4,1

Bien

Uitstekend service

Ik bestelde mijn zonnebril maandagavond, en ik kreeg direct een bevestiging dat de betaling was betaald. De volgende ochtend kreeg ik een mailtje dat mijn zonnebril helaas net uitverkocht was maar dat ze een nieuwe levering van Ray Ban zonnebrillen elk moment konden verwachten, en dat ik een bevestiging zou krijgen wanneer mijn zonnebril werd opgestuurd. Diezelfde middag kreeg ik inderdaad de bevestiging, en dat ik hem vandaag kon verwachten! Vandaag het pakketje gekregen, mooie zonnebril met brildoekje en doosje, hartstikke blij!

6 août 2014

Top support, top prijzen, en échte zonnebrillen

- Hele goede support met antwoorden op je vragen.
- Échte Ray Ban (geen neppe troep).
- Goede prijzen

Wel een nadeel (kon het bedrijf zelf helaas niets aan doen): Met PostNL was mijn track & trace nummer niet volgbaar. Had op zondagavond besteld, het werd maandagmiddag verzonden, en de code was maandag én dinsdag niet volgbaar. Pas op woensdag vermeldde het track & trace nummer welke status het had, en woensdag middag had ik het in huis.

5 juin 2014

Goede service, redelijk snelle levering, goed contact

Na het retour nemen van de eerste bril, kregen we netjes en redelijk snel een nieuwe toegestuurd. Ook werden de kosten voor het retour sturen netjes terug gestort.
Het contact verliep soepeltjes.
Een site om aan te raden en de bril is top.

24 juillet 2013

Staking TNT

Niet binnen 24 uur geleverd door staking TNT maar alsnog leuk verpakt op tijd voor diploma feest.

3 juillet 2013

SERVICE met hoofdletters!

Op vrijdag 21 juni een Rayban Jacky Ohh zonnebril voor mijn vriendin besteld. Op zaterdag ontving ik een mail met welgemeende excuses omdat de bril niet meer bij de distributeur op voorraad was. Kreeg de keuze: Geld terug, kiezen voor een alternatief of afwachten.

Op zondag heb ik per mail gevraagd wat de verwachte levertijd was en welke kleuren eventueel wel direct leverbaar waren. Maandag kreeg ik al antwoord en op dinsdag besloot ik te kiezen voor andere kleur (die duurder was). Op woensdag kreeg ik -zonder te hoeven bijbetalen (als genoegdoening voor het ongemak)- de bril thuis afgeleverd. Ik blij, mijn vriendin blij en Brilidee is een tevreden klant rijker. Scherp geprijsd en excellente service! Het bestaat nog!

26 juin 2013