À propos de l'entreprise

2. Marché automobile
  3. Concessionnaire automobile
  4. Concessionnaire de véhicules à moteur
  5. Casse

Informations provenant de diverses sources externes

BirkerødBiler er et velkonsolideret firma. Vi har mange års erfaring med køb og salg af brugte biler. Vi har altid et bredt udvalg af gode brugte biler og til konkurrencedygtige priser på lager. Vi lægger stor vægt på at vore kunder får en god og tryg behandling. Hvilket selvfølgelig har resulteret i en god fast kundekreds.Hos Birkerød Biler har køber selvfølgelig garanti mod restgæld. Det betyder at vi står inde for at bilen er fri for gammel gæld eller pant. Vi giver dig mulighed for at få bilen testet/undersøgt på dit eget værksted efter nærmere aftale. Vi tilbyder ud over vores normale gode service også konkurrencedygtig finansiering.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Høj service og alle aftaler holder

Super service og en forhandler man kan have tillid til.
Vi handlede via telefon og nettet, hvilket var helt uproblematisk. Mikkel holder alle aftaler, og tog den gamle bil i bytte. Alt var top service og nemt. Tilmed blev den nye bil levert med service over niveau 👍 Skal du handle bil på Sjælland, så er Birkerød Biler stedet 🏆

13 octobre 2024

Réponse : Birkerød Biler

Kære Martin, tusind tak for bedømmelsen, det sætter jeg stor pris på🙏

Super god oplevelse!

Købte min første bil hos Mikkel og fik den med hjem samme dag.
Super sød, rar og oprigtig person. Vil helt sikkert handle her i fremtiden. Fantastisk oplevelse!

12 octobre 2023

Réponse : Birkerød Biler

Kære Frederik, tak for de pæne ord det værdsætter Jeg meget. Jeg håber du fortsat vil være glad for din fine bil, ellers ved du hvor du kan få fat i mig.
BH

Noté 5 sur 5 étoiles

Største anbefaling af Mikkel og Birkerød Biler!

Jeg købte i august en fin lille Fiat 500c af Mikkel. Han får hermed mine aller største anbefalinger. Mikkel maler ikke med den brede pensel for bare at få handlen i hus. Han svarede ærligt og uden omsvøb, på de spørgsmål jeg havde til købet af netop denne model. Vi fandt små skavanker ved bilen inden købet, som Mikkel uden diskussion sørgede for, var repareret inden bilen overgik til os. Det var i det hele taget en meget tillidsfuld handel, og jeg vil til enhver tid benytte mig af Mikkel og Birkerød Biler igen.

31 août 2023

Réponse : Birkerød Biler

Kære Charlotte, tak for de pæne ord, det sætter jeg meget pris på. Jeg håber bilen bliver ved med at leve op til dine forventninger, og at det blir et langt og lykkeligt ejerskab af den fine bil. Du kan altid kontakte mig, hvis der blir problemer.

Super god oplevelse

Jeg kan klart anbefale Birkerød Biler og Mikkel Teilmann. Da jeg ikke kunne komme op til Mikkel, tog han turen ind til Frederiksberg med den bil jeg havde udset mig. Handelen gik i orden, og Mikkel leverede bilen på min min adresse nogle dage senere. Det var en helt igennem positiv oplevelse, som bør påskønnes, så det være hermed gjort.

11 décembre 2022

Réponse : Birkerød Biler

Hej Jan, godt Nytår, og tak for din pæne anmeldelse her på trustpilot. Jeg er glad for at høre du har været tilfreds med vores handel. Jeg håber du vil få meget glæde af din fine Up og ser frem til du en dag kommer forbi til en kop kaffe i Birkerød.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bil solgt på rekordtid til rigtig pris.

Vi fik et alt for lavt bud på vores 5 år gamle BMW hos en autoriseret forhandler.
Hos Birkerød biler, fik vi fundet den rigtige pris. Mikkel solgte bilen for os på 8 dage, og pengene blev overført til vores konto. Virkelig professionel klargøring, prissætning og salg. Vi er meget tilfredse og kan kun anbefale Birkerød Biler. God og ærlig rådgivning. Der handler vi gerne igen.

4 mars 2022

Réponse : Birkerød Biler

Hej Gunnar, tak for de fine ord🙏Det har været en fornøjelse, at handle med Jer.
Mikkel🙂

Køb af Volvo V60 T8 R-design Polestar

Jeg købte en Volvo V60 hos Birkerød Biler i Februar 2021. Handlen forløb lige efter bogen. Mikkel virker hæderlig og reel - hvis der er noget han er ulden omkring, så sagde han det - så vi kunne forholde os til.
Vil ikke være bekymret for at handle her endnu engang.
Tak for en god handel.

13 mars 2021

Réponse : Birkerød Biler

Kære Viggo, tak for den fine anmeldelse, den er jeg rigtig glad for. Jeg håber I blir rigtig glade for Jeres fine Volvo. Jeg vil altid stå til Jeres rådighed.

Køb af Ford Focus 2011

Vi købte en Ford Focus fra 2011 til 69 kilo hos Mikkel for et par måneder siden og vi har kun haft en god behandling igennem hele forløbet. Mine kone og jeg var ikke selv på udkig efter en Ford, men Mikkel anbefaldede bilen og vi gav den en lidt lang prøvetur og var ret imponeret over bilen til den pris. Efter at have fået den tilset hos et værksted i nærheden, så var de også meget imponeret over både kvaliteten af bilen og særligt også prisen. Igennem hele forløbet følte vi ikke at Mikkel prøvede at presse købet igennem og han var meget hjælpsom til at få planlagt hjulskift mm. hos hans mekaniker efter at vi havde købt den med forbehold for at få den synet og skiftet til vinterdæk.

Du kan rolig handle med Mikkel - vi har været meget glade for vores Ford indtil videre :)

3 décembre 2020

Réponse : Birkerød Biler

Hej Thomas, tusind. tak for den pæne anmeldelse, jeg er rigtig glad for at I har følt jer godt behandlet, og er glad for Jeres fine Ford Focus. Hvis der opstår problemer eller spørgsmål er du/I altid velkommen til at kontakte mig.
BH

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig oplevelse.

Utrolig dårlig oplevelse.
Man aftaler med forhandler at man skal komme og kigge på en bil.

Da man så ankommer dagen efter, er bilen kørt på værksted og man bliver mødt med en utrolig dårlig service af mekanikeren

16 avril 2020

Køb af Range Rover Sport 2014

Kære Birkerød Biler,

Først og fremmst tak for handlen med min nye Range Rover Sport, som er købt af Casper, han har vist en ekstraordinær viden omkring mærket, og har følt mig sikker hele vejen igennem.

De bedste anbefalinger herfra.

Vh
Phillip M

13 février 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet/leaset en RRS hos…

Jeg har handlet/leaset en RRS hos Birkerød Biler ved Casper Talbro hos Birkerød biler.
Super professionel håndtering. fantastisk rådgivning der afspejler en virksomhed som har styr på tingene. jeg kan kun varmt anbefale andre at handle hos Birkerød Biler.
Jeg kan konstatere, at Casper i håndteringen har ydet en ekstraordinær indsats for at imødekomme mine leveringsbehov.

Mvh
Kristian Hoffmann

13 février 2019

en glædelig oplevelse

det var en glædelig oplevelse at handle med dette firma. Mikkel er et bund hæderligt menneske, har forstand på biler, holder sit ord and viser tillid til modparten og han er meget venlig.
jeg vil stærkt anbefale firmaet for enhver, som vil købe/sælge brugt bil.

25 septembre 2017

Nul problemer

Mikkel er en super ærlig fyr som holder hvad han lover. Det er nok det største kompliment en brugtvognsforhandler kan få :)

22 décembre 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Tak for god og fair behandling

Købte i foråret 2015 en Fiat hos Birkerød biler og selvom der jo kan nå at gå en masse galt endnu (krydser fingre), så er jeg - her et halvt år senere - en tilfreds kunde.

Købet: Bilen blev sat til salg til en god pris, så jeg var hurtigt ude. Dagen efter den lå på Bilbasen tog jeg til Birkerød og købte den. Slap for at betale leveringsomkostninger og så rundede sælgeren ned til nærmeste tusinde, men ellers var der ikke mere at komme efter. Havde håbet på et lidt større afslag, da Stilo IKKE er en bil man som forhandler har lyst til at have stående for længe. Men som sagt - forhandleren havde sat den på markedet til en skarp pris og da bilen var virkelig velholdt, så var prisen fair. Ugen efter blev bilen sågar leveret på Østerbro hvor jeg bor. Super service.

Mekanik: Havde vel kørt under 1.000 kilometer i den, da fjereden i en af de forreste støddæmpere knækkede efter en måned - og dermed inden for de tre måneders garanti jeg fik med i købet. Bilen var oven i købet solgt som nysynet, så derfor undrede det mig naturligvis, at slitagen så ikke var opdaget, men kender en mekaniker som siger, at selv med lygte og grundighed, kan man godt misse sådan en slitage, specielt når den sidder helt oppe i 'skålen', som denne gjorde. Det er i hvert fald ikke noget jeg har gjort mere ved. Til gengæld skulle den repareres med det samme, for senere den samme dag som skaden skete, skulle familien på langtur. Jeg ringede til Birkerød biler, forklarede dem situationen og sagde at bilen nu var på et værksted i den bydel hvor skaden skete. Normalt har forhandleren ret til at bede om, at bilen skal repareres på eget værksted og delene udskiftes med dele fra egen leverandør, men Birkerød biler var ok med denne løsning. De bad om et prisoverslag inden arbejdet gik i gang. Det fik de og to timer senere, hentede jeg bilen og regningen blev sendt til Birkerød biler.

Kort før de tre måneders garanti udløb begyndte motoren at sætte ud. Den havde haft lidt tendenser, men nu begyndte lamperne at lyse og til sidst gik den ud for at godt ord. Den kunne også pludselig miste motorkraft mens man kørte. Ny tændspole i på deres værksted og når den nu var deroppe, så bad jeg dem også om at fikse den stang man bruger når man skal blinke/vise af. Den kunne ikke rigtig blinke til venstre uden at man enten holdt stangen nede eller lagde den helt forsigtigt ned i det meget slidte 'hak'. Begge dele ordnede Birkerød bilers associerede værksted - uden beregning og uden ballade.

Siden har bilen kørt uden problemer. Jeg har fået en fin bil og de mekaniske ting der kan være med en brugt bil, har Birkerød Biler fikset uden problemer. I mange henseender var det en meget klassisk brugtvognshandel: de problemer man ikke kender når man sælger bilen, dem bliver man opmærksom på når man bruger den og dem der var, de blev fikset hurtigt og uden dikkedarer.

30 septembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Bilhandler som kan anbefales.

Jeg har i 2005 og igen i 2014 købt brugt bil hos Mikkel (Birkerød Biler) & begge gange har jeg fået en god venlig og ikke mindst professionel behandling.
Ved den seneste bilhandel, dukkede der et mindre problem op indenfor garantiperioden & Mikkel arrangerede lynhurtigt at det blev udbedret på bedste vis.

Så på baggrund af mine 2 handler, kan jeg kun give Birkerød Biler & Mikkel Teilmann min varmeste anbefaling.

Derudover er det jo lidt af en udstilling de har med flotte Ferrari biler mv.

6 mars 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Min kone købte en brugt Fiat 500 C forleden.

Det var regnvejr, og småridser kunne ikke ses.
Mikkel derfra oplyste uden videre samtlige mangler og småridser.
Jeg var tilfreds, og konen blev glad.
Et dejligt trygt sted at handle en brugt bil - firmaet har samtidig eksisteret en årrække.

Perfekt service :-) kan varmt anbefales !

2 juillet 2014

Fremragende behandling

Vi købte en Renault Megane II hos Mikkel (Birkerød Biler), i forbindelse med købet viset han rigtig god service, med forlænget åbningstid. Efter købet viste der sig at være et periodisk elektrisk problem med bilen, men Mikkel var meget flink og der var ingen problemer i forhold til at få den til mekaniker, selv om det tog 5 besøg hos to forskellige mekaniker inden problemet blev løst.
Hele vejen igennem har Mikkel været meget behagelig og hjælpsom. Det skal lige bemærkes at det viste sig at fejlen opstod efter det service bilen fik i forbindelse med salget.

Vi kan kun anbefale Mikkel og Birkerød Biler og vil med glæde benytte Birkerød Biler igen når vi skal have vores næste bil.

Mvh

Charlotte og Jonathan

27 janvier 2012

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus