Var ude for at spille lidt udendørs minegolf med mine to børnebørn, har været på mange forskellige baner. ALDRIG har jeg betalt penge for værre skrald, banerne var totalt misholdte, ødelagte, skæve og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Syns det noget svineri at de ikke renser bowling låne sko efter brug. Normalt skal de renses for hver gang man har brugt sko'ne, så eventuelle svampe og vorter ikke smitter fra person til person.
L'entreprise a répondu
Havde bestil 3 baner, havde ringet 2 gange, det var til polterabend, men da vi kom derned sagde den stakkels 18 årige arbejder bag disken, sagde han at der kun var 2 baner til 13 mennesker, hvilket er... Voir plus
Næstved, ulideligt varmt alle steder, kan simpelthen ikke forstå man ikke bruger det køle anlæg som er på stedet….. Sikkert bare for at spare penge…. Det er dybt urimeligt over for jeres gæster og så... Voir plus
Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Restaurant: maximum
Beliggenhed: Sønderborg
Maden:
"Maden var virkelig lækker! Jeg prøvede deres big time grill buffet, som var frisk og velsmagende, samt var perfekt tilberedt.
Betjeningen:
"Betjeningen var venlig og meget opmærksom. Tjenerne var dygtig til at forklare retterne. Der var en god stemning i restauranten, og jeg følte mig godt tilpas."
Atmosfæren:
"Restauranten havde en hyggelig atmosfære med lidt dæmpet belysning uden det er alt for mørkt samt rolig baggrund musik. Det var et dejligt sted at sidde og nyde maden og selskabet." Der er også en masse aktiviteter, ligefra bowling til minigolf, eller hvis man ønsker samarbejde, kan man tage en tur i battlebox eller escaperoom. De tilbyder også et helt fantastisk legeland til familier med børn.
Konklusion:
"Jeg kan varmt anbefale maximum til alle, der søger en god mad og aktivitets oplevelse i Sønderborg.

Réponse de Bowl'n'Fun
Vi havde booket minigolf og grill buffet for to voksne. Det var en blandet oplevelse. Minigolf havde baner med meget høj sværhedsgrad i sådan en grad at det ikke var sjovt. Der var meget beskidt og trængte til almindelig støvsugning og aftørring. Startpladerne var slidte og trængte til at blive skiftet. Toilettet var beskidt. Der var generelt meget støj alle vegne, selv i restauranten i sådan en grad at det var svært at tale sammen. Maden og buffeten var god og personalet var venligt, men det er ikke det man kommer for alene. Generelt en kedelig oplevelse og vi kommer ikke til at vende tilbage.

Réponse de Bowl'n'Fun
Vi havde 3 gutter bestilt en times bowling after Dark. Først så kunne de ikke registre vores navn rigtig til skærmen. Selvom vi havde skrevet vores navne ind på skærmen rigtigt. Så virkede den kuglerne kommer op af ikke rigtigt, så der kom ikke nogle kugler op. Ender med samlet og havde spillet 13 min. For så af vide vi kan vælge enden at få halvdelen tilbage af de næsten 600 kr det kostede eller vælge at få noget alkohol. Det ringe vi ikke fik hele beløbet tilbage eller et gavekort, så vi 3 gutter kun bruge det en anden dag.

Réponse de Bowl'n'Fun
Vi oplevede en meget ubehagelig situation i forbindelse med softice ad libitum. Der opstod en misforståelse om konceptet, og det kan man diskutere, hvem der bærer ansvaret for.
Det, vi især reagerer på, er måden situationen blev håndteret på. Vi blev udpeget og omtalt over for andre kunder, som sad ved et andet bord, på en måde der føltes udstillende og grænseoverskridende. Vi oplevede det som krænkende for vores omdømme.
Efterfølgende blev vi igen anklaget for at have taget mere, selvom det allerede var blevet gjort klart, at vi ikke måtte — og det respekterede vi.
Samlet set var det en ubehagelig oplevelse, hvor vi ikke følte os behandlet respektfuldt. Vi håber, I vil tage denne feedback til jer og sikre en mere professionel håndtering af lignende situationer fremove

Réponse de Bowl'n'Fun
Vi besøgte Bowl’n’Fun Aalborg C en aften, hvor vi ankom lige før kl. 22. Vi spurgte efter en ledig bowlingbane, men fik at vide, at næste mulighed først var kl. 23. Derfor valgte vi at veksle til 10 kroner og spille pool imens.
Nede ved poolbordene købte vi et øltårn og gjorde klar til at hygge os, men vi opdagede hurtigt, at der kun var 2-3 brugbare poolkøer, og de var allerede i brug ved bordet ved siden af os. Der var omkring 4–5 poolborde (men kun vores og det ved siden af var i brug). Heldigvis var gruppen ved siden af flinke nok til at låne os en kø, så vi kunne komme i gang.
Kl. 23 fik vi vores bowlingbane – bane 9. Den første kugle gik fint, men kort efter begyndte banen at registrere “gutter”, uden at kuglen havde ramt noget. Vi tænkte først, at det bare var en enekelstående fejl, men det skete tre gange inden for de første 10 minutter.
Vi gik op og spurgte personalet, hvad der kunne gøres. Vi fik at vide, at den eneste mulighed var at blive rykket en time frem, hvilket vi ikke havde tid til. Vi spurgte derfor om en form for kompensation. Kort efter fik vi tre genstande på husets regning (Shaker sport), og en medarbejder stod og observerede banen i cirka fem minutter for at sikre, at den virkede.
Efter at medarbejderen gik, opstod fejlen igen. Vi henvendte os endnu en gang og spurgte, om banen kunne genstartes eller lignende, men vi fik aldrig noget svar eller opfølgning. Problemet skete yderligere én gang senere i spillet. Vi kunne godt fornemme, at personalet ikke havde en reel løsning.
Alt i alt havde vi en hyggelig aften. Manglen på brugbare poolkøer og en bowlingbane, der ikke fungerede optimalt, er dog ikke helt optimalt. Det var fint at få genstande som kompensation, men det føltes også rimeligt, når vi samlet set havde brugt tæt på 1000 kr. På pool, øltårn, bowling og skoleje for 3 personer.
Vi mener, at den samlede vurdering i forhold til vores oplevelse ligger på omkring 3 stjerner. Vi har muligvis været uheldige i forhold til vores bane, men poolkøerne var nærmest ubrugelige. Derudover syntes vi at en maglende tilbage melding på vores henvendelse anden gang var lidt øv.

Réponse de Bowl'n'Fun
Havde en gymnasieklasse med til buffet og bowling. De gav mig en regning på mere end 2000kr for meget uden et ord. Fik rettet noget af det, men fik uden varsel et gebyr på 75kr ekstra da jeg spurgte om man kunne betale med EAN, i strid med forbrugernævnet da de ikke informerer mig om det hverken i booking email eller i tale. Ignorerer mails man sender dem. Ingen service. Kommer ikke igen, vil informere forbrugerklagenævnet om manglende overholdelse af tydelighedskrav ved opkrævning af gebyrer.

Réponse de Bowl'n'Fun
Maden var god og bowling var sjovt (bortset fra at de første 10 min gik på at få det i gang på grund af en systemfejl, men det er hvad det er), intet der, men når der er en buffet, og grundet snestorm en mand ikke kan møde op, og jeg derefter stadig bliver bedt om at betale for mad der ikke er blevet spist, det kan jeg simpelthen ikke se meningen i, når jeg over i købet blev ringet op på dagen for at høre om reservationen skulle annulleres grundet vejret.

Réponse de Bowl'n'Fun
Det er få gange i mit liv jeg har gidet give mig tid til at anmelde en oplevelse/restaurant. Vi har haft masser af kedelige/middelmådige oplevelser, men dette er dog et jeg vil huske for penge ud af vinduet.
Vi havde bestilt Battle box, spisning og bowling. Vi blev venligt tage i mod ved indcheckning og bedt om at gå ned og vente ude foran rummet til Battle boks. Her ville vi blive tage af en medarbejder. Vi stod lige ude foran døren og ventede, han kiggede flere gange på os og først efter noget tid og vi havde rykket os ind i rummet, kom han over til os og spurgte om vi havde bestilt. Da han så skal forklare reglerne er han tøvende og så dårlig til at forklare, at vi faktisk ikke ved hvad det går ud på. Umiddelbart virker det til at der skal sættes tid og man skal scanne noget for at se hvor langt tid man bruger, men det blev vi ikke forklaret og medarbejderen sagde at vi blot kunne gå lidt rundt til de forskellige kasser.
Vi brugte altså 445kr på ingenting og var mere alle mindre overladt til os selv.
Dette efterfulgt at en tur på The Grill. Vi starter med at blive introduceret til alt de IKKE har, lampen på bordet virker ikke, vi beder om et flag på bordet pga. 40år fødselsdag, kommer aldrig.
En stor del af maden er tør og/eller kold, tallerkener mangler flere gange og de er piv kolde.
Softice maskinen er ude af drift, det er selvfølgelig uheldigt, men den sejler i softice, også på gulve og ind under. Kage buffeten er beskidt. Generelt er gulvtæpper, toilettet mv. beskidte og ulækre.
Der mangler sprit i næste alle dispensere.
Vi sad ved et bord hvor vi ikke var generet, men der var flere borde som var sat så tæt, at dem der sad ryg mod ryg faktisk ikke kunne komme ud.
Som det sidste skulle vi bowle, her blev bordene ikke ryddet efter forrige gæster, så det flød med ølglas og beskidt bord.
Alt i alt ca. 1680kr for en virkelig dårlig oplevelse, dog med rabat i restauranten for fødselaren.

Réponse de Bowl'n'Fun
Det værste legeland, vi nogensinde har oplevet.
Når prisen er 69 kr. pr. barn for verdens mindste legeland, burde man kunne forvente, at tingene virker, men stort set alt er i stykker, og der er ekstremt beskidt og et tyk lag støvet overalt på konstruktionen.
Jeg legede gemmeleg med min dreng, men blev bedt om at forlade legelandet med henvisning til, at man højst må være 12 år.
Det er halv-trist med et legeland, som ikke tillader at børn kan lege med deres forældre.
De to mødre, som var i legelandet, da vi ankom, måtte dog gerne være der.
Så måske det blot er fædre, der ikke er velkomne.

Réponse de Bowl'n'Fun
Bowling er jo bowling så den del var fin nok. Rengøring generelt var super ringe - gulve , borde og toiletter var ikke i orden. Venlig betjening

Réponse de Bowl'n'Fun
Rigtigt fint sted, vi var i viborg. God betjening men desværre trækker rengøringen af toiletterne en del ned😕

Réponse de Bowl'n'Fun
Alt kødet var koldt jeg fik fra grillen, siger det til tjeneren, og hun siger derefter jeg bare skal give ham kødet tilbage igen, og han vil varme det lidt mere for mig på grillen, kender de ikke til hygiejne? deres kød er genopvarmet, og de har ikke målt temperatur på deres kød inden de smider det på grillen, total dårlig oplevelse, vi var afsted 6 personer. Kommer aldrig igen.

The grill.
Virkelig dårlig oplevelse. Maden var kold & udtørret. Tjenerne, smilede ikke, snakkede ikke, spurgte ingen gang om maden var god eller sagde god aften. Kødet lugtede bestemt hellere ikke godt, ham der servede kød smilede ingen gang, lyttede ikke til hvad man ville have & sagde ingen ting. Det var sidste gang jeg sætte mine ben på grillen.

Réponse de Bowl'n'Fun
Jeres allergi guide/liste er misvisende.
Jeg har cøliaki, og må derfor ikke få mad som indeholder gluten (hvede, byg, rug m.m)
I har fx skrevet at jeres pommes frites er glutenfri, men det er de IKKE. Hvis man tilbereder pommes frites i en frituregryde, hvor man OGSÅ tilbereder mad med panering, fx nuggets, så er de pommes frites ikke glutenfri mere, da gluten fra det mad, sætter sig fast på det andet mad. Det synes jeg er lidt "uhyggeligt" at jeres kokke ikke ved den slags, og det gør det derfor meget usikkert at spise hos jer, hvis man har en allergi. Man kan ikke derfor ikke stole på jeres allergi guide/liste.
Hvis man har cøliaki og spiser gluten, så kan man blive meget syg. Folk med cøliaki ødelægger deres tarme ved indtagelse af gluten. Ens tarm er op til 1 år om at blive rask igen. Derudover har man større risiko for tarmkræft og knogleskørhed. Men alt dette kan I læse om, hvis I googler "cøliaki".
Jeg endte med ikke at turde at spise jeres mad, og stå ude på toilettet grædende, fordi jeg følte mig til besvær ved jeres personale og ekskluderet fra selskabet, som jeg var i byen med.

Réponse de Bowl'n'Fun
Vi var til afslutning og valgte Bowln fun Næstved. De havde forholdsvis godt travlt. Alligevel formåede de at hjælpe alle og nå rundt. Vi havde drikkevarer der var forsinkede dog kom de og kompenserede med andet udover drikkevarerne. Alt i alt var vi 20 tilfredse og glade kunder 👌🏻😁

Réponse de Bowl'n'Fun
Brunch buffeten var under alt kritik, aldrig har jeg oplevet så elendig tilberedning. Der var hår i maden, fluer i juicen og beskidt bestik.

Réponse de Bowl'n'Fun
Fint koncept med børne fødselsdag i har... Men nå man selv skal henvende sig for at hør hvornår man skal spille Laser tag, hvornår man skal spise, hvordan man få saft og slush ice og ikke mindst høre hvornår der er skattejagt og så med bliver glemt så det hele bliver skubbet så det ender med at forældrene må stå og vente på at hente deres børn fordi I ikke har ordenlig tid til at tage jer af den så er det ikke pengene vejre mere

Réponse de Bowl'n'Fun
Betjeningen var sød og venlig 👍
Restauranten var is-kold.
Vi sad fem mand og frøs alle ⛄️
I skræmmer jeres kunder væk ligeså stille og roligt ……..

Réponse de Bowl'n'Fun
Håbløst, man bestiller fri bar til 13 mennesker får 1 liter x3. Man slår, går op og venter 15 min imens en times bowling stadig køre. Gør det dyre og nemmere for dem der køber det

Réponse de Bowl'n'Fun
Jeg har været inde og bowle og spise med min familie i aften og det var så koldt at vi måtte tage vores jakker på mens vi spiste og det samme gjorde bordet ved siden af os