Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet. Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var ude og bowle og spise. Bowling var hyggeligt, men buffeten var kedelig. Maden var lunken, tør og smagte ikke rigtig af noget. Salaten var mangelfuld og smagte af køleskab. Øv øv ikke pengene v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har egentlig prøvet at skriver til deres mail - men da de har valgt ikke at svare der ligger jeg en anmeldelse her. Vi besøgt dem og have en ganske fin bowling oplevelse. Men efterfølgende vill... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Kirkegårdsvej 6, 7700, Thisted, Danemark
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet.
Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er ekstremt beskidt og et tyk lag støvet overalt på konstruktionen.
Jeg legede gemmeleg med min dreng, men blev bedt om at forlade legelandet med henvisning til, at man højst må være 12 år.
Det er halv-trist med et legeland, som ikke tillader at børn kan lege med deres forældre.
De to mødre, som var i legelandet, da vi ankom, måtte dog gerne være der.
Så måske det blot er fædre, der ikke er velkomne.

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Vores døtre var nede og lege i legeland i dag.
Det koster normalt 30 kr,
I dag kostede det 69 kr pr person.
Vi bliver ikke spurgt om vi vil oprette et abonnement med fri leg til samme pris.
Vi ringer og spørger om de kan lave det om til abonnement, men det skal gøres når man betaler.
For dårligt, at de ikke tilbyder det, når man giver fuldstændig samme pris for en dags leg som en måneds pris.

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Var ude og bowle og spise.
Øv øv ikke pengene vær.
Personalet var smilende og venlige.

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Hyggeligt at bowle, men rigtig dårlig service. Jeg havde bestilt 2 colaer og en snack kurv, efter 15 min var det ikke kommet, så jeg måtte bruge 15 min oveni på at stå ved disken og vente på det. Banen var booket i 55 minutter.. træls oplevelse

Ekstrem dårlig service!
Vi troede, davi betalte, kontant, for vores buffet at alt var i orden.
Men pludselig bliver der sendt en faktura på vores mad?
Der er ikke styr på noget som helst og nu er vi “dømt” som svindlere, fordi de ikke kan finde betalingen.
ALDRIG spis på The Grill i Thisted.

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Vi besøgt dem og have en ganske fin bowling oplevelse. Men efterfølgende ville vi besøge deres legerum med de 4 børn. Det var tosset så meget støv og skidt der var derinde. Da de startede luften til bold kanonen var jeg nødt til at gå ud så meget støv var der i luften.
Kan IKKE anbefale at benytte sig af de faciliteter - det kan umuligt være sundt.
2 forsøg på at skrive til dem uden at få svar tilbage. Derfor denne anmeldelse

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Alt hva der havde med hovederetter at gøre var virkelige dårligt. Kødet var tørt, og skåret forkert. Promfritter var tørre, gryderetter var nærmest uspiselig.
Da vi så ville bestille coktails, fik vi afvide de ikk lavede dem de skiltede med.
Alt for mange folk var bookede ind, så vi blev placere langt fra legeland(som var en af de ting der gjort vi kom til jer). Personalet var uvidende og ikk godt oplært.
Drikke vare endte vi med selv at hente i baren efter 25 min vente tid.
Så alt i alt, virkelige en træls oplevelse, kommer ikke igen, og kommer ikk til at anbefale til andre.

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
Virkelig dårlig ny chef de har fået hun er forfærdelig. Snakker dårligt til en og er mega sur og vi ventede på vi ville bowle og vi var der ikke særlig længe 10 min og så vil hun vi skal betale for at vores børn og det er jo gratis hvis man skal bowle hun var virkelig uhøflig og dårlig og sagde ingenting til os da vi kom ind kun at vi skal betale. virkelig dårlig er hun

Réponse de Bowl'n'Fun - Thisted
En savoir plus sur les différents types d'avis.