Bra jobbat. Snapp leverans. Väldigt nöjd med produkterna. Mina barban älskar sina bestick och leksaker. Väldigt fin kvalitet. Jag kommer att köpa flera. Tusen tack för att tänka på bra produkter t... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Väldigt tråkigt
Tyvärr tog det väldigt lång tid att få leveransen, två veckor innan dem äns skickade iväg det. Varan va i väldigt dålig kvalité, synligt lim på ögonen samt hår och fordring som stack ut. Där är ingen möjlighet till retur så 200 kronor rätt i soptunnan. Rekommenderar inte denna sidan för bra produkter, kunde lika bra handlat på shein.
Beställ inte härifrån!
Fick ett mail om att recensera det jag beställt, svarade på mailet att jag inte fått mina varor, fick inget svar på det. Har sedan dess skrivit i chatten, skickat ännu ett mail, skrivit i chatten igen men inget svar från dem. Har nu stoppat betalningen via Klarna och skickat Klarna bildbevis på mina kontaktförsök.
Illa
Illa. Beställde varor som skickades till fel ombud, ett ombud jag heller inte kunde ta mig till. Jag mailade dem flertal gånger för att be dem ändra till korrekt ombud. Jag fick inget svar och fortfarande inget svar två veckor senare. På sin hemsida utger de sig för att svara inom 24 timmar. Kommer aldrig någonsin mer sätta min fot på denna sida
Köpte ett dyrt babygym som kom hem…
Köpte ett dyrt babygym som kom hem efter flera veckor och var defekt.
Jag har försökt vid flertalet gånger nu att kontakta företaget via deras mail. Omöjligt att få tag i dom.
Otroligt vilken bluffsida
Otroligt vilken bluffsida. Recensionerna som står på deras sida är ren lögn. Har lagt beställning för flera veckor sedan och inte fått mina varor. Kontaktat kundservice flera gånger men inget svar. Otroligt dåligt när dom skriver att det är leverans inom 2-3 dagar, som sagt fortfarande inte fått mina saker, och att dom har högt betyg på Trustpilot när dom inte har det.
Sååå dåligt!
//Sophia
Beställde en bilbarnstol till 1 åring
Beställde en bilbarnstol till 1 åring, sen leverans. Men så visar det sig enligt krocktester att stolen inte klarar en ordentlig krock(Reecle 360).
Startade chattar kring retur(inom deras returpolicy), men fick inget svar förrän jag sa att jag skulle ta hjälp av ARN. Fick iväg stolen, såg även att de hade hämtat ut stolen, veckor gick utan pengar tillbaka, och när jag frågade kring ärendet i deras support blev jag ignorerad. Det var inte förrän jag började pressa med dröjsmålsränta enligt räntelagen som de återbetalade mig.
Värt att notera är att de INTE verkar se någon slags ärendehistorik, så när jag startade en ny chatt behövde jag återberätta allt, och det var TUR att jag hade skärmdumpar på tidigare chattar, annars hade jag nog inte fått tillbaka pengarna.
Väldigt oseriöst företag! Hänvisar istället till Babymarkt, där de leverar snabbt och jag har aldrig upplevt något dåligt på deras produkter! De är dessutom inte i sverige och levererar trots det fortare än dessa.
Till bebisgrossisten: hade ni bara skött er hade ni istället fått en bra recension, men så är inte fallet och jag hoppas ni skärper till er rejält och inte sätter andra barnfamiljer i en dålig sits.
Varning
Varning! Bästa stället för ditt barn. Det är för sent att prata med dig och då är det för sent. Deras returpolicy är dessutom minkäckt. Det finns ett problem med telefonen när det gäller att förvara telefonen för återställning - jag har en signatur som har en annan typ av larm - män har problem med telefonen i QR-koden för återställning, jag behöver inte göra någonting med seriosan på baksidan av bilen eller sedanen. Returavgiften vid återbetalningen. Vill du börja använda onlinebutiker för män som är mitt ute i ingenstans, vilken typ av mat vill du prova för att köpa din produkt? Det här är första gången du använder den och du måste starta om den igen.
Beställde nappar för en månad sedan
Beställde nappar för en månad sedan. Inget har anlänt till postnord, endast en 'bekräftelse på att leverantören skall skicka en försändelse till postnord'
Skriver att jag har köpt nappar på annat håll och vill reklamera, får följande svar en vecka senare:
"..Vi har skickat en signal till Postnord, ditt paket var lämnat till Postnord den 12e November. Vi ska checka på det och ifall den är borta kommer vi skicka om den till dig helt grattis.
Tack
MVH.."
.....Vet inte vad jag skall säga om det svaret.. De har i alla fall svarat. Även om de ignorerat min begäran.
Sjukt oseriöst, på gränsen till bluffbolag. Får se om vi någonsin får en leverans.
Fick inte min vara och de svarar inte…
Fick inte min vara och de svarar inte på mail eller telefon
Beställde en vara för flera veckor…
Beställde en vara för flera veckor sedan. Pengarna drogs direkt från kontot men fick ingen bekräftelse. Har kontaktat dom flera gånger utan att lyckas och väntar fortfarande på min beställning
Har beställt och betalat barnvagn för 2…
Har beställt och betalat barnvagn för 2 veckor sen.
Fick inget.
Försökte kontakta de utan lyckas.
De svarar inte!
Sämsta sidan någonsin
Har ej fått de man beställt på snart över en månad..Kundtjänsten svarar ej på mail dessutom
Varför svarar ni inte på mail när man…
Varför svarar ni inte på mail när man inte får saker man beställt?
Bestilte en maskine til at sterilisere…
Bestilte en maskine til at sterilisere nappflaska, de sendte den forkerte model. Som de bekræftigede, jeg ville sende den retur, men de er umulige at komme i kontakt med og mener jeg skal betale for tilbageforsendelse - hvilket man ikke skal ved returvarer og da slet ikke når der er sendt en forkert vare. Hold jer langt væk fra det fup-firma!!!
Beställde en gosedjurs kanin
Beställde en gosedjurs kanin, det var ett litet fel på örat, där det var lite felsytt. Mailade två gånger och gick in på chatten men fick inget svar någon gång, hittar inget telefonnummer. Även om jag kan lösa örat själv, men tycker att saker jag köper ska vara hela, så tycker jag det sämsta är att de inte ens svarar.
Beställde ett set med haklapp och skål…
Beställde ett set med haklapp och skål till en väns babyshower. Så uppskattat! Fint inslaget och kom i tid. Tack för hjälpen!
Jag beställde Barnvagnen Premium 3 i 1…
Jag beställde Barnvagnen Premium 3 i 1 och fick en gratis barnservis, mycket uppskattat.
Köpte en body och byxor ,superkvalitet…
Köpte en body och byxor ,superkvalitet och väldigt gulligt set.
En savoir plus sur les différents types d'avis.