Vi har brugt Boligassistancen en del gange og anbefalet dem til venner og familie. Man føler sig bare i gode hænder. Der er gennem hele forløbet fuldstændig styr på processen, og man får et godt... Voir plus
Nöel fra Boligassistancen yder en fantastisk professionel rådgivning og gennemgang af alle dokumenter. Nöel tager service, grundighed og ordentlighed til et helt andet niveau, end nogen kunne forvent... Voir plus
- Avocat spécialisé en droit immobilier
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Services juridiques
- Agence immobilière
- Agents immobiliers
Écrit par l'entreprise
OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og købermægler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. Boligkøber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret køberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skøde og tinglysning. SælgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, købsaftale og fuld sælger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret køber- og sælgerrådgivning ved boligkøb og boligsalg - til fast pris, uanset købesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgørende for berigtigelsen af Deres boligkøb eller boligsalg. Danmarks førende online skøde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk
Grønnekildevej 21, 4600, Køge, Danemark
- post@boligassistancen.dk
- www.boligassistancen.dk
Vi har brugt Boligassistancen en del…
Man føler sig bare i gode hænder. Der er gennem hele forløbet fuldstændig styr på processen, og man får et godt overblik. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Boligassistancen.
Ivan og Maria
Det er simpelthen den bedste ydelse vi…
Det er simpelthen den bedste ydelse vi nogensinde har fået uden ekstraregning selv om det var en vanskelig handel. Så var den faste pris stadig gældende. Meget, meget kompetent og var hele tiden opmærksom på alle dokumenter var korrekte. Kan varmt anbefales😊
Vi følte os meget trygge i vores første…
Vi følte os meget trygge i vores første boligkøb med hjælp fra BoligAssistancen.
Vi kan varmt anbefale BoligAssistancen til boligkøb og har allerede anbefalet dem til hele vores vennekreds.
Very professional, very fast responding.
Very professional, very fast responding. He helped me a lot by pointing out things I would never have been able to catch without him.
Boligassistancen var gode til at…
Boligassistancen var gode til at vejlede mig samt at holde mig opdateret i sagens forløb, hvilket var uvurderligt som førstegangskøber.
Endnu en gang har jeg rigtig været glad…
Endnu en gang har jeg rigtig været glad for BoligAssistancens hjælp og vejledning. Denne gang med omskødning.
Absolut fantastisk advokat
Absolut fantastisk advokat. Super dygtig, præcis og hurtig på.
Hjælpsom, hvis man har spørgsmål, eller støder ind i problemer.
Fantastisk pris til hvad man får, jeg er 100% tilfreds!
Fem stjerner er slet ikke nok!
Tusind tak, Noël, for en helt fantastisk oplevelse! Hele forløbet – fra start til slut – har føltes trygt og professionelt. Du har styr på alle detaljer, svarer hurtigt, er super struktureret og går langt ud over, hvad man kunne forvente.
Vi har allerede anbefalet dig til hele vores netværk, for det er virkelig en fornøjelse at møde en køberrådgiver, der tør udfordre ejendomsmæglere og stå fast på, at tingene skal gøres ordentligt. Det er tydeligt, at du ved præcis, hvad du laver – og det skaber en enorm tryghed.
Kort sagt: Fremragende sagsbehandling, høj faglighed og ægte engagement. Fem stjerner er slet ikke nok
Det er nu anden gang jeg har brug…
Det er nu anden gang jeg har brug Boligassistancen og endnu en gang har Noel leveret en helt igennem fantastisk service. Her er i hvert fald tale om en mand der kan sit kram så man som køber ved at der er styr på tingene fra først til sidst.
Tusind tak for hjælpen
Vælg dem til at håndtere jeres køb
Det er nu anden gang vi bruger BoligAssistancen og jeg har anbefalet dem videre til ALLE jeg har kunne
Man kan ikke finde en mere professionel, imødekomme og pålidelig advokat til at håndtere et bolig køb end jer
Stjerne 1
Altid hurtigt svar på mail
Stjerne 2
Utrolig dybtgående gemmen læsning af dukomenter for fejl og mangler samt faldgruber
Stjerne 3
Det blive forklaret så jeg (normalt mennske) kan forstå det
Stjerne 4
Holder styr på mægler så de ikke glemmer noget
Stjerne 5
Billige så man tror det er lyv men man får top service
I ville få 10 stjerner vis det var muligt
Super hurtig og professionel…
Super hurtig og professionel assistance. Tilgængelig både via mail og telefon.
Tredje gang jeg har benyttet…
Tredje gang jeg har benyttet Boligassistancen og endnu engang er jeg ovenud tilfreds. Hurtige og kyndige svar. Nöel er knivskarp.
Noel Skaarup fra Boligassistancen
Noel Skaarup fra Boligassistancen, har igen været en god og solid partner i Bolighandel. - Vi bruger kun Noel Skaarup Bolgassistancen, som vi har gjort de seneste 10 år i vores familie, og hver eneste gang, er der styr på sagerne, og til en overkommelig pris for excellent og professionel tilgang, og rådgivning. Det har sparet os for mange unødige udgifter - her er grundighed en selvfølge.
En ener i branchen
Noel er en ener i denne branche.
Han har styr på hver eneste detalje og hjælper hans kunder helt til dørs - vi er så glade for at have fået ham anbefalet!
Han er berygtet i ejendomsmægler branchen for hans grundighed. Vælg boligassistancen hvis du vil have styr på dit næste køb.
Tålmodig og god service
Vi har haft et rigtig godt samarbejde…
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Noël, som har bistået os gennem hele bolighandlen. Han har været både professionel, grundig og imødekommende, og vi har følt os trygge og godt vejledt i alle faser af forløbet.
Selv da sagen blev kompliceret med hensyn til fejl og mangler, oplevede vi en rolig og kompetent håndtering fra hans side.
Vi giver vores bedste anbefalinger og takker for et trygt og tillidsfuldt forløb.
– Maria og Dawei
Super service
Har brugt BoligAssistancen to gange i forbindelse med et hussalg, hvor jeg ikke brugte ejendomsmægler, og begge gange har servicen været i top. Mails er blevet besvaret og opfølgning sendt både tidligt og sent.
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse. God support hele vejen gennem processen.
Meget tilfredse med BoligAssistancen
Vi har været yderst tilfredse med BoligAssistancens sagsbehandling, rådgivning og høje serviceniveau. Det kan vi kun anbefale andre at gøre brug af også. Så mange tak for hjælpen til køb af vores nye sommerhus.