3,5

Moyen

Een tijdje terug 3 preworkout potjes…

Een tijdje terug 3 preworkout potjes gekocht. Ingeslagen omdat ze in aanbieding waren. Wat bleek nou, de houdbaarheidsdatum was maar 5 maanden. Kwam er achter toen ik later een potje had geopend die helemaal hard is geworden. Heb hier foto’s van gemaild. Kreeg als reactie dat het de bestelling te lang geleden was gedaan en dat ze niets kunnen betekenen. Feit is wel dat ze mij 3 potjes hebben geleverd met een houdbaarheidsdatum van 5 maanden. Als ik dat vooraf wist had ik het nooit besteld. Had een sportieve reactie van hun verwacht, maar helaas eindigde dit een een teleurstelling en een klant die niet meer gaat bestellen

12 février 2024

Parkeer volgende beter kltzk

Parkeer volgende beter kltzk, ik kon er bijna niet uit bij Roku. Omdat je een dikke auto hebt betekend niet dat je niet goed moet parkeren. Bedankt alvast namens elk persoon die naast jou eruit moet rijden. En stop met mensen flashen. Met je foute troep. Mvg

17 février 2024

Bestelling geplaats en nooit ontvangen.

Bestelling geplaats en nooit ontvangen.
Heb contact opgenomen via email en heb hier nooit antwoord op ontvangen.

Bestel beter bij een erkent supplementen bedrijf, niet bij mb nutrition (mobicepp) om dit te voorkomen.

Hij heeft mij 1 keer gepluimd maar geen 2e keer, ik bestel hier niet meer.

4 septembre 2023

Hartstikke goed!

Goede supplementen, op tijd binnen. Niks mis mee. Whey protein is prima en smaakt top. Creatine is ook goed.

30 novembre 2023

Kossonutrition tot aan de top

Kossonutrition tot aan de top! Niet bestellen bij deze schijnheilige "man". Bestel bij Kossonutrition mensen. Jullie weten het: Kwaliteit = Prioriteit.
Beste supplementen op de markt! 🏆🚀

26 janvier 2023

Biceppapa

In contact proberen te komen omdat het product niet werkte, kom in geen enkele mogelijke manier met hun in contact, zou niet goed geld terug garantie zijn, nou dat is het dus niet.

22 février 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit