À propos de l'entreprise

1. Cabinet d'avocats

Informations provenant de diverses sources externes

En af Danmarks største advokatvirksomheder med rådgivning inden for alle væsentlige juridiske fagområder og specialer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales
Jeg er aldrig blevet talt ned til i bydeform, som jeg blev af jeres sekretær.
Men jeres gennemsnit på 1.8 stjerne må give behov for en selvransagelse.

10 octobre 2025

Forfærdelig mennesker og krejlere

Svindler og krejlere hele bundtet, ude på at ødelægge virksomheder især Anders Hoffmann Kønigsfeldt og Adam buck arentsen brug dem ikke, de er virkelig forfærdelige mennesker......

En kæmpe klage til advokatnævnet er igang med at blive indberettet

13 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Griske uden moral og etisk kompas

BB synes at være fuldstændig ligeglade med mindre private kunder. Sager fra den type kunder er venstrehåndsarbejde for BB og bliver ikke udført omhyggeligt. Det har kostet os dyrt. Som privat vil jeg stærk anbefale at bruge en mindre advokatsvirksomhed end BB hvor man kærer sig for én.

18 avril 2024

Svindel.

Trist trist. Der er forhåbenligt ikke nogen der er dumme nok til at bruge dem fremover.De har lige fået en dom på 400.000.000 kr for at være rådgivere i et forsøg på skatte unddragelse.
De skulle skamme sig.
Det er statens penge altså dine og mine.

1 janvier 2024

Jeg vil på det kraftigste fraråde Bech Bruun

Jeg vil på det kraftigste fraråde, at benytte advokatfirmaet Bech Bruun til rådgivning om aktionæraftaler.

Baseret på mine erfaringer med Bech Bruun’s rådgivning ifbm. aktionæraftale samt køb af kapitalandele, har jeg desværre måtte konstatere, at der gives en særdeles mangelfuld rådgivning, selvom Bech Bruun tager sig rigtig godt betalt for rådgivningen.

I mit tilfælde bestod manglerne i:
• At rådgivningen på to af de opstillede fire punkter, var langt fra fyldestgørende og grundigt nok behandlet.
• At der ikke blev foretaget nogen slutgennemgang af aftalen for at kontrollere, om alle aftalepunkter var blevet inkluderet inden advokaten gav grøn lys til aftalen fra sin skiferie.

Jeg opfatter at Bech Bruun behandler denne type rådgivningsopgaver som venstrehåndsarbejde, og at de derfor ikke giver dem den påkrævede opmærksomhed. Den mangelfulde rådgivning har i mit tilfælde kostede mig en dyr retssag mod aktieselskabet (½ mil dk). Til retssagen blev Bech Bruun indkaldt som vidne, men nægtede at udtale sig. Derimod krævede Bech Bruun yderligere 20.000 kr. som vidnegodtgørelse for at møde i retten og meddele dommeren, at de ikke ønskede at udtale sig.

Så min opfattelse af Bech Bruun rådgivning om aktionæraftaler er, at de er grådige, useriøse og u-imødekommende.

8 septembre 2023

Skønt!

Bech Bruun skal nu betale 400 millioner til SKAT i forbindelse med udbyttesagen! 😍

20 novembre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Påkrav. Stævning. Bech Bruun.

Påkrav.

Kr. 2.064,-

Inden 10 dage med frigørende virkning til

Sydbank

Ved indbetaling anmodes anført : Netflix.fejl2.23

Jf. Opgjorte dobbeltbetaling, anerkendt v. anerkendt fejl fra Netflix - samt henvisning til udokumenterede regler : alene 6 måneder kan tilbagebetales anerkendes ikke anvendt jf. dansk ret..
Henvendelser telefonisk i januar 2023, skriftligt hhv. d. 7 februar 2023 er ubesvaret.

Såfremt betalingen ikke er undertegnede i hænde senest d. 3 marts 2023 fremmes sagen som småsager ved Københavns byret uden yderligere.

De anmodes venligst ved personlig henvendelse bekræfte modtagelsen af denne skrivelse.

Bjarke Gall
Journalist

Kunde nr. email i Netflix system. : "XXXXXX-me.com" Anonymiseret

5 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Verdensklasse

Jeg benyttede BechBruun i en forældremyndighedssag for nogle år siden. Jeg havde tidligere benyttet et andet firma over 1 år som INTET kunne præstere og som kostede langt over 50.000 kr.
Da jeg Skiftede til BechBruun gik vi i retten og statsforvaltningen 1 gang - og alt blev ændret. Jeg fik forældremyndigheden (min eks-mand var på daværende tidspunkt livsfarlig og truende) og samværet mellem børn og far blev gjort overvåget. Har aldrig fået mere proffesionel og kompetent behandling og jeg blev behandlet med stor forståelse. Anbefales.

19 février 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus