Bog & idé - Greve Waves Avis 216

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Over Bølgen 5b, 2670 Greve, Greve, DK

Online bestiling var nemt og hurtigt. Men jeg må sige, at pigen som betjente mig, mindede mig om hvor fedt det var at have personlig kontakt, og hvor meget vi som mennesker går glip af i disse tran... Voir plus

Efter henvendelse i butikken, for at købe bogen, hvilket ikke var muligt, sagde den venlige ekspedient, at de kunne bestille den hjem. Super, som sagt så blev den bestilt. Bogen kom efter 8-10 dage, l... Voir plus

De fleste bøger plejer at komme i god stand selv hvis jeg bestiller dem online. Jeg havde bestilt flere engelske grundet tilbuddet men den ene bog 'Pride og Prejudice' ankom bøjet også selvom jeg havd... Voir plus

Fik bøgerne sendt til butikken. Havde bestilt indpakning, og da jeg hentede dem, lå der pænt 3 bøger pakket ind. Levering var hurtig og afhentning var nem, men der manglede måske lige en lille post-it... Voir plus

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Over Bølgen 5b, 2670, Greve, Greve, Danemark

216 avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Intet slår personlig kontakt

Online bestiling var nemt og hurtigt.
Men jeg må sige, at pigen som betjente mig, mindede mig om hvor fedt det var at have personlig kontakt, og hvor meget vi som mennesker går glip af i disse transaktionsbaserede, kolde, tider.
Postiv, smilende, glad, imødekommende…
Rage against machine folk!! Skidt nu være at vi skal fysisk gå til butikker. Det er det værd!

3 avril 2026

Hurtige og venlige — og fysiske

Jeg køber regelmæssigt fra butikken.

Priserne er konkurencedygtige, udvalget nogenlunde (og de er hurtige til skaffevarer), personalet venligt og så er det en fysisk butik.

Hvilket er vigtigt for mig, så vi ikke ender ude i afbefolkede og isolerede nærsamfund, hvor mennesker får alt hjem med postmanden.

28 février 2026

Havde handlet et lille smykkeskrin med…

Havde handlet et lille smykkeskrin med kode, og bedt om indpakning. Det var nok den mest triste og sjusket indpakning at skulle aflevere til en børnefødselsdag, ikke så meget som et lille bånd på pakken, og så fra en boghandel øv. 🥲

9 novembre 2025

Réponse de Bog & idé - Greve Waves

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg kan godt forstå, at du blev skuffet, når gaven skulle bruges til en børnefødselsdag, og indpakningen ikke levede op til det, du forventede. Det skal selvfølgelig være pænt og ordentligt, når man beder om gaveindpakning.
Jeg sender din feedback videre til butikken, så de kan følge op internt og sikre, at indpakningen bliver gjort mere omhyggeligt fremover. Det er vigtigt, at det ser indbydende ud, især når det er en gave til et barn.
Hvis du har brug for hjælp til noget i din ordre eller ønsker en løsning på den konkrete sag, er du meget velkommen til at skrive til os på hej@bogide-legekaeden.dk.
Michelle fra Bog & idé teamet
www.bog-ide.dk

Hurtig levering

Hurtig levering og personalet hos Bog & Idé er meget hjælpsomme og smilende.
Tak for god behandling.

27 octobre 2025

leverings tid er alt for lang.havde…

leverings tid er alt for lang.havde jeg købt i en netbutik var der gået 1 dag.I var 4 dage om det samme og samtidig dyrere.

14 octobre 2025

Kære Kurt

Jeg beklager mange gange, at leveringstiden ikke har levet op til dine forventninger. Din ordre blev leveret på 4. hverdag, hvilket er inden for den angivne leveringstid på 1–5 hverdage ved afhentning i butik. Jeg har fuld forståelse for, at det kan føles som lang tid, når man sammenligner med andre leveringsformer.

Ved levering til butik sendes ordrerne gennem vores fælles distributionssystem, så butikken kan tage imod og udlevere varerne korrekt. Det kan nogle gange betyde, at leveringstiden bliver en smule længere end ved direkte forsendelse, men det giver samtidig mulighed for nem afhentning og hjælp i butikken, hvis der skulle opstå spørgsmål.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
· 76752020

Jeg bestilte nogle bøger jeg ønskede…

Jeg bestilte nogle bøger jeg ønskede mig. Og fik dem leveret hurtigt og uden fragt - som en medlem af Bog & Ide. Bog & Ide kan stærkt anbefales, også hos den lokale boghandler i mit tilfælde hos Waves centeret

1 octobre 2025

Dårlig personale

Dårlig personale
En person sad bare ned
Den ande gik op i noget andet🧐

26 septembre 2025

Kære Errling
Jeg beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og jeg kan godt forstå, at det har efterladt et dårligt indtryk, når du oplevede, at personalet ikke var imødekommende eller opmærksomme.

Vi ønsker, at alle kunder skal føle sig velkomne og godt hjulpet, uanset hvornår de besøger os. Din tilbagemelding er derfor vigtig for os, og jeg sørger for, at den bliver taget med internt, så butikken kan følge op på situationen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det giver os mulighed for at blive bedre.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden