Super god service Rigtig rar fantastisk mennesker og snakke med Hurtig service Jeg måtte erkende at min el cykel desværre var død og boss cykler gjorde at jeg hurtigt var godt kørende igen  Tus... Voir plus

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service
Rigtig rar fantastisk mennesker og snakke med
Hurtig service
Tusind tak for en fantastisk handel

1 avril 2026

Top service

Top service, nemt, søde og rare mennesker, som er klar til at give en hjælpende hånd. Stor tak til Felix og resten af holdet, både i Nexø og Allinge.

25 juillet 2025

Super service

Super service, gode cykler og hjælpsomt personale.
Let at leje via booking online og super levering på egen adresse.
Vil bestemt bruge dem igen.

18 juillet 2025

En fantastisk service

En fantastisk service - mega gode nye el cykler som bragte os sikkert 200 km rundt på øen . Sikkerhed i top - venlig betjening - vi vender helt klart tilbage , når vi er her igen .

25 mai 2025

Mountainbike-novicer på besøg på…

Mountainbike-novicer på besøg på Bornholm. Vi fik den fineste tålmodige service med personlige begynder-beretninger af Heidi og de lækreste Trek-cykler leveret til Rytterknægten. Vi er seriøst imponeret og Boss var, ud over vejret, klart bærende faktor for, at vi fik en fantastisk oplevelse. Tak!

23 mai 2025

Perfekt service!

På vores ferie fandt jeg hurtigt ud af at min nye cykels sadel var rigtig dårlig og gjorde at jeg fik enormt ondt i bagdelen. Vi kørte en tur forbi boss cykler i Nexø, og fik den fineste service, og mulighed for at prøve et par sadler, som gjorde at jeg til sidst fandt den perfekte sadel som gør at cykelturene. Nu er en drøm :-) derudover var de søde lige at justere på min cykel da den smed kæden et par gange. Smilende og glade personale som bare ønsker glade kunder :-)

17 juillet 2024

TOP SERVICE

Kom ind med en liggecykel som ingen andre cykelmekanikere ville tage imod. Boss havde ikke tid nu, men de lånte os værktøj og vi kunne købe de reservedele der var gået i stykker på cyklen. De vejledte os også lidt undervejs. TOP SERVICE

18 juillet 2022

Serviceminded og hurtig betjening

Vi ringede for at få lavet et par “småting” (en håndbremse, der ikke virkede og en kæde, der trængte til at blive skiftet). De havde travlt men sagde, at vi bare skulle komme, så ville de forsøge at klare det til dagen efter. Herligt, da vi er på cykeltur på øen. Aller3d om eftermiddagen ringede de tilbage og meldte cyklerne klar. Vi fik en god forklaring på, hvad de havde lavet og cyklerne kører så fint igen. Tak!
Vi vil fremover få lavet vores årlige forårstjek hos jer!

31 mai 2022

Suverænt cykelværksted

Skulle ha justeret gear på min MTB. Fik en hurtig Drop ind tid, hvor jeg fik den bedste og mest kompetente servicering og til en pris der ligger langt under københavnerniveau. Stor anbefaling herfra.
….og tak for den hyggelige “cykelsnak”😊.

13 avril 2022

Gearskifte arm knækket på ryttercykel

Gearskifte arm knækket på ryttercykel
Ringe til dem og kunne komme med det samme… super hurtigt og fantastisk service.. og at prisen var billigt gjorde det bestemt ikke dårligere
De får helt klar vores største afbefaldning ;)
Hilsen fra os på Fyn

24 août 2021

Super god service

På vores ferie på Bornholm havde vi leget 2 x ladcykler og 2 alm. cykler hos Boss Cykler. Levering til tiden og cyklerne var i super stand. På vores næstsidste dag havde vi et fladt hjul på den ene ladcykel. Ringede til Boss Cykler som i løbet af kort tid kom og lappede cyklen. Vi var meget tilfredse og vil helt klart anbefale boss cykler :)

14 août 2018

Boss Cykler

Jeg var nede i Boss Cykler, jeg fik den bedste service til at købe lige denne cykel jeg havde brug for imellem et stort udvalg. Kan kun andbefale Boss Cykler :)

23 octobre 2017

Service, Service og atter Service

Åhhh, hvilken svier at komme til Boss Cykler og få hjælp.
Min cykelferie på Bornholm blev lidt besværlig gjort af et bagdæk der drillede.
Jeg rullede ind til Boss Cykler i Nexø, og vupti.... en halv time senere rullede jeg ud igen på den fineste fejlfri cykel, og min ferie kunne fortsætte.
De sødeste drenge der gør deres arbejde ordenligt og grundigt.
Jeg er svært fornøjet :)
TAK Boss cykler!

16 septembre 2016

Fremragende

Jeg kan kun anbefale Boss Cykler.

De henter og bringer éns cykel, hvis der skal laves noget på den. De tilbyder gerne lånecykel. Og professionalismen er helt i top.

Priserne er gode, servicen er i top, og de ansatte er dygtige.

26 juillet 2011

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit