Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Besos har et stort udvalg, og jeg fandt at priserne enten var som i de gaengse butikker, eller lavere - og dertil kommer at man kan betale med forbrugsforeningskort! Koeber man til gave, pakker de ind... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et tørklæde og et gavekort hos Besos i to forskellige ordrer, fordi jeg ikke var klar over, at de sendte et fysisk gavekort. De fandt heldigvis selv ud af, at ordrerne måtte sendes sam... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg købte et lækkert uldtørklæde hos Besos. Hurtig levering og meget lækker vare. Farven var dog anderledes end forventet. Der stod sort/offwhite. Det var nærmere blågrå end sort. Jeg beholdt tørklæde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ved mit køb oplevede jeg dels en meget personlig service. Dels køber jeg et tørklæde der mange steder på nettet stadig står til originalpris med 30% og dels ligger det i postboksen dagen efter bestill... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode
  2. Magasin de vêtements pour hommes
  3. Magasin de vêtements pour femmes

À propos de Besos

Écrit par l'entreprise

Hos BESOS har vi en stor passion for eksklusive tørklæder i naturlige materialer som cashmere, uld, silke, hør, modal og bomuld. Et BESOS tørklæde er tidløs luksus - den ultimative gave til både mænd og kvinder!

BESOS forhandler:

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Mine varmeste anbefalinger: Smukkeste Pashmina tørklæde og hurtig levering

Modtog det smukkeste pashmina tørklæde, som blev leveret sammen med en lille fin nøglering, kun 2 dage efter, at jeg havde bestilt det . Kan varmt anbefales .

12 novembre 2023

Réponse de Besos

Kære Merete, mange tak for din søde anmeldelse af Besos.dk. Vi er glade for, at pashmina tørklædet svarede til dine forventninger.
Vh Helle/Besos

Super service og smukke…

Super service og smukke kvalitetstørklæder.

13 juin 2023

Réponse de Besos

Hej Hanne, tusind tak for dine søde ord om Besos og for at give dig tid til at dele dem.
Du ønskes en dejlig sommer.
Bh
Helle/Besos

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition fra Besos og det samme fra leveringsfirmaet GLS

25 février 2023

Réponse de Besos

Hej Hanne, mange tak for din 5* anmeldelse af Besos. Dejligt at din ordre kom hurtigt frem.
Du ønskes en god dag.

God oplevelse

Varen blev hurtigt sendt. Flot indpakket og såmænd med en lille fin gave med, som tak for købet :)

Jeg er vældig tilfreds med hele forløbet.

18 janvier 2023

Réponse de Besos

Hej Martin, tak for dine pæne ord om Besos.dk. Vi er så glade for tilfredse kunder :)
Du ønskes en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, 2 gaver smukt indpakkedr med en lille seddel på, der angav, hvad der var i pakkerne.

14 décembre 2022

Réponse de Besos

Hej Susanne, mange tak for din 5* anmeldelse af Besos. Håber modtagerne af tørklæderne bliver glade :)
Du ønskes en glædelig jul.

Tilfreds.

Fin service ifm. besvarelse af forespørgsel og senere ifm. ombytning af vare inden forsendelse. Hurtig levering. Lækkert halsterklæde. Så det var en positiv oplevelse at handle hos Besos.

2 décembre 2022

Réponse de Besos

Hej Lisbeth, tak for dine pæne ord og 5* anmeldelse. Det glæder os.

God oplevelse

Nemt at bestille på hjemmesiden og hurtig levering

16 novembre 2022

Réponse de Besos

Hej Jeanne, tak for din 5* anmeldelse af Besos. Du ønskes en god weekend!

Rigtig fin oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig fin oplevelse. Lækre og flotte tørklæder og sjaler. Rigtig fin og god betjening - og hurtig levering. Gaven var pakket smukt ind.
Så alt i alt super og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 novembre 2022

Réponse de Besos

Hej Anni, tak for dine søde ord om Besos. Du ønskes en god weekend.

Flotte tørklæder

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.
Flotte tørklæder.

9 septembre 2022

Réponse de Besos

Hej Lis, mange tak for at dele din oplevelse hos Besos.dk her på Trustpilot.
Dejligt at pakken kom hurtigt frem :)

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition, og blev leveret til pakkeshoppen på få dage.

21 juin 2022

Réponse de Besos

Hej Jane, mange tak for din anmeldelse. Dejligt med positiv feedback. Du ønskes en god weekend.
Bh Besos

Noté 5 sur 5 étoiles

Køb svarer til indtryk og hurtig…

Køb svarer til indtryk og hurtig levering.

20 mars 2022

Réponse de Besos

Hej Louise, mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af Besos. Dejligt du er tilfreds med dit tørklæde. God dag til dig :)

Altid en fornøjelse...

Altid en fornøjelse og bliver så glad, når den lille elefant dukker frem.

15 janvier 2022

Réponse de Besos

Hej Annemette, tak for din fine anmeldelse af Besos. Dejligt når kunder vender tilbage igen og igen 😊 Du ønskes en god weekend.
Bh Besos

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus