Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege med
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte et fastelavnskostume til min søn mandag aften og kunne hente varen onsdag i GLS pakkeshoppen. Kostumet lever i øvrigt op til forventningerne, og skulle jeg senere få brug for et fastelavn... Voir plus
Hjemmesiden er rigtig godt lavet, nemt at finde hvad man skal bruge, samt betaling. Dejligt at få tlbagemelding på Email om bekræftigelse og kvittering af køb.Ligeledes hvornår pakken er afsendt.... Voir plus
Fandt hjemmesiden via Google og fik hurtigt surfet lidt rundt. Fandt de ting jeg skulle bruge og klikkede bestil. Havde varerne 2 dage efter. Nemmere kunne det simpelthen ikke være. Derudover... Voir plus
Blikfang.com startede tilbage i 2000 og er er firma der tilbyder alt fra ansigtsmaling, kreative workshop til teaterforestillinger.
Skyttehusene 32, 2620, Albertslund, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
der kan du roligt bestille vare og så er de hurtig til at lever
Ser ud som på billedet, og blev leveret super hurtigt, med en ekstra lille gave! Dejligt
Vi kunne ikke finde et sæt fastelavnstøj til min datter på 10 år i de forskellige butikker hvor vi bor. Min datter gik på nettet og fandt siden Blikfang.com hvor der var flere sæt hun kunne tænke sig, men fandt så frem til et sæt som hippie. Hun blevet meget glad da det kom med posten.
Hurtig levering, personligt firma som sætter pris på deres kunder. Har fået et takke brev, samt en lille overraskelse med de gange jeg har bestilt..
Jeg er glad for min handel på blikfangskostumer.dk
Der var et fint udvalg af produkter til en fornuftig pris og jeg fik min pakke kun 3 dage efter bestilling.
Der skal jeg handle igen og kan klart anbefale det.
elsker de små gaver du sender med ved hver levering :-) hurtig levering.. jeg er godt tilfreds :-)
Fik mit kostume allerede næste dag - super service!
Vedr. produktet - så svarer billedet på hjemmesiden godt til virkeligheden. Jeg er meget tilfreds :o).
jeg fik mine vare kun 2 tage efter bestilling og der var ingen fejl jeg er glad og tilfreds
Nem hjemmeside, hurtig levering og str passer fint.
Et fint sted at finde kostumer : stort udvalg, prisen er rimelig, og leveringen hurtig
Varerne er ok og jeg handler gerne ved Blikfang.com igen
Jeg fik mine vare allerede dagen efter, super hurtig levering.
Fantastisk leverings tid, kan ikke udtale mig om varens tilstand ved levering, da den er givet videre. Vil klart anbefale siden!!
Overskuelig bestilling, hurtig levering og god service
En savoir plus sur les différents types d'avis.