Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed bedrijf ben goed en snel geholpen. Zelf met spullen ruilen heel goed snel en erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Kan niet meer dan vijf sterren geven ze verdienen er meer. Hele goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat paar schoenen na 2 jaar versleten en te klein was vroeg zoon of ik dezelfde in mast groter kon bestellen. Helaas waren die na 5 maanden al kapot maar dat viel onder garantie bleek toen ik contac... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Zocht gemakkelijke instap werkschoenen. Vond ze bij dit bedrijf tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Besteld, en snel geleverd, maat was uitstekend en zitten heerlijk. En aantrekken is een fluitje va... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sécurité

Écrit par l'entreprise

Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

een aanrader!!

de schoenen zijn goed, ze waren alleen te groot.
heb ze terug gestuurd.
de levering duurde wel wat lang!!

14 novembre 2025

Réponse de Bowork

Dank voor uw feedback. Fijn dat de schoenen goed zijn, en onze excuses dat de levering langer duurde dan gewenst. Goed om te horen dat de retourafhandeling soepel verliep.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb 28-10-2025 de schoenen besteld…

Ik heb 28-10-2025 de schoenen besteld en ik heb ze pas 18-11-2025 gekregen 3 weken moeten wachten op een bestelling en dan laten ze niks weten alleen dat de levertijd steeds opschuift op de site stond alles op voorraad maar dat was uiteindelijk niet het geval na dat ik zelf contact had opgenomen

20 novembre 2025

Réponse de Bowork

Dank voor uw feedback en onze excuses voor de lange levertijd en het gebrek aan communicatie. We begrijpen dat dit vervelend was en nemen uw ervaring mee om onze informatie en service te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

De communicatie is gewoon goed alleen…

De communicatie is gewoon goed alleen wacht ik al weken op truien en heb ik nu gevraagd te annuleren het duurt te lang gewoon

20 novembre 2025

Réponse de Bowork

Dank voor uw feedback en onze excuses voor de vertraging. Fijn dat u onze communicatie goed vindt, en we begrijpen dat het wachten te lang werd.

Correcte levering

Altijd op voorraad dus snelle levering.
Altijd antwoord op vragen.

Réponse de Bowork

Dank u wel voor uw fijne review. Goed om te lezen dat u onze snelle levering en beschikbaarheid waardeert.

Ook fijn dat onze klantenservice u altijd goed kan helpen met uw vragen. We staan graag weer voor u klaar

Noté 4 sur 5 étoiles

I would like to appreciate for purchase…

I would like to appreciate for purchase delivery, but there is some misunderstanding took place.
I have ordered 33" inch size waist instead of my acquisition received with totally wrong size 30" inch waist which is way smaller of my original size.
I would be appreciated if the purchase will be returned and revert back to me with ordered dimensions correctly.
Thanks in Advance!

Réponse de Bowork

Thank you for your message. We apologize for the mix-up and will arrange the return and replacement with the correct 33" size as soon as possible.

Goed en betaalbaar

prima werkschoenen voor een betaalbare prijs. Snelle levering

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te lezen dat de werkschoenen goed bevallen en dat u tevreden bent over de betaalbare prijs en de snelle levering. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling

Duidelijk en mooie zaak

1 novembre 2025

Réponse de Bowork

Dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze zaak duidelijk en mooi vindt.

Afwijkende maat, snel gelwverd

Ondanks de afwijkende maat heeft de levering snel plaats kunnen vinden. Daarnaast zijn de tarieven zeer acceptabel.

Réponse de Bowork

Dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met onze tarieven.

Lowest prices

Lowest prices, Too much choices. good return procedure. but size selection is not efficient. they should share with a real manken with known weight and height.

29 octobre 2025

Réponse de Bowork

Thank you for your feedback! We’re glad you appreciate our prices, selection, and return procedure. We’ll take your suggestion about size guidance with a model into consideration to improve the shopping experience.

If you have any questions, feel free to email us at elco@bowork.nl.

verkeerde levering goed opgelost

We hadden de verkeerde broek ontvangen, maar dit hebben ze heel netjes opgelost. Er was snel en helder contact zowel telefonisch als per mail.

2 octobre 2025

Réponse de Bowork

Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het probleem snel en netjes is opgelost en dat u tevreden bent over ons contact.

Alles prima.

Alles prima, makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.
Bestellen al jaren zakelijk.

10 novembre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review Wat fijn om te lezen dat alles prima verloopt van het makkelijke bestellen tot de scherpe prijzen en snelle levering.

We waarderen het enorm dat u al jaren zakelijk bij ons bestelt. We blijven ons best doen om u elke keer weer topservice te bieden!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van de werkbroeken

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fantastisch om te horen dat de levering van de werkbroeken naar wens en snel is verlopen. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u weer iets nodig heeft!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fast delivery but please attached the…

Fast delivery but please attached the tracking number as well

16 novembre 2025

Réponse de Bowork

Thank you for your feedback. We’re glad to hear that your delivery was fast. We appreciate your suggestion and will make sure to include the tracking number in future orders for added convenience.

If you have any questions, feel free to email us at elco@bowork.nl.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet wat ik verwachtte...

De levering en opvolging van wat niet lukte bij het plaatsen van de bestelling liep goed. Met dank aan de Bo-work medewerkers!

De laarzen zelf vallen erg tegen.

Het materiaal bleek te stug aan de boord. Ondanks het dragen van hoge kousen en een dikke werkbroek was mijn huid aan beide benen een rode lijn, die tot bloedens toe gekwest was.

Ik zou de laarzen nooit meer kopen, ook niet aanraden .. helaas. Ik was beter voor hoge waterafstotende veiligheidschoenen gegaan.

Bij echte regenval zijn ze overigens niet te dragen: de laarzen rergenen letterlijk vol.

29 octobre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat de levering en opvolging goed zijn verlopen, maar uiteraard vinden we het zeer vervelend dat de laarzen niet aan uw verwachtingen voldoen.

Dat het materiaal bij de boord zoveel irritatie en zelfs wondjes heeft veroorzaakt, is absoluut niet de bedoeling. Ook het feit dat de laarzen bij regenval vollopen, nemen we zeer serieus. We willen dit graag voor u oplossen.

Heeft u al contact met onze klantenservice gehad? Onze excuses voor het ongemak en we helpen u graag verder.

Top organisatie

Eenvoudig bestellen, betalen en snel geleverd

14 novembre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het bestellen en betalen eenvoudig ging en dat uw bestelling snel geleverd is.

duidelijke website

duidelijke website, snel besteld en snel geleverd!

12 novembre 2025

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website en goed geïnformeerd toen de schoenen niet op voorraad bleken.

7 novembre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat u goed geïnformeerd bent toen de schoenen niet op voorraad waren.

Goeie werkjas

Heb werkjas gekocht,past goed,warm en winddicht

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de werkjas goed past en dat u hem warm en winddicht ervaart.

veel op voorraad

jullie hebben veel op voorraad wij grepen net even mis dus konden jullie snel schakelen. jammer dat we niet gelijk op rekening konden bestellen dus had online besteld en dan op afhalen ingesteld, zodat een collega dit makkelijk kon ophalen. alleen bij het ophalen stond het dus nog niet klaar waardoor die even kort moest wachten.

27 octobre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat we snel konden schakelen toen het artikel niet direct op voorraad was.

Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u niet meteen op rekening kon bestellen en dat de bestelling bij het afhalen nog niet klaarstond. Dat had uiteraard beter gemoeten.

We nemen uw opmerkingen mee om onze afhaal- en bestelprocedure verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Nette jassen

Nette jassen, En alles netjes optijd geleverd

12 novembre 2025

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de jassen en de levering geheel naar wens waren.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus