4,1

Bien

Fantastisk service

Lang historie kort: Bilen brød sammen på vej hjem fra påskeferie med campingvognen. Vejhjælp slæbte bil og campingvogn til Bilhuset Midtsjælland, som så stillede en varevogn til rådighed, så jeg kunne trække campingvognen helt hjem. Min bil var helt død, så jeg fik en lånebil, indtil en ny bil var anskaffet. Den købte jeg selvfølgelig samme sted. Jeg har været kunde her siden starten, og jeg tror aldrig jeg skifter. Kristian og Anders giver service i meget høj klasse.

22 avril 2025

Pludseligt skulle bilen skiftes.

Jeg havde en bil der skulle gøres klar til syn. Det endte med at den skulle skrottes, da mekanikeren fandt en længere liste af graverende problemer som blev forklaret på grundig facon.
Vi blev hurtigt enige om at min gamle Opel skulle skiftes ud og der blev hurtigt fundet en bil der passede perfekt til økonomien og som stadig havde plads til at køre børnene frem og tilbage.
Jeg følte mig godt behandlet af både Anders og Kristian under hele processen og det kørte bare på skinner.
God kundeservice og rare folk.

6 juin 2024

Tilfreds kunde for et år nu (28892)

Har nu været hos bilhuset midtsjælland et par gange og har altid modtaget god service informationer om min bil så jeg kan tage mig godt af den.
Sa jeg kom som første gangs bilejer for et år siden kom de med hjælpende spørgsmål og information om fremtidig reperationer da delende endnu holder men viser tegn på slid.
Dette giver mig mulighed for at lægge penge til side til de enten giver efter og skal skiftes eller jeg når og få dem skiftet inden (for mig forhåbenlig helst det sidste).
Super god service og hjælp som ny bilejer.

31 octobre 2022

Personlig Service med stort "P" og "S"

Min søn, der er relativt nybagt bilejer, fik pludselig en lysende motorlampe og ujævn motorgang. Jeg sendte ham til Bilhuset Midtsjælland i Kirke Såby, da jeg tidligere selv er kommet hos Autoværk Kirke Hyllinge, som nu er Bilhuset Midtsjælland.
De tog sig af sønnike og bilen med det samme, udlæste fejlkoder: - en defekt tændspole, som blev skiftet lynhurtigt. Indenfor en time var han kørende igen og videre.
Da han kom hjem - iøvrigt med en helt rimelig og klart specificeret regning med en konkurrencedygtig timeløn og uden at være gået amok efter hans surt tjente sparepenge - var det med den bedste og helt personlige oplevelse af bl.a Anders og Daniel, der bare havde taget super godt imod ham og var "helt cool fyre". Den Personlige Service med stort "P" og "S", som jeg har oplevet hos Autoværk Kirke Hyllinge, lever videre i den nye generation hos Bilhuset Midtsjælland. Sådan skal det gøres!

28 mars 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit