Zo prachtig ! Ben zo enorm blij met het dekentje en mutsje ! Toen er iets niet lukte heb ik gemaild en nog geen 10 min later al een mailtje terug en de mevrouw geeft het helemaal inorde gemaakt... Voir plus
L'entreprise a répondu
2 jaar geleden een dekentje besteld voor onze dochter. Alleen maar complimenten over gekregen. Hele mooie kwaliteit en mooi borduurwerk. Nu hebben we nog een dekentje besteld voor onze zoon die onderw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Supertevreden met de bestelling voor onze kleine spruit! Dekentje en knuffeltje besteld en heel blij mee, ook veel complimentjes gekregen over het dekentje. Ondertussen 1 jaar en nog steeds wordt he... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Zeker de moeite waard om er te bestellen ! Goede kwaliteit hulp
En prachtig resultaat ! Ga zo door...

Réponse de Belleamour
Tweemaal geboortedekentje besteld en reuze tevreden. Goede kwaliteit, eerlijke service en snelle levering! Bedankt 😍

Réponse de Belleamour
Het dekentje heeft hele goede kwaliteit en de naam staat er prachtig in geborduurd. We hebben intussen al 1,5 jaar plezier van het dekentje en het ziet er nog steeds als nieuw uit, ondanks vele wasbeurten. Echt een aanrader!

Réponse de Belleamour
Super bedrijf, vriendelijk, snelle levering en kwalitatief dekentje!!
Bedankt

Paar weken geleden dekentje besteld voor mijn 3de kleinkindje jules
Whauw prachtig het is zo moooooiii
Dankjewel belle amour voor de snelle levering en het prachtige dekentje dat je hebt gemaakt 😍

Réponse de Belleamour
Wij bestelde al 2x een dekentje voor onze 2 kindjes. De dekentjes zijn mooi, stevig en zeer vakkundig afgewerkt met het borduren. Ze geeft ook advies indien de 2 kleuren die je koos, niet zo goed passen.
Zeer tevreden van! Een dikke aanrader!

Réponse de Belleamour
Al enkele malen besteld en altijd super tevreden ! Goeie service en goeie kwaliteit ! Oudste zoon is bijna 5 jaar en nog niks van schade aan de dekentjes !

Réponse de Belleamour
Kwalteitsvol en zeer mooi product! Ik kan het alleen maar aanraden!
Ik wist dat ze met vakantie was toen ik een bestelling deed. Echter was ik zelf laat met het plaatsen van de bestelling (heel dicht tegen mijn uitgerekende datum). Toen ze uit vakantie kwam contacteerde ze me meteen en heeft ze er ook alles aan gedaan om het product zo snel mogelijk te maken en op te sturen. Hierdoor konden wij in het ziekenhuis toch al genieten van het prachtige dekentje.
Deze inspanning van haar werd enorm geapprecieerd!!

Réponse de Belleamour
Wat een ontroerend mooi dekentje hebben wij mogen ontvangen! Op de kwaliteit is er niets aan te merken. Vlotte communicatie en afgehaald ter plaatse. Top service!
Ik kan niet wachten om ons zoontje er binnenkort te zien onder liggen 🥰

Réponse de Belleamour
Supersnelle service...laatste dag voor verlofperiode last minute besteld, en nog geen week later netjes geleverd aan huis. En WAUW wat een werkje...het overtrof al mijn verwachtingen, met super kwaliteit en mooie kleuren...ik kan niet wachten tot mijn kleine spruit hierin zijn intrede aan de wereld kan aankondigen. Een echte aanrader!!!

Réponse de Belleamour
Wat een mooie producten en een goede service. Pakketje kwijtgeraakt op bpost. Heel goede ondersteuning van zowel belleamour als bpost.
Achteraf nieuw pakket opgestuurd gekregen en wat een mooie creaties. Ben echt tevreden!

Réponse de Belleamour
Super mooi speenkoordje en naamdekentje besteld bij Belle Amour. De levering en communicatie omtrent de levering was ook top.

Réponse de Belleamour
Ik kwam deze website tegen bij het zoeken voor een gepersonaliseerd baby-dekentje wat ik wilde hebben voor onze toekomstige dochter.
Ik ben heel tevreden over het dekentje, hoe de naam er op geborduurd is en de snelle levering.
Duidelijke wasinstructies gekregen en het borduursel ziet er mooi uit!
Een aanrader naar mijn mening. Ook de prijs vind ik degelijk in vergelijking met sommige andere webshops die (naar mijn mening) belachelijk veel vragen.