1. Agence de voyages
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Flyttfirma Stockholm Blå Expressen bohagsflytt, företagsflytt

3,5

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Bra flyttfirma

Bra flyttfirma! Duktiga trevliga grabbar. Det underlättar även att killarna kan språket och inget missförstånd behöver ske pga detta.
Kände oss trygga och nöjda med det jobbet dom gjorde. Skulle absolut anlita dom igen vid en flytt.

6 avril 2023

Sjukt nöjd rakt igenom!

Jag sökte hjälp med nedpackning, flyttstäd och flytt från lägenhet i Sthlm innerstad till villa i Täby så tog kontakt med sex olika bolag och tog in offerter från tre stycken. Blå Expressen var den dyraste av dessa tre (på inget sätt skamlöst dyra men ändå dyrast). I ljuset av att Glenn, som äger firman, var den enda som besökte lägenheten för att ta in offertsunderlag så fick jag dels lite mer av en personlig relation till honom och dels ett väldigt positivt intryck av firman i överlag. Fick t ex veta att han jobbat på firman sen unga år och tagit över den från sin far - inte många flyttbolag som funnits så länge att de gått över generationsskiften. Bara en sån sak gav mig en bild av att de vet vad de sysslar med efter alla dessa år.

Jag har använt andra firmor tidigare och så här i efterhand så kan jag bara konstatera att det är som med det mesta; man får det man betalar för och de 2-3 extra tusenlapparna var absolut värda varje krona!

Förutom rena hygienfaktorer som att alla tider hölls, flyttstädningen godkändes av köparna utan anmärkning och att allt kom fram utan att något gick sönder så vill jag lyfta en sak framför allt. Gängets sjukt grymma attityd från start till slut. Det är ytterst få människor som kan utföra ett så slitsamt jobb i det höga tempot med ett leende på läpparna och med humor längst vägen. Riktigt sköna killar som var grymt trevliga och professionella på samma gång.

Arbetsledaren Krister som var med både under packing och flytt var superbra att ha att göra med och ska ha en extra eloge. Trots relativt ung ålder har han sysslat med detta i 10 år. Hög personalomsättning är inget firman verkar ha större problem med och det säger ju något om bolaget vs andra flyttfirmor. Bravo till Glenn som fått ihop ett starkt och stabilt gäng i denna tuffa branch.

Avslutningsvis så vill jag varmt rekommendera Blå Expressen till alla som söker kvalité till vettigt pris för flytthjälp!

8 février 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit