1. Concessionnaire automobile
  2. Garage automobile
  3. Concessionnaire Ford
  4. Concessionnaire Volvo

Brandt Bil är en familjeägd företagskoncern från 1929 med ett 30-tal anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst – det vi kallar för Brandtland. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Polestar, Ford, MG, Renault, Dacia och Mazda. Vi vill att allt som rör livet med bilen, lastbilen och båten blir enkelt, inspirerande och tryggt och ge alla i Brandtland möjligheten till ett hållbart och mobilt liv.

2,9

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Aldrig aldrig Brandt igen.

Sämsta verkstaden jag varit med om. De tog beslut om att mina stolar skulle bytas ut då värmen inte funkar. När de kom fram att jag ville ta de på garantin så helt plötsligt vägrar de byta mina stolar då beslutsfattaren blivit ”långtidssjukskriven” och inte lämnat nog med underlag för detta. Lämnat in bilen tre gånger då dom försökt laga problemet istället. Två gånger i Trollhättan. En gång i Vänersborg. Efter varje gång lovar dom att dom ska återkoppla efter några dagar för att kolla att det blivit bra. Men de totalt skiter i att ringa eller återkoppla. Problemet är fortfarande inte åtgärdat och jag orkar inte ens kontakta dom något mer. Har kämpat för att få min ”rätt” men blir så motarbetad hela tiden att nu ger jag upp bara….
Aldrig Brandt igen!

29 mars 2026

Dåligt bemötande i kundtjänst

Dåligt bemötande i kundtjänst. Fick ett tråkigt tonfall av den som tog emot mitt ifrågasättande. Korta och avvisande svar. Ska inte vända mig hit igen utan leta upp andra verkstäder när jag behöver hjälp.

9 avril 2026

Brandtbil anlitar tveksam amerikansk finansiär ...

Jag och min fru ska förnya vår billeasing hos Brandtbil. Vi blir rejtade som affärsrisk och får en höjd premie/leasingkostnad. Vi har haft 4 olika bilar hos Brandtbil. Vi har alltså varit kunder i 4 x 3 = 12 år. Vi har aldrig misskött något av leasingkontrakten. Ändå blir vi fällda utan smoking gun, och tvingas betala runt 1.000 mer på år för vår bil hos Brandtbils valda leasingfinansiär, Ziklo. Är detta verkligen rätt finansiär?

1 octobre 2025