BlikfangAvis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Nicoline Roos fra Blikfang har lavet et super professionelt maskeværksted på Stenløse Bibliotek. Maskerne var både smukke, sjove og kreative, så også de voksne fik lyst at lege med

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte et fastelavnskostume til min søn mandag aften og kunne hente varen onsdag i GLS pakkeshoppen. Kostumet lever i øvrigt op til forventningerne, og skulle jeg senere få brug for et fastelavn... Voir plus

Hjemmesiden er rigtig godt lavet, nemt at finde hvad man skal bruge, samt betaling. Dejligt at få tlbagemelding på Email om bekræftigelse og kvittering af køb.Ligeledes hvornår pakken er afsendt.... Voir plus

Fandt hjemmesiden via Google og fik hurtigt surfet lidt rundt. Fandt de ting jeg skulle bruge og klikkede bestil. Havde varerne 2 dage efter. Nemmere kunne det simpelthen ikke være. Derudover... Voir plus

1. Production théâtrale
  2. Artiste
  3. Artiste du maquillage

Informations provenant de diverses sources externes

Blikfang.com startede tilbage i 2000 og er er firma der tilbyder alt fra ansigtsmaling, kreative workshop til teaterforestillinger.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det virker

Bestilte, betalte og modtog i løbet af 3 dage - dog ingen test af kundeservise

5 février 2012

Perfekt :o)

Alting fungerede - som sædvanligt - perfekt, når man bestiller hos Blikfang.com. Jeg bestilte kostumet søndag aften og allerede onsdag modtog jeg pakken. Utroligt! Og så vakte den lille gave (en blå maske) glæde. Vi taler en del om jer på arbejdet og er mange, der benytter jer igen og igen :O) Stor ros herfra.

4 février 2012

Straksbetjening!

Jeg kan varmt anbefale Blikfang.com - det har været en fornøjelse at navigere på hjemmesiden, som har et kæmpe udvalg. Varen blev sendt med det samme og var os i hænde 1-2 dage efter bestillingen.

4 février 2012

Perfekt!

Det kunne ikke være bedre.

31 janvier 2012

Réponse de Blikfang

Tak for den fine anmeldelse.

Hurtig betjening, Dårlig kvalitet, Dårlig størelsesangivning, Dårlig pasform

Pingvindragten, var angivet til 110 cm i str., men var for lille til min datter der måler 96 cm. ærmerne var for korte og derfor kunne dragten ikke lukket på ryggen (hænderne er inden i enden af ærmerne, og når ærmene er for korte, kan dragten ikke nå sammen på ryggen). Hætten var meget for lille jeg skønner den passer et barn på et år.
Kvaliteten af stoffet er meget ringe.
Fødderne var fine, og betjeningen hurtig.

30 janvier 2012

Réponse de Blikfang

Jeg prøver virkelig at høre opmærksom på at de er små i str. På alle siderne med børnekostumer skriver jeg det og fremhæver det med gult, at de er SMÅ i str. og at man altid skal tage et str. størrere end man bruger.
Under kundeservice og størrelsen anvisningerne skriver jeg det også.
F.eks. mit eget barn (pt 8 mdr) bruger i øjeblikket str. 74 og lidt i 80 men hans fastelavnskostume er str 92. Hvad str. bruger hun i øjeblikket i tøj?

let og hurtigt

Vi skulle til maskebal og bestilte fire masker på blikfangs hjemmeside. To dage efter var de i postkassen og med en ekstra maske som gave..god og hurtigt betjening

30 janvier 2012

Super hurtig shop

Jeg fik mine varer hurtigt. Bestilte om aftenen og 2 dage om morgnen lå pakke i postkasse. Og der lå en lille "gave" ved siden af :-)

29 janvier 2012

Hurtigt og nemt

Stort udvalg, gode priser, hurtig, effektiv og venlig kundeservice samt levering. Jeg fik oven i købet en lille ekstra gave sammen med min vare :-) Vil klart anbefale andre denne butik og vil selv handle her igen.

28 janvier 2012

Réponse de Blikfang

Tak ska du have for anmeldelsen

super

jeg bestilte et kostume og to dage efter kom det med posten. Resultat en jublende søn, der skal være haj til fastelavn!

26 janvier 2012

Dejligt at høre.

BlikfangsKostumer.dk

Super service og hurtig levering samt rimelige priser

Jeg ledte efter fastelavnskostumer til mine drenge, og faldt over blikfang. Der var nogle rimelige priser og et okay udvalg. Leveringen var hurtig og sød tanke med en lille gave med i pakken.

23 janvier 2012

Tak skal du have.