Hvis jeg kunne, havde jeg slet ikke givet nogen stjerne. Jeg fortryder virkelig, at jeg meldte min søn til det arbejde. Lederen er uvenlig, løgnagtig og respektløs. Derudover lyver de groft o... Voir plus
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Blivomdeler beskæftiger unge og voksne, der omdeler reklamer og aviser til de danske husstande.
Coordonnées de contact
Bredebjergvej 6, 2630, Taastrup, Danemark
- marketing@fk.dk
- www.blivomdeler.nu
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Løgn, respektløshed og urimelige vilkår
Derudover lyver de groft om, hvor lang tid arbejdet tager. Det tog 3–4 timer at dele det ud – ikke 1,5 time, som de påstod. Samtidig var vægten langt højere end oplyst, så min søn havde svært ved overhovedet at gå med den tunge vogn.
Det er reelt slavearbejde og slet ikke det værd. Lønnen er til grin i forhold til det hårde arbejde og de mange timer.
Jeg kan på ingen måde anbefale det. Det var en kæmpe fejl at binde sig til det værdiløse arbejde. Jeg ville ønske, jeg havde læst anmeldelserne først – så havde jeg aldrig meldt min søn til det.
Gør jeres børn en tjeneste og hold dem langt væk fra både respektløst og løgnagtigt personale og det urimeligt hårde arbejde. Det er virkelig ikke det værd.
Udnyttelse af børn
Jeg kan virkelig ikke anbefale, at man lader sit barn på 13 arbejde for dem. Min søn gjorde alt, hvad de bad om, men de lyttede ikke til ham. Han startede med at få seks bundter, hvilket han ikke kunne nå på under to timer. Alligevel lagde de flere bundter på, så han efterfølgende fik otte og nu - inden han stopper - 11 plus aviser oveni. Det er meget dårlig ledelse og meget dårlig behandling af børn, der har deres første job.

Réponse : Omdeler
Jeg har været der i et år og synes det…
Jeg har været der i et år og synes det har været okay, men lidt dårlig lønnet derfor giver jeg det 3/5 stjerner

Réponse : Omdeler
Jeg kan ikke anbefale Jobet overhovdet…
Jeg kan ikke anbefale Jobet overhovdet arbejder overtid og min der kommer kun l#rt ud af min distributionsledre mund hun prøver at overtale mig til at blive og ville have mig til at tag en hel anden rute for at få 1000 point i der f#cking gave shop hvor man kan købe l#rte duft lys for de 1000 og alt hvad jeg har hørt om jobbet på tiktok matcher ikke hvad der sker. 0/10 total slave arbejde de udnytter jer bare regering burte sige noget

Réponse : Omdeler
Jeg har været omdeler i en måned det er…
Jeg har været omdeler i en måned det er en måned for meget jeg skal godt sige min første omdeling fik jeg alt for mange aviser og fik alt for lidt ekstra i løn jeg arbejdede cirka 12 timer ekstra og fik to for 2 timer ekstra ikke bliv omdeler

Nemt og fedt job
Helt ærlig - så tror jeg, at der er for mange unge, som ser ned til arbejdet som omdeler. Arbejdet er slet ikke så træls, som mange går og siger. Nu har jeg arbejdet som omdeler i omkring 1,5 år, og jeg har været meget glad for det. Det fede har været, at der ikke er nogle bestemte arbejdstimer. Det har jeg været meget glad for, da jeg har 4 jobs - så derfor har det til tider været lidt svært at jonglere rundt med det hele. Så derfor har jeg været glad for, at man kan bestemme sine arbejdstimer selv. Det er også et meget hyggeligt job. Jeg har bare gået rundt og hørt podcast eller musik, imens jeg har uddelt aviser og reklamer. Jeg mener bestemt, at jobbet som omdeler, kan være et godt job for dig, som gerne vil tjene nogle penge lidt nemt. Det er dog vigtigt at sige at man lige skal gå ruten et par gange. Jobbet bliver først sjovt og nemt, når man kender ruten udenad - det lærer man dog hurtigt;)
Jeg har i hvert fald været glad for jobbet, og man tjener altså okay godt med penge.
Nu har jeg også arbejdet som så meget andet, og jobbet som omdeler, vil jeg sige, er et af de nemmere og federe jobs.
Så et godt råd til dig som tænker at blive omdeler:
Husk, at du skal gå ruten et par gange før det bliver rigtig sjovt.
Jobbet er ikke så slemt, når pengene først ruller ind.
Husk nogle høretelefoner, så du kan høre podcast eller musik (det kan godt blive lidt kedeligt ellers).
Mvh. Esther:) - 15 år

Vil ikke anbefales
Vil ikke anbefales. Man bliver betalt meget lidt i forhold til, hvor lang tid man skal arbejde, især i dårligt vejr. Der bliver også beregnet for lidt tid til, hvor lang tid det burde tage at gå sin rute, så man ender faktisk med at tjene endnu mindre.
Denne anmeldelse er skrevet på vegne af min datter.

Great
Colleagues, and managers who are willing to listen to make the company a better place. Ive worked there since June 2023 and all i can say is it is probably the best part time job a 13-17 year old can get, there will be hard times, especially winter but there will also be great times. Getting those experience bonus points will increase your pay greatly, especially since AM-Bidrag was ended this year

Réponse : Omdeler
BlivOmdeler.Nu er ikke det værd.
Lad mig fortælle dig om at være Omdeler. Det er fuldstændig til at lukke op og skide i. Lønnen er så umenneskeligt dårligt at du kan tjene mere nede på den lokale bodega som mandestripper for 80 årige og slattende bjs. Man fryser sine boller af 50 timer om ugen for 1 times løn. Jeg fik 500kroner for cirka 7 ruter som allesammen tog over 4 timer. De gav mig 10 fede bundter hver gange og sagde jeg sagtens kunne klare det på 1 time. Jeg kørte rundt med min far OG min lillebror som hjalp mig og vi fik det hele afleveret på 3 timer. MENS VI GJORDE DET SAMMEN. Pointen er, hvis du tænder på at blive gentagende bollet i nummer 2'ren så er BlivOmdeler.Nu lige noget for dig. Jeg har personligt ansøgt i andre butikker og jobs for der får jeg idetmindste ikke skoliose og et klap på skuldren for 20kr i timen. Den trailer de giver dig er seriøst diabolikalt dårlig. Det er helt sindsygt. Unskyld for at lyde hård men det er børne slaveri på høj grad. Tak for idag. Sig op mens din ryg ikke er øddelagt og lad vær med at ansøg igen.

Réponse : Omdeler
Mere slave en mine forfædre
Ydmygende, udnyttende og decideret livsfornægtende
Jeg sagde op efter første tur. Ringede ind med det samme, fordi jeg nægtede at fortsætte – og fik så at vide, at jeg har 1 måneds opsigelsesperiode. Klassisk. De ved udmærket, at folk skrider i panik, så de holder dem fanget med papirarbejde.
Jeg vil helt ærligt hellere løbe en marathon i minusgrader, storm og slud, med åbne sår på fødderne, end at tage én eneste rute mere som omdeler. Det her job føles som en straf, ikke som arbejde.
Og så er der ydmygelsen:
At gå rundt offentligt med aviser som en omvandrende fiasko. Folk glor. Børn peger. Du ligner en, der har tabt livet på gulvet og aldrig samlet det op igen. Det er pinligt på et helt eksistentielt niveau.
Og lad os droppe løgnen: der er nul damer i det her. Ingen. Nada. Ingen ser en avisomdeler og tænker “wow”. Det er komplet socialt selvmord forklædt som job. Du mister både selvrespekt og enhver form for status.
Hvis du godt kan lide at blive kneppet hårdt, tørt og gentagne gange bagfra, uden respekt, uden pauser og uden ordentlig betaling, så er omdelerjobbet lige noget for dig. Du bliver presset, overvåget og talt til som om du burde være taknemmelig for at blive udnyttet.
Jeg har haft 6 forskellige jobs, og jeg har aldrig følt mig så meget som en værdiløs slave som her. Lønnen er en joke. Under mindsteløn. Selv polske arbejdere tjener mere end det her – og det siger lidt sig selv=slave
Du slider din krop, fryser, bliver våd, stresset og til gengæld får du en løn, der ikke engang dækker den mentale skade.
Det her er ikke et arbejde.
Det er systematisk udnyttelse, ydmygelse og desperation forklædt som beskæftigelse.
Hold dig væk. Seriøst

Réponse : Omdeler
Jeg synes at når man først bliver 13 så…
Jeg synes at når man først bliver 13 så kan denne job være den bedste chance at tjene penge men når man bliver ældre så skal man finde et andet job

Réponse : Omdeler
Det har været et godt sted med frihed…
Det har været et godt sted med frihed og hyggeligt rutter .. jeg takker for anbefalingen og kan da være vi ses igen.. kan godt anbefales at arbejde ved jer..

Réponse : Omdeler
Har ventet på en rute i over et år.
Har ventet på en rute i over et år.
Mit barn har søgt at blive omdeler i ca et år, men kan ikke få den rute fordi den er taget ef en pensionist, Jeg synes ikke at det er rimeligt at pensionister for lov at tager ungarbejde fra de unge mennesker.

Taktisk slaveri førdsel
Jeg hader jeres møj job. Jeres billige vogn duer ikke til en skid. Jeg blev nød til at løbbe rundt med reklamerne fordi hvis jeg gik med vognen fik jeg en discospolaps. Om vinteren tog det mig 8 timer at udlevere dem fordi at jeg skulle køre rundt med en kælk fordi vognen ikke kan køre i sneen. Få fikset jeres fedtede udstyr.
Jeg har fået evig rygskader af at gå rundt med den vogn. Jeg fik engang 134 kilos aviser på en uge. Jeg brugte 13 timer på det og blev nød til at pjække fra skole for at nå det. Jeg prøvede på at ringe til distrubutionen for blivomdeler.nu men blev mødt af en sur dame der truede mig omkring at jeg blev fyret hvis jeg ikke leverede dem. Jeg var dehydreret og sulten og havde ingen mad fået.
Borgere kommer ud og klager til en omkring at de ikke vil have aviser og siger jeg skal gå væk med mit affald. Og så skal jeg selv ryde op bagefter. Hvad ihævlan er jeres problem. Jeg er sikker på en polsk underbetalt tømrer tjener mere end mig. Jeg tjente i gennemsnit 19 kroner i timen. Jeg har fået konstaret en diagnose og skal gå med solsikke snor nu fordi jeg har det så svært.
Jeg har fået traumer og har en personlig krise psykolog nu. Jeres underbetalte job er slaveri. Ikk fald for fælden. Få så arbejdstilsyn derud.

Fin arbejdsplads
Min søn har arbejdet der i lidt over 2 år.
Det var et rigtig godt arbejde at starte med. Hvor det har været meget fleksibelt om at enten kunne kører onsdag eller torsdag.
Han voksede med opgaven, som nu har gjort at han er blevet klar på mere ansvar.

Direkte moderne slaveri
Direkte moderne slaveri. Det er nu (heldigvis) cirka to år siden jeg sagde op, og jeg har siden fået et arbejde i Rema. Lønnen er MARKANT bedre, arbejdstider er meget mere fleksible, selvom det er noget, blivomdeler blærer sig med, det er rent faktisk uendelig gange mere spændende, selvom det ikke er vildt spændende, OG det er både lettere fysisk og mentalt (som i man skal tænke mindre) end blivomdeler. Blivomdeler kunne lige så godt lade være med at give løn, så dårlig, den er. Det hele, som i ALT er dit ansvar, når det kommer til at skulle dele ud. Er postkassen fuld? Dit problem. Er der sort is på en bakke? Dit problem. Er det -12°? (Ja, det er sket for mig), dit problem. Bruger du markant længere tid end der er sat af? Det kan vi godt gøre noget ved hvis du ringer til os i de sådan tre minutter om dagen, vi har åbent. Det, de gør var ikke engang lovligt den gang, jeg arbejdede der. Lønnen var under den danske mindsteløn, og det tog længere tid end den lovlige maksimum på to timer. Hvis man splitter det op over begge dage, man har, hvilket man OVERHOVEDET ikke har lyst til, kommer de ikke til at give dig de ekstra penge, det er stensikkert. Alt det her er uden at snakke om hvor ekstremt ydmygende det er at skubbe/trække den der møggrimme, vildt tunge vogn op af en stejl bakke. For at give perspektiv på hvor dårligt, det virkelig er, har jeg haft to mentale nedbrud i mit liv. Begge gange var mens jeg var på arbejde som omdeler. Jeg ville hellere brække min arm end at have en eneste rute nogensinde igen. Direkte traumatiserende. Aldrig NOGENSINDE igen

Réponse : Omdeler
Anbefales ikke som arbejdsplads...
Kan virkelig ikke anbefale at få dit barn til at arbejde for dem.
Min datter får 100 kr, for 1,5-2 timer. Og det er lige meget om man uddeler 10 eller 20 tykke reklamer, medlemsblade, eller tykke aviser til husstandene.
Firmaet får en større indtægter ved at uddele flere reklamer og der løber ikke nedad til de ansatte, selvom de skal bruge længere tid.
Derudover har de et point system med kinavare eller iPads, som man aldrig når at indtjene.
Vil sige at det er tæt på børnearbejde i DK.

Flexible Schedule
The best part was I could work freely and manage my time accordingly. Overall It was a nice experience👍

Réponse : Omdeler
Anmeldelse af job som omdeler.
Jeg synes det var godt at få lidt frisk luft, være ude gå lidt og møde nogle mennesker der var imødekommende, det her har også været med til at opbygge lidt selvtillid.
Jeg synes også det var rigtig godt at der var lidt fleksibilitet, fordi så kunne jeg selv bestemme hvilket tidspunkt jeg ville arbejde
Det jeg ikke synes var helt vildt godt var lønnen, jeg synes den var lav i forhold til hvad man laver, jeg synes heller ikke, det var så godt, at lønnen skiftede lidt fx hvis man nu får 598 kr. så en anden gang. kunne man få 380 kr.
Så jeg synes der skal være et fast beløb og et højere beløb.
Så det er derfor jeg giver 4 stjerner.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.