Goede service jongens bedankt! 👌🏼

Oversized shirt
Contact met verkoper gehad over maar shirts. Ik werd snel geholpen en de shirts zitten top🏆

Réponse de Be a Champion
Top kwaliteit meer dan top!
Top kwaliteit! De sportsetjes voor dames geweldig!!
De t-shirt en de trui blijft ook goed na het wassen
Snelle levering❤️

Réponse de Be a Champion
Ik ben erg blij met de kwaliteit!
Ik ben erg blij met de kwaliteit!
De truien van dit merk blijven goed er laat niks los van de opdruk en de binnenkant van de stof gaat niet pollen.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Geen vriendelijke klacht afhandeling
Geen vriendelijke klacht afhandeling

Lange levertijd!
Lange levertijd!.
Kwaliteit niet zoals als het word beschreven op de site.
Geen aanrader als je zoekt naar kwaliteit

Goede kwaliteit, erg tevreden
Ik heb zelf inmiddels al meerdere producten van dit merk en ik ben er erg tevreden over. De kwaliteit van de shirts en de sportsetjes hebben mij echt verrast, dus ik raad het zeker aan.
Goed behandeld na klein productie foutje
Top service, zeker vaker bestellen
BE A CHAMLION OR BE NOTHING!
Goeie kwaliteit
Goeie kwaliteit kleding, de hoodie is lekker zacht en past perfect zeker aan te raden!
Stevige trui
Stevige trui, ook nog is handgemaakt waar ik zelf ook al van onder de indruk was. Heel sportief en stylish, past overal bij en valt op een goeie manier. De trui zit lekker en is ook nog goed stevig en van goeie kwaliteit. Als je een goeie originele trui wilt van een opkomend merk moet je zeker hier zijn
Producten van kwaliteit.
Een trui en een beker besteld
Een trui en een beker besteld, super snel bezorgd en de kwaliteit is top! Zeker een aanrader.
super fijne hoodie is lekker zacht en…
super fijne hoodie is lekker zacht en zit zeer comfortabel!
Het adres voor sportspullen!
Als je op zoek bent naar goede kwaliteit sport kleding of accessoires ben je bij BAC aan het juiste adres!
Goede kwaliteit spullen voor een schappelijke prijs!