Nem og professionelt med fin indpakningspapir og bånd lige til at give som gave
Meget venlig og kompetent betjening både ift. køb af bog i butikken samt afhentning af bestilte bøger fra nettet. Derudover må min hund komme med indenfor og dét giver altid ekstra plusser
Meget fin service fra min Bog og Ide her i Hellerup. Skulle selv have hentet min pakke i forretningen , men var ikke i stand til det, men det skulle jeg ikke tænke på de ville komme med pakken når d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin pris, nem bestilling, hurtig og effektiv afhentning. Desværre har bogen hak i forsiden (1cm) og hjørnerne på bogen er alle sammen trykkede ind. Så jeg får nærmest indtrykket af at bogen ikke er ny... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Strandvejen 96, 2900, Hellerup, Danemark
- 30 50 25 45
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Nemt og flot indpakning
Nem og professionelt med fin indpakningspapir og bånd lige til at give som gave
Jeg så en “skarp pris” på hjemmesiden
Jeg så en “skarp pris” på hjemmesiden. Gik i storm og kulde til en butik for at købe bogen der. Det viste sig, at jeg kun kunne købe bogen til den pris på nettet. Blev lidt oprørt over, at jeg ikke kunne få bogen til den samme pris i butikken. Begrundelsen var, at de enkelte butikker var selvstændige butikker.
Jeg gik hjem og bestilte bogen på nettet og hentede den 2 dage senere i den samme butik.
Det virker på mig som et ufleksibelt system for kunderne og bestemt ikke til fordel for den enkelte butik.
Er der en forklaring fra hovedsædet?

Réponse de Bog & idé - Hellerup
Det var simpelt at hente
Jeg købte en gave til jul
Jeg købte en gave til jul, hvor ekspedienten sagde at der var byttemærke på og at jeg ikke behøves beholde bon'en. Det viste sig så at ham der fik gaven kun kan bytte den til andet i butikken og ikke få pengene tilbage - så skulle de se bonnen. Det er jo normalt fair nok, men når hun nu EKSPLICIT havde sagt at jeg ikke behøves bruge den til noget, er det jo bondefangeri.

Har købt to bøger på nettet
Har købt to bøger på nettet
Hentet dem i den lokale Bog & idé
Det var nemt
Ved ikke hvad jeg ellers kan skrive i den anmeldelse jeg altid bliver bedt om at skrive
Og som jeg synes er så trættende

Réponse de Bog & idé - Hellerup
Hurtig og effektiv levering- det er…
Hurtig og effektiv levering- det er bare så dejligt
Hurtig itbestilling og venlig ekspedition ved afhentning
Bestilling og klargøring af bog købt på nettet var meget hurtig. Afhentning i butikken effektiv og venlig
Hurtig respons og hurtig mulighed for…
Hurtig respons og hurtig mulighed for afhentning i fysisk butik 👍
Forud bestilte en bog
Forud bestilte en bog. Fik mail a da men dag bogen var i butikken👌🏼
Kundebetjening når den er bedst 🏆
Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Hermøder man altid skønne, friske, unge mennesker der vil (og kan) hjælpe, hvis man har brug for det.
En kundebevidsthed man faktisk ikke møder ret mange steder. Stor ros for det.
Altid friske og kompetente medarbejdere.
Alt fungerer ...fra bestilling..til…
Alt fungerer ...fra bestilling..til afhentning i butik :-)
Jeg bor i Norge og forsøkte å bestille…
Jeg bor i Norge og forsøkte å bestille en bok som jeg ville hente under besøk til København. De hadde ikke boken inne og kunne ikke bestille den før den var betalt. Det var heller ingen måte jeg kunne forhåndsbetale fra Norge. Som mangeårig god kunde under lengre opphold i Danmark, er jeg utrolig skuffet over så dårlig kundeservice.

Altid hjælpsomme.
Altid dejlig betjening
Altid dejlig, personlig betjening - og hurtig ekspedition af ordren.
getting a book purchased onlibe
Everything worked as expected.
i came ang picjed up the book without any problem.