Lisez les avis des autres
In eerste instantie argwanend geweest mbt de inruil van mijn S8 plus op een IPhone X met bijbetaling omdat Ramon niet snel reageerde. Gelukkig ben ik toch tot de deal over gegaan en bleek mijn argwaan... Voir plus
Ik ben uiterst tevreden over het betrouwbare contact en de service. Ik wou en moest heel erg nodig een nieuwe telefoon aanschaffen en zag de aanbiedingen op de site. Kon helaas niet meteen langskomen... Voir plus
Perfecte service!!! Vorige week met mijn dochtertje langs gegaan.Oude telefoon ingeruild op een nieuwe iphone 8 tegen een mooie prijs.Keurig geholpen met oude gegevens omzetten naar nieuwe telefoon zo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Wij kopen mobiele telefoon toestellen in. Wij verkopen mobiele telefoon toestellen. Wij repareren mobiele telefoons. Wij zijn gespecialiseerd in Samsung en Apple. Wij verkopen kleine accessoires voor mobiele telefoons.
Coordonnées de contact
Marijkestraat 20, 6373 NT, Landgraaf, Pays-Bas
- 0618180876
- Info@bluemobilephone.nl
- www.bluemobilephone.nl
Uitstekende service en supervriendelijk personeel!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij deze telefoonzaak. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Mijn telefoon was sneller klaar dan verwacht, en de prijs was eerlijk en transparant.
Wat mij vooral opviel, is dat het personeel echt de tijd neemt om mee te denken en advies te geven zonder iets op te dringen. De kwaliteit van de reparatie is top – mijn toestel werkt weer als nieuw!
Kortom: een betrouwbare zaak met uitstekende service. Ik kom hier zeker terug en kan het iedereen van harte aanbevelen!
Snelle service
Snelle service, goed geholpen door de dame. Werken accuraat
Ik breng hier altijd mijn pakketjes
Ik breng hier altijd mijn pakketjes. Ze zijn mega behulpzaam en ben altijd snel aan de beurt. Ik raad het aan!
Zeer tevreden We hebben er meerdere (6) iPhones…
We hebben er meerdere (6) iPhones inmiddels gekocht, dat zegt genoeg.
Kortom zeer tevreden☺️
Super prijzen, super service !
Nieuwe iPhone 13 gekocht.super prijs.tevens telefoon van mijn vader laten reparen.binnen 2uurtjes klaar.ik zou hier zeker weer terug gaan.nette verkoper trouwens👌
Prima service
Prima service. Zeer vriendelijk en behulpzaam bij het meedenken voor de beste aanschaf. Heel tevreden over dit bedrijf.
iPhone met water probleem opgelost. Helemaal blij
Twee weken geleden terug gekomen van een weekje Tunesië, super vakantie gehad, tot dat...mijn toestel in het zwembad gevallen was. Alle foto's kwijt dacht ik, mijn toestel deed niets meer! Bij twee andere reparatie stations geweest, helaas konden ze mij niet helpen. Uiteindelijk bij blue mobile phone uitgekomen. Leen toestel meegerekegen. Na drie dagen kreeg ik mijn toestel terug met een nieuw scherm. Probleem opgelost en al mijn foto's weer terug!!! Helemaal blij. Super service!
Slechte service
Slechte service
Kwam voor defecte achterkant na reparatie werkten me volume / mute knoppen niet meer toestel weer terug gebracht erna werkte Face ID niet meer .. ik ben naar een vertrouwde zaak gegaan die mij hebben laten zien dat alles in het toestel kapot is getrokken! Blijf bij deze amateurs weg ! Hij praat als brugman maar ze service is waardeloos
iPhone 13 mini gekocht.
iPhone 13 mini gekocht.
Alleen maar positief! Reageert snel op e-mails. Zeer vriendelijk, behulpzaam en neemt zijn tijd. Een aanrader om hier iets te kopen!
2 iPhone 12 gekocht tegen een goede…
2 iPhone 12 gekocht tegen een goede prijs!
S21 Super!!!
Nieuwe Samsung hier gekocht, circa 1 maand geleden. Zeer tevreden over de prijs, over de uitleg en over de service!!! Super firma!!! Aanrader!!!
Supervriendelijk personeel
Supervriendelijk personeel. Vandaag was ik er enkel eventjes om een pakje op te halen. Fijn dat ik zo goed en snel geholpen wordt!
Zeer snel en goed geholpen
Zeer snel en goed geholpen voor een nieuwe telefoon. Afspraak is zo gemaakt en vriendelijke service. Ook het inruilen van mijn huidig toestel ging zeer goed. Al een paar keer hier geweest en zal zeker vaker komen.
Super service
Super service. Alles binnen 1 dag geregeld. Echt een aanrader!
Top zaak!
Ik ben supergoed geholpen door Ramon, het was de trip van 2 uur meer dan waard. Een scherpe deal en een fantastisch toestel. Zeker tot een volgende keer.
Heel erg bedankt voor de snelle en…
Heel erg bedankt voor de snelle en goede service aanbevolen voor iedereen. Ga zo door.
Superrr bedrijf
Superrr bedrijf. Klantvriendelijk. Behulpzaam. Uitstekende service, staan altijd voor je klaar.
En savoir plus sur les différents types d'avis.