Lisez les avis des autres
Grote verpakking Whey was niet meer leverbaar na bestelling, super opgelost door de kleinere (duurdere) op te sturen. Contact zeer makkelijk en snel via whatsapp. Super service wat mij betreft!
Communicatie, na de bestelling bleef het stil het was verstuurd maar geen beweging, na contact met een medewerker en excuus pakket volgende dag in huis. Bokshandschoenen voor de verjaardag van zoonl... Voir plus
Supergoede ervaring met Boosterstore.nl! Ik heb twee setjes gekocht voor mijn zoon en dochter. Toen ik iets wilde retourneren, kreeg ik meteen een nieuwe mee. De verkoper is heel professioneel, super... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dé vechtsport winkel waar service en productkennis door professionele vechters wordt doorgegeven om onze klanten de best mogelijk product te verschaffen. Wij zijn product specialist voor de merken BOOSTER, TWINS & KING. De klanten kunnen terecht in onze fysieke winkel voor service op maat of voor de snelste service op onze online store. Als de product niet naar wens is en deze nog niet gedragen is kan deze worden geretourneerd of omruil of €.
Coordonnées de contact
Jan hendrikstraat 72, 2512GL, Den Haag, Pays-Bas
- info@boosterstore.nl
- www.boosterstore.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vriendelijke personeel en heel hulpzaam
Ik heb net nieuwe handschoenen scheenbeschermers en bandage gehaald ze zijn goede kwaliteit ben er echt blij mee en het personeel die daar werkt is heel erg vriendelijk en hulpzaam ik ben blij dat meneer mij het andere scheenbeschermers heeft gegeven inplaats van gw geven welke ik wou het is beter om goede te hebben inplaats van welke jy zelf wilt
Top kwaliteit 👌
Leuke werk neemster heel erg lief en…
Leuke werk neemster heel erg lief en denkt goed mee.
Vriendelijke mensen en goeie service
Vriendelijke mensen en goeie service
En ze leveren kwaliteit van
Vandaag ben ik top geholpen door een…
Vandaag ben ik top geholpen door een dame topper 🫡
Vandaag ben ik top geholpen door een dame
Goed geholpen super klant vriendelijke dame.
Vriendelijk en geduldige medewerkers.
Vriendelijk en geduldige medewerkers, veel keuze en uiteindelijk een aankoop gedaan.
Ik ben goed geholpen en heb alles…
Ik ben goed geholpen en heb alles kunnen krijgen wat nodig is
Blonde dame geweldige service kan een…
Blonde dame geweldige service kan een goed gesprek laten door gaan
Super fijne ervaring bij Booster Store
Super fijne ervaring bij Booster Store! Vriendelijke service, goed advies en een mooi assortiment. Dame achter de kassa was hardstikke vriendelijk Alles was netjes en overzichtelijk, ik kom hier zeker vaker terug. Aanrader!
Levering duurt te lang !!!
Heb mijn product nog steeds niet ontvangen !!!
Besteld op 24 maart 2026.
Foutief artikel ontvangen
Foutief artikel ontvangen, matige communicatie en geen service. Met een kleine moeite was dit een prima ervaring geweest... maar helaas. Ik ga ook niet meer moeite in deze revieuw steken daar er nu al meer text staat dan ik van deze hele club heb ontvangen! Doei
Good products
En savoir plus sur les différents types d'avis.