Booij Banden - NIET DOEN
Booij Banden lijkt een prima garage. Bij mijn eerste contact afgesproken dat er 4 Michelin Primacy 4 banden opgelegd zouden worden. Op de afgesproken dag, ik naar Culemborg toe. Na even wachten worden aan mij netjes 4 banden getoond met een goed profiel. In mijn naïeve vertrouwen, laat ik deze erop zetten in de veronderstelling dat dit de Primacy 4 banden zijn (dit is immers zo afgesproken). Ik daarna na huis, en ja u raadt het al, er zijn Primacy 3 banden op gemonteerd. Ik bellen met Booij, ineens is de toon toch wat anders dan mijn eerste gesprek. Voor het opleggen van de Primacy 4 banden bleek er ineens een bobbel op een wang van de band te zitten, terwijl ze adverteren met alleen maar goede gecontroleerde banden te hebben. Zonder enig overleg worden er Primacy 3 banden gemonteerd. Daarna proberen ze het af te doen dat de Primacy 3 veel beter is dan de Primacy 4, heren Booij lees de reviews maar overal op internet.
Ik heb nog twee pogingen ondernomen om de Primacy 3 door de Primacy 4 te laten vervangen. Maar keer op keer geeft de firma Booij niet thuis. Zending is niet binnengekomen of Pietje is op vakantie, kom over twee weken maar terug.
Voor mij NOOIT geen BOOIJ banden meer. Snelle jongens, rappe praters maar grote leugenaars en geen enkele service. Wees gewaarschuwd voor deze toko.