Bog & idé - Esbjerg Avis 147

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Kongensgade 23C, 6700 Esbjerg, Esbjerg, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte bogen, samme dag kunne den afhentes i butikken. Bogen var pakket flot ind, så jeg skulle bare aflevere gaven. Sød ekspedient afleverede den med et smil og man kunne forlade butikken gla... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og få overblik over varer og om de var tilgængelige i butikken, det var de ikke, men hurtig ekspedition og et par dage efter køb kunne jeg hente mine varer i butikken.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg bestiller søndag aften d. 2 juni en bog på jeres hjemmeside, med en forventet levering til butikken i Esbjerg (Kongensgade) på 2-3 hverdage. Mandag er jeg i butikken hvor jeg får oplyst at bogen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

📚📚📚📚📚

Elsker at gå i Bog og Idé, særligt i de fysiske butikker - køber gerne tuscher og kontorartikler her 🙏 Altid så rart personale, specielt i Bog og Idé Esbjerg på Kongensgade (gågaden) 📚

20 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig og stabil click´n collect

nem og hurtig bog-pusher. Har flere gange købt på click´n collect og det fungerer bare. Bogen er hurtigt klar til afhentning og det er meget nemmere end at forsøge at finde den på hylderne samtidig med at man stadig får støttet sin lokale boghandler.

5 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fine varer og god service

Fine varer og god service. Købte (engelsksproget) bog online. Kunne ikke nå at afhente den inen for fristen. Kontaktede kundeservice, ikke noget problem

27 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Betaling gik ikke igennem først

Betaling gik ikke igennem først. Kort efter steg prisen med 600 kroner.

17 mai 2025
Logo de Bog & idé - Esbjerg

Réponse de Bog & idé - Esbjerg

Kære Steffen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse i forbindelse med dit køb.

Vi kan desværre ikke finde din tidligere henvendelse eller se en gennemført ordre i vores system, og vi har derfor ikke mulighed for at dokumentere, hvad prisen har været på det tidspunkt, du forsøgte at gennemføre betalingen.

Priserne på vores webshop kan ændre sig løbende – f.eks. i forbindelse med afslutningen på kampagner – og vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde en vare til en tidligere pris, når den først er blevet opdateret.

Vi vil dog meget gerne hjælpe dig, hvis du stadig har spørgsmål eller ønsker at forsøge at gennemføre din ordre igen. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på hej@bogide-legekaeden.dk, så ser vi nærmere på det.

Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Noté 3 sur 5 étoiles

Havde bestilt en bog med 1-3 dages…

Havde bestilt en bog med 1-3 dages levering, da jeg skulle bruge bogen. Den kom efter 10 dage, så måtte låne den på biblioteket istedet.

21 mars 2025
Logo de Bog & idé - Esbjerg

Réponse de Bog & idé - Esbjerg

Kære Kim

Tak fordi du har delt din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at din bog ikke nåede frem inden for den forventede leveringstid – især når du havde brug for den hurtigt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man kan regne med den oplyste levering, og det er naturligvis frustrerende, når det ikke holder.

Vi bestræber os på at overholde de angivne leveringstider, men desværre kan der i sjældne tilfælde opstå forsinkelser undervejs, som vi ikke har mulighed for at påvirke direkte. Det ændrer dog ikke på, at du ikke fik den oplevelse, du havde håbet på – og det beklager jeg.

Hvis du har brug for hjælp med returnering eller noget andet i forbindelse med din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os.

Michelle fra Bog & idé teamet
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus