De recepten slaan nergens op, en je kunt op geen enkele manier een review achterlaten, niet geaccepteerd. Als je dat al niet eens kunt voor iets simpels als recepten? Maar waardeloos ook voor de res... Voir plus
Lisez les avis des autres
Net een flinke bestelling binnen gehad van Railblaza artikelen. Vooraf super leuk contact per email deze partij reageert en levert echt super snel. Had eerst besteld en zag toen de reviews op Trustpil... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Alles is weggegooid geld
Maar waardeloos ook voor de rest van hun "services". Dit was eens maar nooit weer mijn geld uitgeven bij hun....
Good offer, terrible service
They have a good offer, but the service is terrible.
The company asked me to wait three days for one of the products. I agreed, but those three days turned into more than a week.
When they finally arranged the shipment, it turned out the parcel was too heavy and DHL returned it. Since then, they have been waiting for that return for over a week.
As a result, after three weeks, my order still hasn’t been shipped.
Overall, I do not recommend them.
Slechte en onduidelijke communicatie…
Slechte en onduidelijke communicatie over levertijd. Die was vele weken langer dan verondersteld. Telefonisch meerdere dagen onbereikbaar ondanks melding dat "U zo spoedig mogelijk wordt geholpen" oid. Naar later bleek vanwege "balansdagen". Pas dan je telefoonbeantwoorder hier op aan en meld dat je die dagen niet bereikbaar bent.
Terugkoppeling over levertijd bleef ondanks twee toezeggingen uit.
Pakket werd uiteindelijk op verkeerde adres geleverd omdat Bootschappen het verkeerde huisnummer had overgenomen (1 ipv 1-B).
Eerste en bovenal laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Vreemd dat Bootschappen bij Trustpilot enorm veel slechter scoort dan bij Webwinkelkeur. Geeft te denken.
Als je een teleurstelling wilt
Als je een teleurstelling wilt, dan zit je bij dit bedrijf goed. Dropshippen zonder levering, afspraken niet na komen en slechte service.
Even kort en krachtig
Even kort en krachtig, Niks op voorraad, maar wel de indruk wekken, en jou vooruit laten betalen.
Dat is hun bedrijfsvoering en jij als klant laten wachten.
Koelkast kapot, geen oplossing – erg teleurgesteld
Helaas een zeer negatieve ervaring met Bootschaapen Watersport. In augustus 2023 kocht ik een koelkast, die binnen anderhalf jaar defect raakte. Hoewel er aanvankelijk enige communicatie was, heb ik sinds ik het apparaat persoonlijk heb ingeleverd (mei 2025) geen enkele reactie of informatie ontvangen over de reparatie of vervanging. Op e-mails wordt niet gereageerd.
De klantenservice is onbetrouwbaar en de communicatie is nagenoeg afwezig. Ik kan dit bedrijf helaas niet aanbevelen aan wie dan ook die op zoek is naar betrouwbare producten en een degelijke service.
Een bus verf besteld van €189.- na 2…
Een bus verf besteld van €189.- na 2 weken denk zal eens bellen waar het blijft want in onze post nl app staat vernietigd. En we hebben niks van bootschappenwatersport te horen gekregen. Na ruim half uur in de wacht geen gehoor maar een e-mail proberen wat een waardeloos bedrijf.
Levertijden zijn meestal niet bekend een keer buitenboordmotor gekocht wel 6 weken op gewacht.
Het omrijden waard
Ik woon in Alkmaar en heb ook voor mijn (beroeps) schepen de thuishaven daar.
Ze hebben een wand vol verf en toch krijgen ze het altijd voor elkaar om het geen wat je nodig hebt niet op voorraad te hebben. Dan heb ik het over verf maar ook over simpele zaken als ammoniak of terpentine of thinner.
Ze willen het wel bestellen maar daarvoor kom je niet naar een fysieke winkel. En als je toch kiest om er iets te bestellen is het maar de vraag of ze je er over bellen als het binnen is.
De webshop kan niet optijd leveren en moet vaak dingen die "op voorraad" staan alsnog nabestellen.
De klantenservice is best wel vriendelijk maar als dat het enige is vind ik het waard om om te rijden naar Dekker Watersport.
Zeer vriendelijke klantenservice
Zeer vriendelijke klantenservice! Erg meedenken met de klant. De levertijden zijn wel een minpuntje omdat de levertijd van hun eigen leverancier niet duidelijk zijn. Verder ben ik goed geholpen na een defect in de geleverde artikelen!
Zeer slechte service
Op 25 juli wordt mij een nieuwe tas beloofd daar de geleverde tas van de Sup plank geheel beschimmeld is.
Op 22 september nog steeds geen tas, diverse mails met klantenservice. Ze blijven beloven maar er gebeurt niets. Ook geen excuses. Ik ben er klaar mee.
Prima ervaring
Had een onderdeel nodig wat niet overal rijkelijk qua afmetingen verkrijgbaar is. Bij bootschappen wel. Besteld en even gebeld voor de levertijd. Zeer vriendelijk te woord gestaan door Nikki en een paar dagen later kon ik weer van wal:) dank voor het hele team en tot de volgende!
Vorig jaar een bootstoel besteld voor…
Vorig jaar een bootstoel besteld voor mijn visboot door omstandigheden pas begin augustus van dit jaar kunnen inbouwen en gebruiken helaas na een keer er op te zitten gelijk stuk 14 augustus contact opgenomen en de stoel terug gestuurd we zitten nu op 6 sept en word nog steeds aan het lijntje gehouden stoel zou afgelopen maandag bij hun binnen komen en gelijk opgestuurd worden zodat ik deze week nog zou kunnen vissen vandaag toch maar weer gebeld en nu word het weer volgende week dit was de eerste en laatse keer dat ik bij dit bedrijf wat koop zou allemaal op voorraad zijn dus niet 😡😡😡
Na betalen pas melden dat zaken niet op orde zijn…
“Van de door u betaalde bestelling hebben wij uw artikel(en) niet op voorraad…”
“Wij doen helaas geen deel- of naleveringen…”
“Helaas kampen wij op dit moment met grote leveringsproblemen waardoor zendingen vertraagd kunnen zijn…”
Spullen niet op voorraad
Spullen niet op voorraad, website is een grote grap
Bestel hier niet
Ik heb bij boot schappen.nl een pakket…
Ik heb bij boot schappen.nl een pakket met semco artikelen besteld en deze kwamen keurig op tijd aan echter het blik welke in de bestelling zat had gelekt omdat post nl daar waarschijnlijk onvoorzichtig mee omgegaan is. Melding gemaakt bij post nl echter deze konden niets betekenen echter na de melding bij boodschappen.nl kreeg ik een nieuw blik opgestuurd.
Dus ben ik heel tevreden over de klantenservice en de afwikkeling in dit geval.
Ik beveel boodschappen.nl van harte bij een ieder aan.
SLECHT
SLECHT! Dit bedrijf lost eigen fout niet op. Ik heb bij bootschappen.nl een Victron Orion-Tr Smart besteld, tegelijkertijd met alle materialen en apparatuur die ik nodig had om een buscamper te bouwen. Aan het einde van de bouw moest ik alleen nog de Orion-Tr inbouwen en die deed niet wat ik ervan verwachtte. Kan gebeuren. Na contact met de klantenservice ontdekten we dat bootschappen.nl de verkeerde Orion-Tr had geleverd. Als leek zie je het verschil niet, want ze heten allebei Orion-Tr en ze zijn allebei blauw en rechthoekig. Bootschappen.nl piekert er echter niet over om deze fout recht te zetten. SCHADE: €284,25
Hun oplossing: 10% korting als ik de goeie nogmaals bestel. Zo ga je niet met klanten om.
Eerste en de laatste keer.
Maandag artikel besteld en dan mag je verwachten dat je het de volgende week maandag hebt als je vertrekt. Vervolgens email ontvangen dat het vrijdag wordt verwacht. Gebeld, er wordt beloofd dat het zaterdag geleverd wordt. Zaterdag gebeld en dan krijg je te horen dat het ontvangen is en maandag wordt opgestuurd. Maandag niets ontvangen, wederom gebeld. Levering anderhalve maand doorgeschoven. Ik sluit me aan bij de lange rij reviews hier. Ik heb wel netjes mijn geld teruggekregen.
Bestelde producten komen gewoon niet.
Bestelde producten komen gewoon niet.
bestelling gedaan op 30 mei, nu 2 weken later nog steeds niets ontvangen. Het zou de volgende dag binnen zijn!!
Advies: Bestel hier niet!
Op de website staat LEVERBAAR met een…
Op de website staat LEVERBAAR met een groen vinkje bij alle artikelen, de suggestie gewekt dat het op voorraad zou zijn.
Blijkt niet zo te zijn, Dit is pure misleiding van de consument, Zelf dacht ik het artikel de volgende dag in huis hebt.
Bestelling heb ik geanuleerd, het bedrag is wel gelijk gestorneerd
Levering blijft uit!
Wat een superslecht bedrijf en een abominabel slechte service! Artikel besteld dat voorradig zou zijn. Een week geleden besteld maar nog steeds niet aangeboden aan PostNL. Ze beweren van wel, maar de T&T zegt wat anders. Gemeld dat ik óf mijn geld terug wil, óf dat ze het vandaag opnieuw opsturen. Geen van beide willen ze doen, ze willen een 'onderzoek' bij PostNL afwachten terwijl het pakket nog niet eens is aangeboden. Ze houden je bewust ah lijntje. Om tijd te rekken?
Ik raad iedereen af daar bij vooruitbetaling iets te bestellen! Zeker als ik de andere reviews hier lees!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.