Bikesplaza Avis

3,0

Fietsen op de webpagina zijn zeker niet allemaal leverbaar al zegt de website van wel. Na de betaling gedaan te hebben geen bestelbevestiging. Telefonisch niet bereikbaar en slechte reactie op de emai... Voir plus

Ging nogal wat mis bij bestelling en levering op "service locatie ". Op deze laatste kon ik uitsluitend in het Engels communiceren, was niets bekend en na veel heen en weer gebel bleek de fiets daar t... Voir plus

Helaas is de winkel in Zoetermeer gesloten. Op de website is alleen een mailadres en telefoonnummer in Zoetermeer terug te vinden. Deze wordt niet beantwoord (alleen via antwoordapparaat). Volgens... Voir plus

Naar aanleiding van een advertentie ben ik een kijkje gaan nemen in hun winkel. Breed aanbod, en hele scherpe prijzen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de puch crunch. Ik twijfelde nog maar zo... Voir plus

1. Véhicules & transport

Informations provenant de diverses sources externes

Home - Bikesplaza staat voor prettige service, hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

snel levering

snel levering conform, duidelijke communicatie, beste/laagste prijs, correcte vervoerder.

3 août 2017

Prima service en snelheid van contact …

Prima service en snelheid van contact en levering.
Simpelweg uitstekende klantservice!!!
Echt een aanrader.

Ik lees veel recensies voor over gaan tot koop. Ik denk ook wel eens ja ja, het zal wel. Maar in dit geval is het echt zo.

18 juillet 2017

Zeer tevreden over de levering van de …

Zeer tevreden over de levering van de fiets. Deze was niet voorradig maar zij hebben hun uiterste best gedaan, de fiets zelf opgehaald bij de leverancier en vervolgens gemonteerd thuis bezorgd.

14 juin 2017

Toppie

Prima geholpen, goede prijsstelling, transparante communicatie

2 juin 2017

Was a mess

Was a mess. No stock.
A 49"boys bike is not a very demanded bike. No alternative was offered.

24 mai 2017
Logo de Bikesplaza

Réponse de Bikesplaza

Dear Helene,

Sorry to hear that you were not pleased with our service. Most of our bikes are in stock, but some bikes are very wanted and so is the chance available that we need to order the bike at the factory. If so, it will be delived within a few days, but unfortunatly the factory isn't able to produce the bike you wanted in a short time. We have tried everything in our power to get you the bike you deserve and we have also given you a few of alternatives. We hope you managed to get another bike you wanted before your deadline last monday.

If there are any questions or suggestions, please feel free to contact us!

With kind regards, and wishing you many beautiful bike rides,

The Bikesplaza Team