1. Courtier en finances

Bullfxo is a reliable broker for traders of any level. Our goal is to provide you with everything you need for successful trading: modern platform, mobile application, real-time analytics, educational materials and support. Work with a regulated broker trusted worldwide and focus on what matters most - trading Forex, commodities, indices and other assets.

3,0

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Use caution if using this Company

I ended up not using this companies services due to the following reason. I am in Japan and after running a check on Bullfxo the following information came up: The Kanto local Finance Bureau (Kanto Zaimu Kyoku) registered a warning stating that this is not a registered Company, and should not be doing business. The address they stated may also not be a legitamate address.

13 avril 2026

確かに競争力はあるが、改善の余地あり

Bullfxo には間違いなく可能性があります。さまざまなタイプのアカウントとオプションから選択できることを嬉しく思います。しかし、取引条件はもう少し競争力が増す可能性がある。ブローカーがより魅力的なスプレッドを導入すれば、より多くの顧客を引き付けることができます。この方向での改善を期待しています。

23 novembre 2025

肯定的な経験と改善点

Bullfxoは、特に注文執行とサポートの面で信頼性と利便性を発揮しています。メリットは明白です。必要なツールへのアクセス、よく考えられたメニュー構造などです。市場の厚みを増やし、取引履歴に基づいたパーソナライズされたリスク推奨機能を追加することを提案します。

15 septembre 2025

確かに競争力はあるが、改善の余地あり

10 septembre 2025

成長の余地がある快適なプラットフォーム

Bullfxo のインターフェースはシンプルで便利なので気に入っています。位置制御は問題なく動作しますが、より優れたグラフィカル ツールが欲しいです。チャート分析ツールでは、正確な結論を導き出せない場合があります。もっと機能的なグラフィックを追加すれば、さらに素晴らしいものになるでしょう。

4 juillet 2025

困難はあったものの素晴らしいスタート

Bullfxo は初心者に適したブローカーです。簡単に口座を開設し取引を始めることができました。しかし、テクニカル サポートの応答には、私たちが望むよりも時間がかかることがあります。対応スピードが向上すれば、企業への信頼度は格段に上がるでしょう。それ以外はすべて順調であり、私は彼らと仕事を続けています。

14 juillet 2025