Bilgaardenhostrup Avis

1 027
TrustScore 5 sur 5

4,8

For en lille uges tid siden lavede jeg en handel med Mathias, han gik dog på ferie dagen efter, men heldigvis havde han overdraget min handel til hans kollega Mads, som hjalp med at få afsluttet han... Voir plus

Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Voir plus

Vi var på udkig efter en ny bil og har set på meget forskelligt. Men da vi var på besøg hos Bilgården Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tøjler til at kigge og prøve lig... Voir plus

Efter at have besøgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dårligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spørgsmål, fandt vi Bilgården Hostrup og mødte bilsælgeren Jackie. Det var en he... Voir plus

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de réparation automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Forside

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 027)

317 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god oplevelse med køb af elbil…

Super god oplevelse med køb af elbil her.
Vi fik æren af Jackie i hele processen, som har været yderst venlig og professionel hele vejen, som har gjort det til en tryg oplevelse for os.
Rigtig god bil til pengene, som ikke fejler det mindste.

Der var dog ret dårlig stemning hos en af de andre sælgere, da vi sagde at vi gerne ville købe bilen. Han virkede afvisende og sur. Måske fordi det ikke blev hans salg. En lidt ærgerligt oplevelse når man ligger et par hundrede tusinde.
Men det har været det eneste negative.

7 février 2026

Service i verdensklasse hos Bilgården Hostrup!

Hvis du leder efter din næste bil og vil være sikker på en ærlig handel og en service, der rækker langt ud over det sædvanlige, så skal du køre forbi Bilgården Hostrup.
Vi har netop købt bil hos Mads og Simon, og vi er blæst bagover af deres enorme serviceorgan. Vi stod i den situation, at vi havde glemt at nævne, at vi skulle bruge bilen allerede i påsken. På trods af en stram deadline og det faktum, at der først skulle hentes papirer hjem fra Frankrig, skete miraklet: Bilen stod klar i dag, fredag før påske! 🐣🚗
Det er sjældent, man møder nogen så løsningsorienteret og effektiv tilgang. Det er tydeligt, at de her to unge herrer virkelig brænder for det, de laver.
Hvorfor du skal vælge Bilgården Hostrup:
Fantastisk udvalg: De har masser af lækre brugte biler, herunder et rigtig stærkt udvalg af elbiler.
Fair priser: Her får man kvalitet til ordentlige og gennemskuelige priser.
Service over alle forventninger: Mads og Simon får tingene til at ske – selv når det virker umuligt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mads, Simon og resten af teamet. Her er man i trygge hænder fra start til slut!

27 mars 2026

Virkelig søde og hjælpsomme mennesker

Virkelig søde og hjælpsomme mennesker, der arbejder her.
Vi var på udkig efter en elbil, og de havde alt hvad hjertet begærer. Både Mads og Simon var så hjælpsomme både med, at vi kunne komme afed vores gamle bil men også med hjælp til en ny.
Jeg anbefaler dem varmt!

27 mars 2026

Vi har haft en fin oplevelse

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Bilgaarden Hostrup. Fra første kontakt blev vi mødt med venlighed og professionalisme. Simon hjalp os gennem hele processen på en rolig og kompetent måde, og han tog sig tid til at svare på alle vores spørgsmål.

Handlen føltes tryg og ærlig, og vi oplevede en rigtig god service hele vejen igennem. Simon gjorde et stort arbejde for at sikre, at alt gik glat, og at vi fik en god handel.

Vi er meget glade for vores nye bil og kan varmt anbefale Bilgaarden Hostrup – og især Simon – til andre, der overvejer at købe bil.

16 mars 2026

Vi har netop købt bil hos Bilgaarden…

Vi har netop købt bil hos Bilgaarden Hostrup, og vi havde en rigtig god oplevelse. Simon hjalp os gennem hele processen og var meget professionel, venlig og imødekommende. Han var god til at forklare tingene og sørgede for, at vi følte os trygge ved handlen.

Det var en god og fair handel, og vi er meget glade for vores nye bil. Vi kan helt klart anbefale Bilgaarden Hostrup – og især Simon – til andre der overvejer at købe bil.

16 mars 2026