Watch out, this is a scam website, they never ship or refund the product, lost 2000 usd with them.

Blandet oplevelse. Efter en ret dårlig oplevelse med BioHack, hvor jeg var noget bekymret i starten, da jeg ingen varer fik, og ikke kunne komme i kontakt, selvom jeg havde annulleret min ordre, h... Voir plus

der er nu gået en måned siden jeg bestilte, og har endnu ikke modtaget min bestilling. Har skrevet mails både direkte og gennem kontakt på hjemmesiden, samt ringet flere gange og skrevet på FB. Intet... Voir plus

L'entreprise a répondu

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

25 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Watch out

16 novembre 2025

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse.
Efter en ret dårlig oplevelse med BioHack, hvor jeg var noget bekymret i starten, da jeg ingen varer fik, og ikke kunne komme i kontakt, selvom jeg havde annulleret min ordre, har jeg nu fået mine penge.
Jeg har fået forklaret, at der er kommet en ny ejer, og han vil rette op på kundeservicen.
Så jeg giver lidt flere stjerner, end jeg i starten ville gøre, med håb om den nye ejer vil holde hvad han har tænkt sig at gøre for at forbedre denne webshop.

7 avril 2017

Varerne kom

Den nye ejer har lagt sig i selen for at få mine varer ud. Sikke en ildhu :-)

7 janvier 2017

Hej Mette.

Din vare står som sendt i vores system.

Vi kontakter lageret i morgen og hører hvor din pakke bliver af.

Kundeservice.

Meget dårlig oplevelse

Bestilte varer den 10.11.16, da jeg ikke havde modtaget noget den 23.11.16, tog jeg kontakt til Biohack, fik svar tilbage om, at de var lige ved at blive afsendt. Men modtog stadig ikke noget, så tog atter kontakt både pr mail og mobil, men forgæves! D.d har jeg hverken hørt fra firmaet, eller modtaget mine for længst betalte varer, jeg har betalt via Paypal, og kører nu min sag de vej.
Skal aldrig købe varer i det snyde firma mere!

Lone Hansen

13 décembre 2016

Kære lone.

Beklager meget din uheldige oplevelse, som beskrevet via email fik vi din pakke retur, med ukendt adresse.

Og pengene er blevet tilbageført og ordren annulleret.

Vi vil gerne tilbyde en gratis magnesium som godtgørelse.

Kundeservice

Advarsel - fup og bedrag

Har købt varer den 9. november 2016 - beløbet er hævet via paypal.
Den 14. november 2016 - får jeg besked om pakken sendes

Jeg modtaget bare aldrig noget, hvorfor den 16. november spørger ind til hvordan den er afsendt - intet svar
Den 17. november 2016, rykker jeg
Hører bare intet
Starter en sag via paypal
Den 23. november 2016 - annulleres min ordre men jeg får ingen penge
Den 25. november 2016 - rykker jeg for pengene og får at vide, at beløbet er indsat, hvilket er løgn og latin
Paypal er på sagen og rykker for svar fra sælger flere gange
idag den 2. december 2016 får jeg besked fra paypal, at jeg får mine penge retur.

Paypal skriver flg. i deres brev til mig:
For at sikre at fremtidige transaktioner kan gennemføres uden problemer, anbefaler vi, at du går til PayPals websted og klikker på linket Sikkerhed øverst på siden. Du kan finde tip til, hvordan du undgår bedrageriske sælgere, i sektionen "Tip til bedrageribeskyttelse for købere".

Så hurra for paypal og øv for biohack, der burde få 0 stjerner

2 décembre 2016

Hej Kirsten.

Vi beklager din uheldige oplevelse, men som du blev verificeret om over telefonen inden du bestilte, så ville der være ventetid på netop det produkt som du skulle bruge.

Og du må endelig tro os, når vi siger at vi virkelig gerne have, at vores kunder får deres vare i hænderne hurtigst muligt. Så meget, at vi prøver at leve af det. Nogle gange er der bare en smutter, og når der er en smutter er vi slet ikke bange for at sige undskyld og gøre det godt igen.

Vi vil gerne tilbyde din en gratis vitamin C fra vores butik som godtgørelse?

Kundeservice

Perfekt!

Shoppen forhandler udvalgte kvalitets produkter, som varmt kan anbefales, især Bulletproof MCT/XCT eller Brain Octane oil som er en klar hitter. Søge funktionen på siden gør det nemt at finde rundt, Udvalget på shoppen er som det skal være, kvaliteten i top til en god pris.
Har man spørgsmål kan man henvende sig på facebook siden, hvilket jeg gjorde, her fik jeg svar og hjælp med det samme.
Der ydes iøvrigt gratis fragt ved køb over 500 kr!
Der tages også mod mobilepay!

14 juillet 2016

Fin webbutik - god service

Har været kunde igennem de sidste par år og kun haft gode oplevelser med virksomheden.
Bestilte nogle varer i februar - og havde nogle problemer med at få varerne og komme kontakt med sælger. Modtog så varerne her for nylig - og alt var i orden. Sælger undskyldte den lange ventetid og havde vedlagt en ekstra vare som kompensation for ventetiden. Kan forstå, at der har været nogle årsager til ventetiden, men jeg glæder mig over, at se at virksomheden nu igen er oppe at køre med høj service og fine varer, som ellers er vanskelige at købe i DK.

29 mai 2016

Højeste kvalitet og hurtig service

Har både fået god kostvejledning og kosttilskud i gennem biohack. Derudover har jeg købt både Blendtech blender og Omega Slow juicer, som begge er i top kvalitet og bedste produkter på markedet. Altid hurtig og effektiv levering.

Kan kun anbefales til andre.

25 mai 2016

Jeg vil klart anbefale biohack, da de har nogle virkelige gode vare til meget retfærdige priser. Og hvad servicen angår, så kan jeg ikke andet end at give dem 5 stjerner.

Utrolig Service

Super service!!! Super produkter!!!

Jeg har fået en god og kvalificeret vejledning til hvilke produkter der passer til mig.

25 mai 2016

SÅ lækre produkter og hurtig, personlig betjening!

Jeg har handlet hos Biohack flere gange, da de har de lækreste produkter for biohackere og andre der vil leve sundt og lowcarb.
Nemt at handle på siden, ganske fornuftige priser og meget hurtig levering.
Jeg fik endda personlig levering en gang, da han alligevel lige var i området! Fantastisk!
Jeg kan kun anbefale Biohack og deres produkter!