Jeg vil gerne advare mod denne aktivistiske forening, som jeg desværre oplever direkte medvirker til forældrefremmedgørelse og manipulation af børn, som er part i samværssager. Deres kvindelige med... Voir plus
Ringer gentagne gange fra forskellige telefonnumre til min Alzheimer-ramte mor på 89. Dette sker desværre også midt i hendes middagssøvn og om aftenen. Hun er tilmeldt Robinsonlisten. Ofte sker det o... Voir plus
Jeg ringede til deres linie for bisidder. Tydeligt de ikke forstod problematikken for barnet skulle da bare lige ringe ind trods jeg snakker om forældre fremmedgørelse. Følte mig virkelig til gri... Voir plus
Børns vilkår har vanvittigt flabede unge mennesker ansat til at ringe ud. De ringer ud meget sen aften, og tager ikke et nej for et nej - men bliver derimod direkte pågående i deres måde at snakke på.... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Information om børn og børns rettigheder, online rådgivning af børn og forældre ...
Trekronergade 126 A, 2500, Valby
- www.bornsvilkar.dk
Aucune trace de demande d’avis
To venlige personer ved Nørrebros…
To venlige personer ved Nørrebros Rundel station står der i regn og rusk for at skaffe medlemmer. Det er imponerende, Og tanken bag børnetelefonen er helt rigtig. Bliv ved.
Børns vilkår, trivselsforløb på skolen …
Børns vilkår har været på mine børns skole via et trivsel forløb. Super kompetente og i øjenhøjde ❤️ tak for Jer
Utrættelige sælgere...
Børns Vilkår har hyret et telemarketingsfirma, der ringer utrætteligt til folk...og fra flere forskellige numre. Jeg hader bare telefonsælgere. Er ikke interesseret.
Det ikke som i gammel dage idag…
Det ikke som i gammel dage idag samarbejder de med kommune. Det burde de ikke da man jo søger en uafhængig person bla bisidder. De aldrig til få fat i når man ringer. Bliver du bedt om skriv til mail om tid de har de ringer tilbage så du ikke anonym længere..
Useriøst
Måske ikke den bedste måde at få folk til at støtte op om jer. I ringer og smider på. Skal jeres telefonfolk nå et antal opkald pr dag? Så de ringer og ligger på?? Useriøst firma!!
Håber virkelig ikke der er nogen der gider støtte sådan firma.
Bruger upålidelige tidligere sagsbehandlere
Har mistet al respekt for Børns Vilkår nu, i det vores tidligere sagsbehandler nu er blevet ansat. Hun opdigtede flere historier i vores børns journaler og indgav falsk anklage om vold imod vores børn, hvilket vi blev fuldstændig frifundet for i Retten.
Børns vilkår er ikke for børnene, men er i lommen på Staten.
De ringer flere gange ugentligt!
Jeg bliver ringet op flere gange ugentligt, og det har stået på længe nu. Jeg tager aldring telefonen, og kommer ikke til det. Forstår ikke at de ikke stopper!
Jeg er IKKE interesseret!! Stop!
Systemet reder 3.000 ud af 14.000 børn
Hvert år bliver der knap anbragt 14.000 børn det vare til 1% af de nyfødte børn I dk
Det koster samfundet 1,4 milloner om året i gennemsnit pr barn
Hvor 4/5 af de anbragte børn bliver psykisk syge det svar det ca 11.000 børn der hvert år bliver gjort psykisk syge under systemet varetægt
Hvor systemet får Hvert år ca.3.000 børn ud af Ca. 14.000 børn
Ud af den rigtig dør
Hvor fleste af børnene er anbragt pga social arv og omsorgsvigt
Men det er real kun 3.000 børn der virkelig har brug for anbringelse
Som systemet også får ud af den rigtig dør
Børns Vilkår rådgiver forkert
Børns Vilkår rådgiver med hovedet under armen. De har ikke begreb skabt om national jurisdiktion og holder sig ikke tilbage fra at rådgive børn til at løbe hjemmefra i dårligt selskab. Børns Vilkår er ikke uvildig. Børns Vilkår er en del af systemet og bemandet med afdankede sagsbehandlere.
Vil fjerne børns vilkår
Vil fjerne børns vilkår? Snap streaks er ikke FARLIGE og man bliver ikke STRESSET. Og hende den retarderet pige fra tv2 lyver!
Børns vilkår gør et godt stykke arbejde…
Børns vilkår gør et godt stykke arbejde for børnene!
Jeg kan godt forstå man bliver træt af, at blive ringet op, men det er vel hvad det er. Desuden, er man på Robinson listen, så gælder det ikke velgørenhedsorganisationer.
Se det i det store billede, selvom i syntes det er træl, så er det jo på baggrund af at hjælpe børn der har det dårligt.
vi blev også ringet op og sagde nej tak…
vi blev også ringet op og sagde nej tak til at støtte/betale for et medlemskab, da vi så får en udskrift fra banken kan vi se at der er blevet trukket penge til dem 3 gange og når man så endelig får fadt på dem får du den besked at man skal på der mail for at få det stoppet men det kan man ikke.
det er det værste jeg har været udsat for.
er det børnene eller er den virksomhen man støtter
Stop med at lægge 'tomme'…
Stop med at lægge 'tomme' telefonsvarerbeskeder. Jeg står sågar på Robinsonlisten. JEG VIL IKKE RINGES OP!
Blev i dag ringet op af Børns Vilkår.
Blev i dag ringet op af Børns Vilkår.
Jeg står og har stået på Robinsonlisten i årevis - jeg er aldeles rasende over, at det ikke respekteres, at jeg har taget et personligt valg, og dermed vist, at jeg IKKE ønsker at kontaktes....
Meget creepy salgsteknik fra en sælger…
Meget creepy salgsteknik fra en sælger som overhovedet ikke respekterer, at jeg står på robinsonlisten. Når jeg påpejer dette, så siger han "du har vist ikke hjertet på det rette sted Mark".
Jeg har aldrig oplevet noget så creepy som dette, og i skal ikke kontakte mig igen.
Børns Vilkår er uegnet for børn
Børns Vilkår er tilhænger af flere tvangsfjernelser og bortadoptioner. Børns Vilkår har ikke tilstrækkelig viden på området ift. om hvorvidt det er godt eller skidt for børn. Børn får bl.a. psykiatrisk diagnose og påvirkninger når de tvangsfjernes eller bortadopteres. Børns udvikling påvirkes negativt ved tvangsfjernelser og bortadopteringer. Gennem deres telefonsamtaler, fortæller Børns Vilkår, at der er børn og unge som ville ønske de også var blevet tvangsfjernet. Omvendt ved jeg også der findes mange anbragte børn og unge, som helst ville have blevet hos deres biologiske forældre. Men det forstår man ikke hos Børns Vilkår.
Lad være med at bruge mit nummer uden…
Lad være med at bruge mit nummer uden samtykke!
Uendelige opkald
Uendelige opkald, hver dag. Jeg er så træt og kan ikke forstår de gider blive ved med at ringe til et spamfilter. Efterhånden er jeg blevet så irreteret, at jeg aldrig fremadrettet vil støtte dem, hvilket er en skam da i bund og grund går til et godt formål Forstår ikke deres fremgangsmåde, da deres frembrusende metoder virker pænt negativ på de fleste mennesker. Herfra er kassen lukket for evigt.
Bliver ringet op af en flabet person…
Bliver ringet op af en flabet person der påstår at han har ret til at ringe og forstyrre mig på min private telefon.
Han ringede kl.14,49 fra 35 55 55 54 Børns Vilkår.
Jeg gider IKKE blive forstyrret af alle mulige personer eller firmaer jeg ikke kende om det er salg eller ej.
Hvis jeg ønsker at støtte eller købe noget så skal jeg nok selv finde det.
God formål, elendig telefonsalg
Blev ringet op af en "sælger" men kunne ikke få ham til kom til sagen. Ved stadig ikke hvorvor han ringede selvom jeg lod ham snakke i næsten 5 minuter.